samowolny Re: Dla Koaa 29.09.03, 11:59 widze że powstał nareszcie jakis 'romantyczny" wątek..pierwszy od dłuższego czasu na tym forum..:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja do samowolny 29.09.03, 12:36 samowolny napisał: > widze że powstał nareszcie jakis 'romantyczny" wątek..pierwszy od dłuższego > czasu na tym forum..:)))))))))) ja tez sie ciesze. miejmy nadzieje, ze to poczatek nowej, prawdziwie romantycznej ery na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: do samowolny 29.09.03, 12:55 niestety myśle ze nie długa tak bedzie messja...bo Ty masz w sobie coś takiego co nie daje spać kolegom .....i koleżankom też:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Dla Koaa 30.09.03, 08:22 Mnie dzisiaj jest gorzej. Moze przejdzie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Dla Koaa 30.09.03, 09:24 Nie smuć się :)))) to ja mam przechlapane bo wczoraj zaatakował mnie jakiś wirus I leże w łóżku i smarkam:)))) Smark smark smark :)))) I mutuje moje komórki:))) do własnych perfidnych celów wprowadzając swoje łańcuchy DNA- po prostu mam obcego w sobie:))) Więc jakby coś nie tak to zwalam na niego:))) Całusy gorętsze niż świeżo zaparzona herbata:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Dla Koaa 30.09.03, 21:41 Matko, mam nadzieje, ze ten obcy z Ciebie nie wypaczkuje w najmniej odpowiednim momencie ;) Zalewaj go ciepla herbatka z sokiem malinowym, zagryzaj go Rutinoscorbinem i inhaluj kropelkami, nie popuszczaj drabowi ani na krok. Buziolek w maseczce :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Dla Koaa 01.10.03, 00:48 buziaki załotko :) i kolorowych snów o mnie życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś