cruelladefacto 21.07.08, 21:29 ostatnio coraz częściej spotykam się z opinią, że seks oralny jest fuj i ble, i niemoralny, i rynsztokowy. a ja lubię seks oralny, dawać i brać czy jestem wszetecznicą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raf Re: czy jestem wszetecznicą? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 21:50 nie jestes,po prostu uzywasz zycia.przeciez jesli sie nie wyrzadza krzywdy komusto w czym problem.Dla mnie to tez super a najbardziej lubie pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
cruelladefacto Re: czy jestem wszetecznicą? 21.07.08, 22:12 popieram, pod prysznicem bosko zawsze myślałam, że seks oralny to nic złego, ale ostatnio, po przeczytaniu paru postów, zaczęłam mieć wątpliwości, dzięki za rozwiewanie ich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: czy jestem wszetecznicą? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 22:35 bo zawsze jakis nawiedzonych spotkasz, zwykle to tacy co nigdy nie uzywaja a by chcieli, i innych krytukuja i pouczaja,trzeba ich po prostu olewac i nie martwic sie.pozdrawiam i milego sekszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
corw-inc Re: czy jestem wszetecznicą? 23.07.08, 09:53 To jest niespelnione marzenie wielu facetow i nie tylko, stad ten poglad przez ich zawisc. Marza aby poczuc jej usta gorace opasajace jego ptaszka lub tez smak jej gniazdka i ta boska wilgoc... Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Re: czy jestem wszetecznicą? 23.07.08, 10:00 Jednakże w tej konfiguracji długie "hery" u kobiety w tym miejscu mogą, ale nie muszą być dodatkowym atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: czy jestem wszetecznicą? 24.07.08, 07:09 a1i3n napisał: > Jednakże w tej konfiguracji długie "hery" u kobiety w tym miejscu mogą, ale nie > muszą być dodatkowym atutem. Długie co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n Hery to hery IP: *.centertel.pl 24.07.08, 08:40 Moze byc pustynia, beton, lotnisko, potem trawnik, laka, kosodrzewina, zagajnik, szkolka lesna, mlodnik, lasek, puszcza, dzungla, tajga. Kazdy szanujacy sie rokmen trzacha herami na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś