Gość: ewcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 21:54 czy macie problem z logowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mam.tam.konto Re: poczta na interii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:33 Nie, ale od zmian działa dużo wolniej. Problemy z logowaniem zdarzają się niezmiernie rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: poczta na interii IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 21:50 może i rzadko ale teraz od godziny nie mogę sie zalogować !!! a poczty w gazecie od zmiany nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: poczta na interii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 11:44 MOJA POCZTA W INTERII NIE DZIAŁA OD KILKU DNI!! PISAŁAM DO BIURA OBSŁUGI KLIENTA I NIC... Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: poczta na interii 07.10.08, 13:18 Działa,wszystko ok,ale parę dni temu też miałam taki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: poczta na interii IP: *.centertel.pl 30.10.08, 20:41 Moj kolega ma poczte na interii. Kilka lat temu wyslalem mu mejla i ten mejl nie doszedl. Jak wyslalem drugi raz, to ten drugi doszedl. To bylo bardzo dziwne. Widocznie z ta interia dalej cos jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matininek Re: poczta na interii IP: 92.251.255.* 05.07.09, 12:45 tak mam problem z logowaniem na poczcie w interi po sekundzie pisze ze sesja wygasła i spróbuj ponownie i tak mozna bez konca czy ktos wie w czym jest problem???? Odpowiedz Link Zgłoś
endywia-44 Re: opinia o czaterii 06.07.09, 22:15 Ostatnio, usłyszałam od znajomej, że nie warto tam wchodzić, bo nikogo wartościowego nie można tam poznać. Podobno sami nieudacznicy życiowi. Ciekawe, skąd taka opinia. Może tylko miała pecha trafiajac na takich ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka lepiej się nie loguj 08.07.09, 11:03 Przy wysyłaniu listu możesz być "podrywana" przez osoby "lekkich obyczajów". A jak z nimi porozmawiasz, to już będą wiedzieć jaka jesteś, mimo, że odmawiasz, bo im o to chodzi. Taka religia, która oddaje cześć nieopanowanej rządzy zabijają Twoje małżeństwo, i możesz mieć kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martrx Re: poczta na interii IP: 83.238.57.* 06.11.09, 11:59 od niedzieli próbuję się zalogować - bezskutecznie Odpowiedz Link Zgłoś