Dodaj do ulubionych

nagroda dla profesoro

18.10.03, 01:36
Przyjaźń messja+ white.falcon

a jednak coś dobrego stało się dzięki mnie.Razem huzia na mnie, ale wynik
szlachetny. Gratuluje... sobie! Cel uswięca środki. Osiaganłem swoje.
Obserwuj wątek
    • zahedan prof.dr nie na darmo ty miec tytuł 18.10.03, 01:39
      :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • profesoro Re: nagroda dla profesoro 18.10.03, 01:40
      no widzisz zahehedan wykorzystalem ich zamilowanie do wojen i innych zlych cech
      i ulepilem z tego cos dobrego.
    • messja Re: nagroda dla profesoro - za szczyt idiotyzmu:P 18.10.03, 01:43
      profesoro napisała:

> Przyjaźń messja+ white.falcon
      >
      > a jednak coś dobrego stało się dzięki mnie.Razem huzia na mnie, ale wynik
      > szlachetny. Gratuluje... sobie! Cel uswięca środki. Osiaganłem swoje.

nie moja wina, ze ty idiota i glupio interpretowac fakty. "przyjazn" to powazne
      slowo i nijak ma sie do spostrzezenia, ze probowales wrobic w.f. we wlasne
      bagienko:)
      • profesoro Re: nagroda dla profesoro - za szczyt idiotyzmu:P 18.10.03, 01:44
        messja napisała:
        >
        > slowo i nijak ma sie do spostrzezenia, ze probowales wrobic w.f. we wlasne
        > bagienko:)

:-) ja w bagienko?? Przeciez ja bije sie za pokoj! Zobacz jaki szlachetny
        wynik: goraca przyjazn messja+ white.falcon :-))))))))))
        • messja Re: nagroda dla profesoro - za szczyt idiotyzmu:P 18.10.03, 02:19
          profesoro napisała:

> messja napisała:
          > >
          > > slowo i nijak ma sie do spostrzezenia, ze probowales wrobic w.f. we wlasne
          >
          > > bagienko:)
          >
          > :-) ja w bagienko?? Przeciez ja bije sie za pokoj! Zobacz jaki szlachetny
          > wynik: goraca przyjazn messja+ white.falcon :-))))))))))

no to przeczytaj jeszcze raz (ze zrozumieniem) to co napislam powyzej.
          mnie sie nie chce tlumaczyc z "polskiego na nasze" i zazdroszcze w.f.
          cierpliwosci:PPP
    • white.falcon Re: nagroda dla profesoro 18.10.03, 01:46
      Nie rozumiem, dlaczego koniecznie chcesz wprowadzać zadrażnienia z kimkolwiek.
      Ja powiedziałam tylko, że nie chcę uczestniczyć w jakichś awanturach dlatego,
      że ktoś, a w tym przypadku - Ty - życzysz sobie mojego udziału. Ja sobie nie
      życzę kłótni z kimkolwiek na tym forum, czy na innych. Nie chcę też, by mnie -
      pod moim nickiem - w nie wplątywano.

Widzę, że naruszyłam Twoje założenie, że należę do "sprawiedliwych za wszelką
      cenę". Nie należę, i, co więcej - nie chcę należeć. Wolę być sobą ze swoimi
      wadami i zaletami, niż być odbierana w netowym świecie, na podstawie moich
      wypowiedzi, jako "aniołek z aureolką".

Sądzę, że jakiekolwiek podsumowanie dwóch nieznanych Ci osób i relacji między
      nimi jest faux paux, gdyż nie Tobie o tym sądzić, ani podsumowywać.

Pozdrv.:)
    • white.falcon Dla Profesoro 18.10.03, 01:58
      Może do rozważenia parę przysłów - w końcu mądrości ludowych:

"Nie chwal dnia przed zachodem słońca.".
      "Może spaść grom z jasnego nieba",
      "Nie pchaj nosa tam, gdzie Ci go mogą przytrzasnąć",
      "Nie sądź, by nie być sądzonym".

• profesoro a messja z tego wrazenia uderzyla w bety 18.10.03, 02:09
        • profesoro Re: a messja z tego wrazenia uderzyla w bety 18.10.03, 02:20
          a ja chciałem Wam postawić by to uczcić.
          Ale sam pije :-(((( Hej laliloooooooooo000000000000
          • white.falcon Re: a messja z tego wrazenia uderzyla w bety 18.10.03, 02:35
            Ja dziękuję. Czcij sobie sam swoją nieomylność, mądrość i resztę zalet. Mi nic
            do tego. Mam tylko prośbę, nie wplątuj mnie już w nic i zostaw mi łaskawie
            możliwość, bym sama podejmowała decyzje, co kiedy i jak i na jaki temat napiszę.

• profesoro jeszcze raz do falcon zeby wkoncu doszlo 18.10.03, 10:53
              Napisalem watek zachecajacy do ignorowania messji atakow, a odzywania sie do
              niej, gdy jest grzeczna. Nie pisalem zeby ja CALKOWICIE ignorowac. Napisalem ze
              zeby poszli za Twoim przykladem - czyzbys zapomniala, ze to TY pierwsza na
              Forum oglosilas ze wlaczylas ignora na messje???

A swoja droga faktem jest ze czesto slepo popierasz slepo kogos kto inna osobe
              atakuje.(tu nie mowie o messji). Brak Tobie obiektywizmu.Zrobilas to w stosunku
              do wielu osob i to jest wprost skandaliczne.

Niestety nie lubie Cie i nie zywie do Ciebie zadnego szacunku i prosze nie pisz
              juz do mnie.
              • white.falcon Do Profesoro - ostatnia odpowiedź w tym temacie 18.10.03, 15:50
                Odpowiem ten jeden jedyny raz i nie będę więcej Ci odpowiadać w sprawie, o
                której mówisz, skoro nie życzysz sobie tego. Owszem, napisałeś tak w tytule
                wątku, tyle, że potem pisałeś już coś innego i zacząłeś obrażać się na mnie, że
                nie "przyklaskuję" Twoim pomysłom.

1) Z "ignorem" nie byłam pierwsza. Kwaśna Cytryna na FR wcześniej napisała, że
                go włącza. Ja skorzystałam i czasem korzystam w stosunku co do poniektórych
                piszących z tej możliwości.

2) Ciekawa tez jestem, kogo tak skandalicznie popieram - może powiesz? Czy
                przypadkiem nie mylisz ustosunkowania się do czyjejś wypowiedzi lub problemu
                oraz wyrażanie własnego zdania z popieraniem kogoś? Jeżeli już kogoś mam
                popierać, to jednoosobowo popieram siebie i nie tworzę jakichś koterii,
                koalicji i p.t. w jakimś tam "zbożnym" lub mniej "zbożnym" celu. Jeżeli moje
                zdanie jest z czyimś zbieżne, to nie oznacza poparcia (wielkie słowo), tylko
                zbieżność zdań akurat w tej konkretnej sprawie. Niestety, ale nie mam
                najmniejszego zamiaru pisać tak, by Tobie się podobało i popierać Twoją
                ideologię. Jestem dorosła, samodzielna, nieubezwłasnowolniona, dla strony obca,
                mam własne zdanie i akurat Tobie nic do tego. Ja odpowiadam za swoje myśli,
                wyrażone na FR i tylko, a co już kogo zainspiruje w konkretnej wypowiedzi i do
                czego - to już nie moja sprawa.

3) A kto Ci kazał mnie lubić czy mieć jakiś szacunek do mnie? Chociaż ja
                szacunek mam do wszystkich piszących na FR i uważam, że to jest rzecz słuszna,
                gdyż jeżeli nie będzie się go miało wobec innych, to oznacza, że go nie ma się
                wobec siebie. Nie myl z różnicą zdań i innym widzeniem jakiejś problematyki.

Na tym kończę, grzecznie uwzględniając Twoją prośbę nie pisania do Ciebie, co
                nie oznacza, że na któryś wpis nie wyrażę swojego zdania, jeżeli będę miała
                taką chęć. Jest demokracja i po to istnieje forum, by na nim pisać.

Ja piszę zgodnie z tym, co myślę, sądzę i uważam i nikt mi nie narzuci i nie
                zmusi do udziału w czymś, czego nie chcę robić i nie uważam za sensowne.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka