Dodaj do ulubionych

prawdziwy samiec ma minimum 21cm

14.10.03, 10:16
Jakoś tylko do takich potrafię czuć pożadanie.
Reszta to dla mnie NIE meżczyźni.
Obserwuj wątek
    • mandaryn_ka Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:20
      biedactwo...:-(
      • arieska Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:24
        mandaryn_ka napisała:

> biedactwo...:-(
        no wlasnie,poza tym to nieelegancko przykladac linijke ;)
        • meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:57
          Interesujace jest takze to, ze linijke Autorka musi przykladac zapewne
          w miejscach publicznych i do... ubranego mezczyzny, bo ja osobiscie
          w autobusie czy w knajpie nie widzialam nagich mezczyzn i w tej
          sytuacji jakakolwiek selekcja, ktory jest prawdziwym samcem i do ktorego
          warto czuc pozadanie jest z jej punktu widzenia bardzo utrudniona. :PPP
          No, chyba, ze Autorka ma mozliwosc poznawania mezczyzn w stroju Adama
          (nie wiem: sauna, klub naturystow) i wtedy problem z linijka odpada :-)
          • jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:59
            meduza4 napisała:

> Interesujace jest takze to, ze linijke Autorka musi przykladac zapewne
            > w miejscach publicznych i do... ubranego mezczyzny, bo ja osobiscie
            > w autobusie czy w knajpie nie widzialam nagich mezczyzn i w tej
            > sytuacji jakakolwiek selekcja, ktory jest prawdziwym samcem i do ktorego
            > warto czuc pozadanie jest z jej punktu widzenia bardzo utrudniona. :PPP
            > No, chyba, ze Autorka ma mozliwosc poznawania mezczyzn w stroju Adama
            > (nie wiem: sauna, klub naturystow) i wtedy problem z linijka odpada :-)

hahahaha meduzo, ma sie swoje sposoby :)))
          • arieska Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:26
            Moze autorka ma rentgen w oczach,kto ja tam wie... :)))
            • meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:28
              Upsss... W dzisiejszych czasach wszystko mozliwe ;-)
    • rb13 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:07
      Prawdziwy osioł ma 76 cm.To dopiero samiec !
      • meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:29
        Ale gdzie by miala sobie te 76 cm Autorka... hmmm.... za przeproszeniem...
        wsadzic?
        • Gość: marcin Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm IP: 213.17.128.* 15.10.03, 15:44
          Do macicy pewnie.. tam i gdzie końcówkę tych 21...
          • meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 20.10.03, 16:58
            Ty myslisz, ze do macicy to da sie wsadzic tak lekko? Kobieta jest troche
            inaczej
            zbudowana niz klacz czy samica swini, albo insze bydle.
            • Gość: marcin Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm IP: 213.17.128.* 21.10.03, 16:29
              mysle ze nie prosto...
              niemniej jednak dlugosc pochwy kobiecej jest tez nieco mniejsza niz 21 cm....
              niewazne.. zlosliwy bylem, gorszy dzien mialem.
    • samowolny Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:47
      a mnie sie zdawało ze nie w ilosci jeno w jakości "siła"..:))))
      ale widać co kobieta to inna ją "przyciąga" podnieta..:)))))
    • meduza4 No i co dalej z tym samcem? 14.10.03, 12:17
      Spisal sie w swej roli? Bo ja ciekawa jestem :PPP
    • debi_bebi Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 12:39
      Siedze sobie i mysle (nie smiac sie!), i zastanawiam sie, czy autorka czuje
      pozadanie do samcow, czy do ich minimum 21 cm i czy poza tym odczuwa cos
      jeszcze, a jak tak, to kiedy?
      • samowolny Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 12:57
        debi_bebi napisała:

> Siedze sobie i mysle (nie smiac sie!), i zastanawiam sie, czy autorka czuje
        > pozadanie do samcow, czy do ich minimum 21 cm i czy poza tym odczuwa cos
        > jeszcze, a jak tak, to kiedy?

odczuwa brak owych 21 cm jak jest juz "po"..:)))))
        • debi_bebi Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 13:04
          Wtedy chyba pozadania tez nie juz odczuwa, bo z tego, co wiem, jak "w" bylo 21
          cm, to "poza" jest juz o wiele mniej, czy moze sie myle?
    • Gość: zahedan Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:57
      :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
      • ja_nek Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:44
        Oprócz rentgenów autorka wątku musi również estymować stan erekcji, bo co jeśli
        na jej widok facet nie czuje nic?;)))

Pozdrawiam
        janek
        • kawusiia Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:47
          ja_nek napisał:

> Oprócz rentgenów autorka wątku musi również estymować stan erekcji, bo co
          jeśli
          >
          > na jej widok facet nie czuje nic?;)))

Janku, mowisz w swoim imieniu, bo nie masz erekcji nigdy?
          >
          • triple_x Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:53
            prosze jak te dzisiejsze kobiety lapia za jezyk... i ...
        • triple_x Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:50
          a moze autorka jest facetem, ktory z tego samego faktu nie ma wiekszych
          problemow z mierzeniem, gdyz np. czesto chodzi na silownie, basen itd. i
          przebiera sie w meskim towarzystwie :), - no ale wtedy 21 cm hm maja chlopaki
          frajde...???
          • jasimina Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 16:00
            triple_x napisał:

> a moze autorka jest facetem, ktory z tego samego faktu nie ma wiekszych
            > problemow z mierzeniem, gdyz np. czesto chodzi na silownie, basen itd. i
            > przebiera sie w meskim towarzystwie :), - no ale wtedy 21 cm hm maja chlopaki
            > frajde...???

Jestem kobieta, a Ty tez?
            Na silowni nigdy nie bylam
            • triple_x Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 16:13
              grrrr prosze czy zobaczylem pazurki? i jakie mocne slowa :)
              • ja_nek Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 16:41
                kawusiia napisała:

> Janku, mowisz w swoim imieniu, bo nie masz erekcji nigdy?

Wolę myśleć, iż masz po prostu zły dzień i nie było nikogo na kim mogłaś
                wyładować swoją złość. Bo jeśli napisałaś tak z rozmysłem to przykro mi, ale
                nie warto rozmawiać z kimś, kto stosuje takie metody.
                Oczywiście mógłbym odpisać Ci w Twoim stylu, ale to nie mój styl z czego jestem
                dumny.
                Jak na razie jest mi przykro, bo sądziłem, że zależy Ci na pokojowym
                współistnieniu na forum.

Pozdrawiam
                janek
                • messja Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 19:58
                  ja_nek napisał:

> kawusiia napisała:
                  >
                  > > Janku, mowisz w swoim imieniu, bo nie masz erekcji nigdy?
                  >
                  > Wolę myśleć, iż masz po prostu zły dzień i nie było nikogo na kim mogłaś
                  > wyładować swoją złość. Bo jeśli napisałaś tak z rozmysłem to przykro mi, ale
                  > nie warto rozmawiać z kimś, kto stosuje takie metody.
                  > Oczywiście mógłbym odpisać Ci w Twoim stylu, ale to nie mój styl z czego
                  jestem
                  >
                  > dumny.

zla wiadomosc! ktos ci sie znowu wlamal na skrzynke:

Pozdrawiam
                  janek

:))))
                  • kawusiia do janka 15.10.03, 00:18
                    kurcze, Janku, chopcze - a czy to nie Ty pierwszy ubliżyłeś autorce???
                    • jmx Re: do janka 15.10.03, 00:41

To, że ktoś nas podnieca nie znaczy automatycznie, że my jego podniecamy.
                      Co w tym ubliżającego?
                      • quickly Czy 21cm to duzo? 15.10.03, 00:52
                        Mam linijke. Ide robic pomiary. O wynikach napisze, bo sam jestem
                        ciekawy... :)))
                        • arieska Re: Czy 21cm to duzo? 15.10.03, 09:41
                          Oj,lepiej sie do wynikow nie przyznawaj,bo jeszcze Ci sie fankluby sypna ;)))
                          • messja Re: Czy 21cm to duzo? 15.10.03, 16:16
                            arieska napisała:

> Oj,lepiej sie do wynikow nie przyznawaj,bo jeszcze Ci sie fankluby sypna ;)))

quickly, nic sie nie boj - mierz. ja i tak bede za toba "latac" i "klasc sie
                            plackiem" jak ktos mi niedawno zarzucil:))))
                      • messja w sprawie formalnej 15.10.03, 16:15
                        jmx napisała:

>
                        > To, że ktoś nas podnieca nie znaczy automatycznie, że my jego podniecamy.
                        > Co w tym ubliżającego?
                        >

janek zarzucil autorce, ze "estymuje stan erekcji", kawusiia tylko pociagnela
                        ten temat. nie rozumiem co janek znalazl w tym ublizajacego, skoro sam
                        zaproponowal by temat problemow z erakcja potraktowac jak punkt wyjscia do
                        drwin z konkretnych osob.
                        hipokryzja?:PPP
                    • ja_nek Re: do janka 15.10.03, 14:23
                      kawusiia napisała:

> kurcze, Janku, chopcze - a czy to nie Ty pierwszy ubliżyłeś autorce???

Nikomu tu nie ubliżyłem. A Ty mi i owszem. I nawet nie masz odwagi by się
                      przyznać i powiedzieć "przepraszam".
                      • messja do kawusii, o sile perswazji kalego:) 15.10.03, 16:22
                        ja_nek napisał:

> kawusiia napisała:
                        >
                        > > kurcze, Janku, chopcze - a czy to nie Ty pierwszy ubliżyłeś autorce???
                        >
                        > Nikomu tu nie ubliżyłem. A Ty mi i owszem. I nawet nie masz odwagi by się
                        > przyznać i powiedzieć "przepraszam".

jak janek-kali zadrwic z kogos, to nie ublizyc, a jak ktos w tej samej manierze
                        napisac, to ublizyc jankowi i jeszcze koniecznie musiec go przeprosic.

hehehehehe:)

no i co bedzie kawusiia? dalas sie przekoanc tej argumentacji:)
    • taka_tam Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 10:31
      to możesz mieć spore problemy ze znalezieniem "prawdziwego mężczyzny" w tej
      strefie geograficznej. jedź do afryki :-)

jasimina napisała:

> Jakoś tylko do takich potrafię czuć pożadanie.
      > Reszta to dla mnie NIE meżczyźni.
      • jasimina triple x 15.10.03, 10:38
        pewnie tak naprawde ma 1/10x
    • von-koza Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 14:32
      jasimina napisała:

> Jakoś tylko do takich potrafię czuć pożadanie.
      > Reszta to dla mnie NIE meżczyźni.

Czyżby chodziło Ci o obwód głowy? :)))

• triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 14:53
        jakby nie patrzeć to raczej i tak nie ta miara :),

ale tak tak jasminko, masz racje zapewne jak zwykle :) i trwaj w tym
        przeswiadczeniu, jezeli ci to pomaga, to sie nie krempuj

• triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 14:55
          oczywiscie "krepuj" - zwyczajna literowka - tak aby uprzedzic niektorych :)
          • jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:01
            triple_x napisał:

> oczywiscie "krepuj" - zwyczajna literowka - tak aby uprzedzic niektorych :)

jestes jakis niedojrzaly triplowski. Kazdy ma prawo do swojego gustu.
            A jezeli Ty nie spelniasz tych kryteriow to nie moja wina.
            • von-koza Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:09
              jasimina napisała:

> Kazdy ma prawo do swojego gustu.

Oj, Jasimina, ależ Ty działasz na facetów. Zobacz od razu jakiś desperat, chce
              sobie wydłużać (ten od tych 2 cm.). Choc jakby nie było 19 cm to i tak powyżej
              europejskiej przeciętnej. Nie wybrzydzaj tylko bierz :)))
              • jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:13
                von-koza napisał:

> jasimina napisała:
                >
                > > Kazdy ma prawo do swojego gustu.
                >
                > Oj, Jasimina, ależ Ty działasz na facetów. Zobacz od razu jakiś desperat,
                chce
                > sobie wydłużać (ten od tych 2 cm.). Choc jakby nie było 19 cm to i tak
                powyżej
                > europejskiej przeciętnej. Nie wybrzydzaj tylko bierz :)))

hahahaha:-))Jestes przeuroczy:-)
                ale ja nie wybryzdzam, wiem dokladnie czego chce i nie musze zanizac swoich
                wymagan.
            • triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:15
              wiecie ja juz chyba kocham tą kobietę

jasmina przepraszam, za mojego wczorajszego posta :) - tak jakos wyszlo -
              wczorajszy moj dzien nie nalezal do najlepszych. zdecydowanie masz 100% racje
              kazdy ma takie prawo, cenie ludzi, ktorzy maja wlasne zdanie (gust), a przede
              wszystkim kobiety,

a co do kryteriow i czy jes spelniam, czy nie - hm :), w tej kwestii sie nie
              wypowiem, kompleksow na tym punkcie nie mialem i nie mam :), tym bardziej,
              ze... a zreszta poprzestanmy na tym...
              • messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 16:29
                triple_x napisał:

> wiecie ja juz chyba kocham tą kobietę
                >
                > jasmina przepraszam, za mojego wczorajszego posta :) - tak jakos wyszlo -
                > wczorajszy moj dzien nie nalezal do najlepszych. zdecydowanie masz 100% racje
                > kazdy ma takie prawo, cenie ludzi, ktorzy maja wlasne zdanie (gust), a przede
                > wszystkim kobiety,
                >
                a o co tu kruszyc kopie? jesli komus naprawde jest tylko do szczescia potrzebny
                dlugi penis, no to tylko pozazdroscic, bo nie chce od zycia wiele:)

osobiscie jednak sadze, ze ten watek to zwyczajna zabawa-prowokacja:)
                • von-koza Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 16:47
                  messja napisała:

> a o co tu kruszyc kopie? jesli komus naprawde jest tylko do szczescia
                  > potrzebny dlugi penis, no to tylko pozazdroscic, bo nie chce od zycia wiele:)

Własnie, he, he. Inna sprawa, że jesli o to chodzi to słyszałem od kilku
                  kobiet, że jesli już coś w tej materii ma znaczenie, to nie długość, ale
                  grubość - w rozsądnych granicach oczywiście :)))

Pozdrawiam

• ja_nek Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 22:05
                    .... i figlarność:)
                    • messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 22:36
                      ja_nek napisał:

> .... i figlarność:)

kon by sie usmial:PPP
                      • jasimina a quickly nadal szuka swojego by go zmierzyć 16.10.03, 00:16
                        • jmx Re: a quickly nadal szuka swojego by go zmierzyć 16.10.03, 02:32

Pewnie ma za krótką linijkę... ;-DDDDDDDDDDDDD
                    • jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:17
                      watek nie jest prowokacja.
                      Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczescia??
                      dziwne wnioski
                      • messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:19
                        jasimina napisała:

> watek nie jest prowokacja.
                        > Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczescia??
                        > dziwne wnioski

dosc naturalne - moim zdaniem. o innych atrybutach "prawdziwego samca" jakos
                        nie wspomnialas:PPPP
                        • jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:25
                          messja napisała:

> jasimina napisała:
                          >
                          > > watek nie jest prowokacja.
                          > > Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczescia??
                          > > dziwne wnioski

No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne.
                          > dosc naturalne - moim zdaniem. o innych atrybutach "prawdziwego samca" jakos
                          > nie wspomnialas:PPPP

No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne.
                          Ale dodam ze prawdziwy facet ma byc MOCNY cialem i charakterem.Nie znosze
                          placzyliwych niuniusiow.
                          • messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:27
                            jasimina napisała:

> messja napisała:
                            >
                            > > jasimina napisała:
                            > >
                            > > > watek nie jest prowokacja.
                            > > > Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczesc
                            > ia??
                            > > > dziwne wnioski
                            >
                            > No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne.
                            > > dosc naturalne - moim zdaniem. o innych atrybutach "prawdziwego samca" jak
                            > os
                            > > nie wspomnialas:PPPP
                            >
                            > No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne.
                            > Ale dodam ze prawdziwy facet ma byc MOCNY cialem i charakterem.Nie znosze
                            > placzyliwych niuniusiow.

najlepszy w takim razie bedzie duzy i mocny wibrator. napewno nie bedzie
                            plakal:PPPP
                            • jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:30
                              messja napisała:

>
                              > najlepszy w takim razie bedzie duzy i mocny wibrator. napewno nie bedzie
                              > plakal:PPPP

A widzisz messjo jakie rozne sa gusta.Ty lubisz miekkich mezczyzn, a ja nie.
                              I kazdy ma prawo do swojego gustu.
                              • messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 01:19
                                jasimina napisała:

> messja napisała:
                                >
                                > >
                                > > najlepszy w takim razie bedzie duzy i mocny wibrator. napewno nie bedzie
                                > > plakal:PPPP
                                >
                                > A widzisz messjo jakie rozne sa gusta.Ty lubisz miekkich mezczyzn, a ja nie.
                                > I kazdy ma prawo do swojego gustu.

pewno, ze lubie "miekkich" mezczyzn, jesli "miekki" to synonim wrazliwosci (nie
                                mylic z przewrazliwieniem):)
                  • arieska Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 09:57
                    von-koza napisał:
                    > Własnie, he, he. Inna sprawa, że jesli o to chodzi to słyszałem od kilku
                    > kobiet, że jesli już coś w tej materii ma znaczenie, to nie długość, ale
                    > grubość - w rozsądnych granicach oczywiście :)))
                    Co prawda to prawda :)
                    >
                    >
                    • Gość: Opoka Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 10:37
                      Ani grubość, ani długość, a technika.
                      • ja_nek Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 15:04
                        Gość portalu: Opoka napisał(a):

> Ani grubość, ani długość, a technika.

Ja bym dodał czułość. Technikę umieściłbym tuż za.

Pozdrawiam
                        janek
                        • triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 17.10.03, 10:05
                          wiecie co rzadko sie tu ostatnio pojawiam, bo ten tydzien w pracy nie nalezal
                          do moich najciekawszych :) - praca, praca, praca - ale staram sie jak moge :),
                          mysle, ze jest w tym miejscu dyskusji potrzebna pewna uwaga, mianowicie kazdy z
                          nas ma swoja wizje szczescia i tego co jest potrzebne aby je osiagnac i z tego
                          co widze, kazdy ma na swoj indywidualny sposob racje, nie pozostaje nic innego
                          jak to zaakceptowac i powiedzialbym czerpac cos czasami dla siebie (a moze
                          jeszcze ktos sie czegos nauczy)
                          ja osobiscie uwazam, ze wielkosc dla kobiet jest wazna - a przynajmniej byla
                          wazna dla tych, z ktorymi... - kompleksow przed nimi nie mialem :), ale nie o
                          to chodzi, wazna pewnie tez jest i grubosc, ale nie mozemy rowniez zapominac o
                          technic - bo chyba faktycznie to nadaje smaczku
                          facet moze miec i 30 cm, ale np. jeszcze dobrze nie zacznie, a juz
                          skonczy... :) - ale nie chodzi mi tylko o to, chodzi o pojecie techniki w tym
                          szerokim znaczeniu...
                          to tak samo jak z kobietami - twierdzi sie, ze musza miec duze piersi, duzy
                          tylek itd. - ale czy faktycznie? - to nie jest do konca tak - wiecie o co mi
                          chodzi - licza sie dziesiatki innych cech, rowniez w lozku,
                          jestem przekonany, ze jasmina nie bierze pod uwage tylko dlugosci, a jesli
                          nawet? so what, jezeli tak jest jej dobrze...

a co do faceta, tym samym siebie :), to powinien być twardy (niech kazdy sobie
                          to tlumaczy jak chce), silny zarowno psychicznie jak i fizycznie i oczywiscie
                          zdecydowany, ale rowniez "miekki" od czasu do czasu - oczywiscie moge sie mylic
                          w tym co napisalem - staram sie takim byc ":), choc nie zawsze wszystko
                          wychodzi tak jakby sie tego chcialo - a jesli sie myle w tym co napisalem, to
                          oczywiscie licze na konstruktywna rozmowe - czesto o czyms takim zapominamy

pozdrawiam
                          jak bede mial czas, to moze jeszcze cos kiedys skrobne...
                          • jasimina do triple_x 17.10.03, 10:44
                            mezczyzni nie lubia duzej pupy tylko duze piersi.

A co do dlugosci itd, ma tez byc gruby, bo lubie byc dobrze wypelniona :-))
    • muszek0 GŁĘBOKAŚ TY 17.10.03, 16:02
      między niewiastami (chciałoby się dodać)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka