amaretta 10.10.03, 17:52 Podobno miłość najczęściej wybucha na wiosnę... A dla mnie najpiękniejsza jest ta jesienna... Bez bzów, świrgotu ptaków, ale z bajecznymi kolorami liści, kasztanami, melancholią w powietrzu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: jesienna miłość 10.10.03, 17:56 Tylko pozazdrościć w dobrym znaczeniu tego słowa. Podobno miłość jest ślepa, więc pory roku dla niej są obojętne, jak też miejsce, gdzie może kogoś "trafić" strzała Amora. Ale lepiej niech się wypowiadają znawcy tematu i fachowcy, nie ja, bo ja w cuda nie wierzę oddawna. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jesienna miłość 10.10.03, 22:49 U mnie też się to zdarza jesienią. Czasem:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
amaretta Re: jesienna miłość 10.10.03, 23:10 ja_nek napisał: > U mnie też się to zdarza jesienią. > Czasem:) > > Pozdrawiam > janek A czy to <czasem> zdarzy się i tej jesieni, jak Ci mówi Twoja męska intuicja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: jesienna miłość 13.10.03, 09:07 A ja powiem tak: Każda miłość jest piękna:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: jesienna miłość 13.10.03, 10:05 Piękna może być jesienna miłość - nie ta jesienna, co od pory roku pochodzi, a ta, co związana jest z wiekiem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1966ja Re: jesienna miłość 13.10.03, 11:37 kazda milosc jest piekna. jezeli jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bamse Re: jesienna miłość 13.10.03, 14:37 moja tez najpiekniejsza jest ta jesienna. wiosną "nie mam czasu" bo swiat sie budzi i rano wychodze z domu w 15 minut, a na jesien ciepła potrzebuje... Nie żebym był sezonowy jak lody. Wszystkie kobiety "mojego życia" poznałem jesienią. Wtedy są takie tajemnicze, poubierane, potrzbujące opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jesienna miłość 14.10.03, 00:05 amaretta napisała: > A czy to <czasem> zdarzy się i tej jesieni, jak Ci mówi Twoja męska > intuicja? :) Ta jesień mnie zaskoczyła Amaretto. Takie zaskoczenia zdarzają się, gdy myślisz, że nic Cię nie zaskoczy. Jedno jest pewne, dziwne rzeczy się zdarzają... Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś