wenklara 15.10.03, 00:59 zbieram głosy na konkurs czy mogę liczyć na WAS ???? konkurs.canon.pl/index.php?s=1056 za każden głos z góry serdecznie dziękuję Aneta P.s za każden głos trzeba odesłać potwierdzenie narka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drakulina Re: pomożecie??????? 15.10.03, 01:01 wenklara napisała: > P.s za każden głos trzeba odesłać potwierdzenie narka :)))) Ano narka! figure of speech? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly wenklara POMOZEMY!!! 15.10.03, 01:12 Pewnie. Sa jeszcze ludzie o dobrych sercach... draculina, my sie zdaje nie lubimy, prawda? Czy dalej jestes moim zacietym wrogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
drakulina Re: wenklara POMOZEMY!!! 15.10.03, 01:21 quickly napisał: > Pewnie. > Sa jeszcze ludzie o dobrych sercach... > > draculina, my sie zdaje nie lubimy, prawda? > Czy dalej jestes moim zacietym wrogiem? mocnych słow uzywasz bajerancie, ja albo szanuje kogoś albo nie Dla mnie jesteś załosnym pozerem, szukjącym ciągłego poklasku. ustawicznie chcesz wszystkim udowodnić ze jesteś lepszy No jesteś,ale tylko w... bajerowaniu. > Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wenklara POMOZEMY!!! 15.10.03, 01:26 "...mocnych słow uzywasz bajerancie, ja albo szanuje kogoś albo nie Dla mnie jesteś załosnym pozerem, szukjącym ciągłego poklasku. ustawicznie chcesz wszystkim udowodnić ze jesteś lepszy No jesteś,ale tylko w... bajerowaniu." Czy to znaczy, ze mnie dalej nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś