Gość: Dorota IP: 217.98.61.* 10.10.03, 09:32 co porabiacie w weekend? ja nie mam planow na sobote? moze ktos mi cos podpowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taka_tam Re: weekend? 10.10.03, 09:53 wsiadaj na rower i zwiedzaj okolicę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: weekend? 10.10.03, 09:55 taka_tam napisała: > wsiadaj na rower i zwiedzaj okolicę... :-) albo - mozna robic zdjecia. albo - jedno i drugie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: weekend? 10.10.03, 09:59 Weekend będzie zimny. Idź do bibliopteki wypożycz jakąś fajną książkę. Może coś Whartona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: weekend? IP: 217.98.61.* 10.10.03, 10:02 Lubie jego ksiazki sporo czytalam i czesto wracam do "Spóźnionych kochanków"- polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: weekend? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:04 A może jakiś wypad na dyskotekę? Jak ma być zimno to tam się rozgrzejesz;-)) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: weekend? 10.10.03, 10:06 Gość portalu: Puszek napisał(a): > A może jakiś wypad na dyskotekę? Jak ma być zimno to tam się rozgrzejesz;-)) > Pozdrawiam!! 30latka na dyskoteke??? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: weekend? 10.10.03, 10:13 a co, brytan? tam gdzie mieszkasz na dyskoteki wpuszczają tylko do 18 roku życia? :-))) brytan napisała: > > 30latka na dyskoteke??? Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: weekend? 10.10.03, 10:05 jak to co?? Zacznij zastawiac sieci na sponsora i upewnij sie ze jest nadziany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: weekend? IP: *.um.krakow.pl 10.10.03, 10:15 Gość portalu: Dorota napisał(a): > co porabiacie w weekend? ja nie mam planow na sobote? moze ktos mi cos > podpowie W weekend można oddać się wyrafinowanej rozpuście, np. intelektualnej :-) Można obejrzeć mecz piłkarski Polska - Węgry Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: weekend? 10.10.03, 10:22 ja sadze ze ten watek to drugi anons: Biedna nie mam co robic, niech jakis nadziany facio mnie zaprosi gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: weekend? 10.10.03, 12:05 brytan napisała: > ja sadze ze ten watek to drugi anons: Biedna nie mam co robic, niech jakis > nadziany facio mnie zaprosi gdzies. a najlepiej to komus bezintersownie przy.. jak na powyzszym obrazku:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: weekend? 10.10.03, 11:42 Ja tam nie mam takich dylematów. Dziś wieczorem jadę służbowo do Poznania i wracam dopiero w niedzielę, ehhh :((( Ale mam pomysł dla Ciebie - Idź do kina na "Starą baśń" i napisz potem, czy warto? :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: weekend? 10.10.03, 13:27 Możesz (jeśli jesteś z Warszawy) jechać do Powsina do Ogrodu Botanicznego PAN. Nowe alpinarium jest całkiem ciekawe. Jeśli wolisz coś mniejszego i w w tym samym mieście: Ogród Botaniczny vis a vis URM-u. Spokój, cisza, alpinarium. Albo weź dzisiejszą gazetę - dodatek lokalny i tam znajdziesz jakąś miłą imprezę kulturalną. Niedawno był koncert muzyki dawnej w Pałacu Paca. Dzisiejszej jesdzcze nie przeglądałem, więc nie wiem. Zawsze da sie coś znaleźć. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny_chłopak Re: weekend? von-koza IP: *.acn.waw.pl 10.10.03, 15:45 w p-niu sa fajne panny.. nie nazekaj:) A co do baśni to nie warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: weekend? von-koza 10.10.03, 16:10 Gość portalu: fajny_chłopak napisał(a): > w p-niu sa fajne panny.. nie nazekaj:) Żonaty jestem, to sobie najwyżej popatrzę :))) I ponarzekam - wolałbym go spędzić w domu, z żoną przy kolacji z winem. > A co do baśni to nie warto.. Kolejna osoba, co tak uważa. Cholera - i tak pójdę, muszę zobaczyć nowe wcielenie Olbrychskiego - na plakatach wygląda jak małpolud, he, he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: weekend? von-koza 10.10.03, 17:34 Gość portalu: fajny_chłopak napisał(a): > w p-niu sa fajne panny.. nie nazekaj:) Niektóre z Nich są w Warszawie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny_chłopak Re: weekend? von-koza IP: *.acn.waw.pl 11.10.03, 10:18 ale tam jest więcej.. "(...)Było więcej kobiet wszystkie były piękne TAK lepiej jak jest więcej(..)" Odpowiedz Link Zgłoś