jasimina 14.10.03, 10:16 Jakoś tylko do takich potrafię czuć pożadanie. Reszta to dla mnie NIE meżczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:20 biedactwo...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:24 mandaryn_ka napisała: > biedactwo...:-( no wlasnie,poza tym to nieelegancko przykladac linijke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:57 Interesujace jest takze to, ze linijke Autorka musi przykladac zapewne w miejscach publicznych i do... ubranego mezczyzny, bo ja osobiscie w autobusie czy w knajpie nie widzialam nagich mezczyzn i w tej sytuacji jakakolwiek selekcja, ktory jest prawdziwym samcem i do ktorego warto czuc pozadanie jest z jej punktu widzenia bardzo utrudniona. :PPP No, chyba, ze Autorka ma mozliwosc poznawania mezczyzn w stroju Adama (nie wiem: sauna, klub naturystow) i wtedy problem z linijka odpada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 10:59 meduza4 napisała: > Interesujace jest takze to, ze linijke Autorka musi przykladac zapewne > w miejscach publicznych i do... ubranego mezczyzny, bo ja osobiscie > w autobusie czy w knajpie nie widzialam nagich mezczyzn i w tej > sytuacji jakakolwiek selekcja, ktory jest prawdziwym samcem i do ktorego > warto czuc pozadanie jest z jej punktu widzenia bardzo utrudniona. :PPP > No, chyba, ze Autorka ma mozliwosc poznawania mezczyzn w stroju Adama > (nie wiem: sauna, klub naturystow) i wtedy problem z linijka odpada :-) hahahaha meduzo, ma sie swoje sposoby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:26 Moze autorka ma rentgen w oczach,kto ja tam wie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:28 Upsss... W dzisiejszych czasach wszystko mozliwe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:07 Prawdziwy osioł ma 76 cm.To dopiero samiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:29 Ale gdzie by miala sobie te 76 cm Autorka... hmmm.... za przeproszeniem... wsadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm IP: 213.17.128.* 15.10.03, 15:44 Do macicy pewnie.. tam i gdzie końcówkę tych 21... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 20.10.03, 16:58 Ty myslisz, ze do macicy to da sie wsadzic tak lekko? Kobieta jest troche inaczej zbudowana niz klacz czy samica swini, albo insze bydle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm IP: 213.17.128.* 21.10.03, 16:29 mysle ze nie prosto... niemniej jednak dlugosc pochwy kobiecej jest tez nieco mniejsza niz 21 cm.... niewazne.. zlosliwy bylem, gorszy dzien mialem. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 11:47 a mnie sie zdawało ze nie w ilosci jeno w jakości "siła"..:)))) ale widać co kobieta to inna ją "przyciąga" podnieta..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 No i co dalej z tym samcem? 14.10.03, 12:17 Spisal sie w swej roli? Bo ja ciekawa jestem :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 12:39 Siedze sobie i mysle (nie smiac sie!), i zastanawiam sie, czy autorka czuje pozadanie do samcow, czy do ich minimum 21 cm i czy poza tym odczuwa cos jeszcze, a jak tak, to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 12:57 debi_bebi napisała: > Siedze sobie i mysle (nie smiac sie!), i zastanawiam sie, czy autorka czuje > pozadanie do samcow, czy do ich minimum 21 cm i czy poza tym odczuwa cos > jeszcze, a jak tak, to kiedy? odczuwa brak owych 21 cm jak jest juz "po"..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 14.10.03, 13:04 Wtedy chyba pozadania tez nie juz odczuwa, bo z tego, co wiem, jak "w" bylo 21 cm, to "poza" jest juz o wiele mniej, czy moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:57 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:44 Oprócz rentgenów autorka wątku musi również estymować stan erekcji, bo co jeśli na jej widok facet nie czuje nic?;))) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
kawusiia Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:47 ja_nek napisał: > Oprócz rentgenów autorka wątku musi również estymować stan erekcji, bo co jeśli > > na jej widok facet nie czuje nic?;))) Janku, mowisz w swoim imieniu, bo nie masz erekcji nigdy? > Odpowiedz Link Zgłoś
triple_x Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:53 prosze jak te dzisiejsze kobiety lapia za jezyk... i ... Odpowiedz Link Zgłoś
triple_x Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 15:50 a moze autorka jest facetem, ktory z tego samego faktu nie ma wiekszych problemow z mierzeniem, gdyz np. czesto chodzi na silownie, basen itd. i przebiera sie w meskim towarzystwie :), - no ale wtedy 21 cm hm maja chlopaki frajde...??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 16:00 triple_x napisał: > a moze autorka jest facetem, ktory z tego samego faktu nie ma wiekszych > problemow z mierzeniem, gdyz np. czesto chodzi na silownie, basen itd. i > przebiera sie w meskim towarzystwie :), - no ale wtedy 21 cm hm maja chlopaki > frajde...??? Jestem kobieta, a Ty tez? Na silowni nigdy nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
triple_x Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 16:13 grrrr prosze czy zobaczylem pazurki? i jakie mocne slowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 16:41 kawusiia napisała: > Janku, mowisz w swoim imieniu, bo nie masz erekcji nigdy? Wolę myśleć, iż masz po prostu zły dzień i nie było nikogo na kim mogłaś wyładować swoją złość. Bo jeśli napisałaś tak z rozmysłem to przykro mi, ale nie warto rozmawiać z kimś, kto stosuje takie metody. Oczywiście mógłbym odpisać Ci w Twoim stylu, ale to nie mój styl z czego jestem dumny. Jak na razie jest mi przykro, bo sądziłem, że zależy Ci na pokojowym współistnieniu na forum. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: prawdziwa kobieta ile mieć głębokość cm??? 14.10.03, 19:58 ja_nek napisał: > kawusiia napisała: > > > Janku, mowisz w swoim imieniu, bo nie masz erekcji nigdy? > > Wolę myśleć, iż masz po prostu zły dzień i nie było nikogo na kim mogłaś > wyładować swoją złość. Bo jeśli napisałaś tak z rozmysłem to przykro mi, ale > nie warto rozmawiać z kimś, kto stosuje takie metody. > Oczywiście mógłbym odpisać Ci w Twoim stylu, ale to nie mój styl z czego jestem > > dumny. zla wiadomosc! ktos ci sie znowu wlamal na skrzynke: Oprócz rentgenów autorka wątku musi również estymować stan erekcji, bo co jeśli na jej widok facet nie czuje nic?;))) Pozdrawiam janek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusiia do janka 15.10.03, 00:18 kurcze, Janku, chopcze - a czy to nie Ty pierwszy ubliżyłeś autorce??? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: do janka 15.10.03, 00:41 To, że ktoś nas podnieca nie znaczy automatycznie, że my jego podniecamy. Co w tym ubliżającego? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Czy 21cm to duzo? 15.10.03, 00:52 Mam linijke. Ide robic pomiary. O wynikach napisze, bo sam jestem ciekawy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Czy 21cm to duzo? 15.10.03, 09:41 Oj,lepiej sie do wynikow nie przyznawaj,bo jeszcze Ci sie fankluby sypna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czy 21cm to duzo? 15.10.03, 16:16 arieska napisała: > Oj,lepiej sie do wynikow nie przyznawaj,bo jeszcze Ci sie fankluby sypna ;))) quickly, nic sie nie boj - mierz. ja i tak bede za toba "latac" i "klasc sie plackiem" jak ktos mi niedawno zarzucil:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja w sprawie formalnej 15.10.03, 16:15 jmx napisała: > > To, że ktoś nas podnieca nie znaczy automatycznie, że my jego podniecamy. > Co w tym ubliżającego? > Oprócz rentgenów autorka wątku musi również estymować stan erekcji, bo co jeśli na jej widok facet nie czuje nic?;))) janek zarzucil autorce, ze "estymuje stan erekcji", kawusiia tylko pociagnela ten temat. nie rozumiem co janek znalazl w tym ublizajacego, skoro sam zaproponowal by temat problemow z erakcja potraktowac jak punkt wyjscia do drwin z konkretnych osob. hipokryzja?:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do janka 15.10.03, 14:23 kawusiia napisała: > kurcze, Janku, chopcze - a czy to nie Ty pierwszy ubliżyłeś autorce??? Nikomu tu nie ubliżyłem. A Ty mi i owszem. I nawet nie masz odwagi by się przyznać i powiedzieć "przepraszam". Odpowiedz Link Zgłoś
messja do kawusii, o sile perswazji kalego:) 15.10.03, 16:22 ja_nek napisał: > kawusiia napisała: > > > kurcze, Janku, chopcze - a czy to nie Ty pierwszy ubliżyłeś autorce??? > > Nikomu tu nie ubliżyłem. A Ty mi i owszem. I nawet nie masz odwagi by się > przyznać i powiedzieć "przepraszam". jak janek-kali zadrwic z kogos, to nie ublizyc, a jak ktos w tej samej manierze napisac, to ublizyc jankowi i jeszcze koniecznie musiec go przeprosic. hehehehehe:) no i co bedzie kawusiia? dalas sie przekoanc tej argumentacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 10:31 to możesz mieć spore problemy ze znalezieniem "prawdziwego mężczyzny" w tej strefie geograficznej. jedź do afryki :-) jasimina napisała: > Jakoś tylko do takich potrafię czuć pożadanie. > Reszta to dla mnie NIE meżczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 14:32 jasimina napisała: > Jakoś tylko do takich potrafię czuć pożadanie. > Reszta to dla mnie NIE meżczyźni. Czyżby chodziło Ci o obwód głowy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 14:53 jakby nie patrzeć to raczej i tak nie ta miara :), ale tak tak jasminko, masz racje zapewne jak zwykle :) i trwaj w tym przeswiadczeniu, jezeli ci to pomaga, to sie nie krempuj Odpowiedz Link Zgłoś
triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 14:55 oczywiscie "krepuj" - zwyczajna literowka - tak aby uprzedzic niektorych :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:01 triple_x napisał: > oczywiscie "krepuj" - zwyczajna literowka - tak aby uprzedzic niektorych :) jestes jakis niedojrzaly triplowski. Kazdy ma prawo do swojego gustu. A jezeli Ty nie spelniasz tych kryteriow to nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:09 jasimina napisała: > Kazdy ma prawo do swojego gustu. Oj, Jasimina, ależ Ty działasz na facetów. Zobacz od razu jakiś desperat, chce sobie wydłużać (ten od tych 2 cm.). Choc jakby nie było 19 cm to i tak powyżej europejskiej przeciętnej. Nie wybrzydzaj tylko bierz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:13 von-koza napisał: > jasimina napisała: > > > Kazdy ma prawo do swojego gustu. > > Oj, Jasimina, ależ Ty działasz na facetów. Zobacz od razu jakiś desperat, chce > sobie wydłużać (ten od tych 2 cm.). Choc jakby nie było 19 cm to i tak powyżej > europejskiej przeciętnej. Nie wybrzydzaj tylko bierz :))) hahahaha:-))Jestes przeuroczy:-) ale ja nie wybryzdzam, wiem dokladnie czego chce i nie musze zanizac swoich wymagan. Odpowiedz Link Zgłoś
triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 15:15 wiecie ja juz chyba kocham tą kobietę jasmina przepraszam, za mojego wczorajszego posta :) - tak jakos wyszlo - wczorajszy moj dzien nie nalezal do najlepszych. zdecydowanie masz 100% racje kazdy ma takie prawo, cenie ludzi, ktorzy maja wlasne zdanie (gust), a przede wszystkim kobiety, a co do kryteriow i czy jes spelniam, czy nie - hm :), w tej kwestii sie nie wypowiem, kompleksow na tym punkcie nie mialem i nie mam :), tym bardziej, ze... a zreszta poprzestanmy na tym... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 16:29 triple_x napisał: > wiecie ja juz chyba kocham tą kobietę > > jasmina przepraszam, za mojego wczorajszego posta :) - tak jakos wyszlo - > wczorajszy moj dzien nie nalezal do najlepszych. zdecydowanie masz 100% racje > kazdy ma takie prawo, cenie ludzi, ktorzy maja wlasne zdanie (gust), a przede > wszystkim kobiety, > a o co tu kruszyc kopie? jesli komus naprawde jest tylko do szczescia potrzebny dlugi penis, no to tylko pozazdroscic, bo nie chce od zycia wiele:) osobiscie jednak sadze, ze ten watek to zwyczajna zabawa-prowokacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 16:47 messja napisała: > a o co tu kruszyc kopie? jesli komus naprawde jest tylko do szczescia > potrzebny dlugi penis, no to tylko pozazdroscic, bo nie chce od zycia wiele:) Własnie, he, he. Inna sprawa, że jesli o to chodzi to słyszałem od kilku kobiet, że jesli już coś w tej materii ma znaczenie, to nie długość, ale grubość - w rozsądnych granicach oczywiście :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 15.10.03, 22:36 ja_nek napisał: > .... i figlarność:) kon by sie usmial:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a quickly nadal szuka swojego by go zmierzyć 16.10.03, 02:32 Pewnie ma za krótką linijkę... ;-DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:17 watek nie jest prowokacja. Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczescia?? dziwne wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:19 jasimina napisała: > watek nie jest prowokacja. > Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczescia?? > dziwne wnioski dosc naturalne - moim zdaniem. o innych atrybutach "prawdziwego samca" jakos nie wspomnialas:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:25 messja napisała: > jasimina napisała: > > > watek nie jest prowokacja. > > Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczescia?? > > dziwne wnioski No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne. > dosc naturalne - moim zdaniem. o innych atrybutach "prawdziwego samca" jakos > nie wspomnialas:PPPP No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne. Ale dodam ze prawdziwy facet ma byc MOCNY cialem i charakterem.Nie znosze placzyliwych niuniusiow. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:27 jasimina napisała: > messja napisała: > > > jasimina napisała: > > > > > watek nie jest prowokacja. > > > Poza tym gdzie ja napisalam ze to jest jedyne potrzebne mi do szczesc > ia?? > > > dziwne wnioski > > No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne. > > dosc naturalne - moim zdaniem. o innych atrybutach "prawdziwego samca" jak > os > > nie wspomnialas:PPPP > > No bo przeciez ten warunek jest Nr 1, a jak go spelni to sa jeszcze inne. > Ale dodam ze prawdziwy facet ma byc MOCNY cialem i charakterem.Nie znosze > placzyliwych niuniusiow. najlepszy w takim razie bedzie duzy i mocny wibrator. napewno nie bedzie plakal:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 00:30 messja napisała: > > najlepszy w takim razie bedzie duzy i mocny wibrator. napewno nie bedzie > plakal:PPPP A widzisz messjo jakie rozne sa gusta.Ty lubisz miekkich mezczyzn, a ja nie. I kazdy ma prawo do swojego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 01:19 jasimina napisała: > messja napisała: > > > > > najlepszy w takim razie bedzie duzy i mocny wibrator. napewno nie bedzie > > plakal:PPPP > > A widzisz messjo jakie rozne sa gusta.Ty lubisz miekkich mezczyzn, a ja nie. > I kazdy ma prawo do swojego gustu. pewno, ze lubie "miekkich" mezczyzn, jesli "miekki" to synonim wrazliwosci (nie mylic z przewrazliwieniem):) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 09:57 von-koza napisał: > Własnie, he, he. Inna sprawa, że jesli o to chodzi to słyszałem od kilku > kobiet, że jesli już coś w tej materii ma znaczenie, to nie długość, ale > grubość - w rozsądnych granicach oczywiście :))) Co prawda to prawda :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opoka Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 10:37 Ani grubość, ani długość, a technika. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 16.10.03, 15:04 Gość portalu: Opoka napisał(a): > Ani grubość, ani długość, a technika. Ja bym dodał czułość. Technikę umieściłbym tuż za. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
triple_x Re: prawdziwy samiec ma minimum 21cm 17.10.03, 10:05 wiecie co rzadko sie tu ostatnio pojawiam, bo ten tydzien w pracy nie nalezal do moich najciekawszych :) - praca, praca, praca - ale staram sie jak moge :), mysle, ze jest w tym miejscu dyskusji potrzebna pewna uwaga, mianowicie kazdy z nas ma swoja wizje szczescia i tego co jest potrzebne aby je osiagnac i z tego co widze, kazdy ma na swoj indywidualny sposob racje, nie pozostaje nic innego jak to zaakceptowac i powiedzialbym czerpac cos czasami dla siebie (a moze jeszcze ktos sie czegos nauczy) ja osobiscie uwazam, ze wielkosc dla kobiet jest wazna - a przynajmniej byla wazna dla tych, z ktorymi... - kompleksow przed nimi nie mialem :), ale nie o to chodzi, wazna pewnie tez jest i grubosc, ale nie mozemy rowniez zapominac o technic - bo chyba faktycznie to nadaje smaczku facet moze miec i 30 cm, ale np. jeszcze dobrze nie zacznie, a juz skonczy... :) - ale nie chodzi mi tylko o to, chodzi o pojecie techniki w tym szerokim znaczeniu... to tak samo jak z kobietami - twierdzi sie, ze musza miec duze piersi, duzy tylek itd. - ale czy faktycznie? - to nie jest do konca tak - wiecie o co mi chodzi - licza sie dziesiatki innych cech, rowniez w lozku, jestem przekonany, ze jasmina nie bierze pod uwage tylko dlugosci, a jesli nawet? so what, jezeli tak jest jej dobrze... a co do faceta, tym samym siebie :), to powinien być twardy (niech kazdy sobie to tlumaczy jak chce), silny zarowno psychicznie jak i fizycznie i oczywiscie zdecydowany, ale rowniez "miekki" od czasu do czasu - oczywiscie moge sie mylic w tym co napisalem - staram sie takim byc ":), choc nie zawsze wszystko wychodzi tak jakby sie tego chcialo - a jesli sie myle w tym co napisalem, to oczywiscie licze na konstruktywna rozmowe - czesto o czyms takim zapominamy pozdrawiam jak bede mial czas, to moze jeszcze cos kiedys skrobne... Odpowiedz Link Zgłoś
jasimina do triple_x 17.10.03, 10:44 mezczyzni nie lubia duzej pupy tylko duze piersi. A co do dlugosci itd, ma tez byc gruby, bo lubie byc dobrze wypelniona :-)) Odpowiedz Link Zgłoś