Gość: Alienek IP: *.centertel.pl 20.11.08, 18:44 O zakres obowiazkow pazia. W sumie robota jak kazda inna, przyuczylbym sie chetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: księżniczka Re: Pytanie do ksiezniczek IP: *.chello.pl 20.11.08, 19:10 paź musi być młody, piękny, gładkolicy... odpadasz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nie ma wielu chętnych 20.11.08, 19:31 więc może go nie skreślaj tak pochopnie! Skąd wiesz, że nie jest młody i gładkolicy, aaa zapomniałam jeszcze, że piękny, ale czy to takie ważne - grunt, że chętny do paziowania! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Tak, chetny, chetny :) IP: *.centertel.pl 20.11.08, 20:25 Piekny jestem, mlody tez, zona mnie lubi z 1mm zarostem, ale jestem w stanie sie ogolic i byc gladkolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Tak, chetny, chetny :) 20.11.08, 20:43 Gość portalu: Alienek napisał(a): > Piekny jestem, mlody tez, zona mnie lubi z 1mm zarostem, ale jestem w stanie sie ogolic i byc gladkolicy :) Alienku, dla księżniczki (na jakimś ziarnku grochu, jak przypuszcam), po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alieniek Nooo dla kasy pszecie IP: *.centertel.pl 20.11.08, 20:51 W sumie taka szescdziesiateczka by byla dobra - wzbudzilbym w niej matczyne uczucia, wypuscil na opowiadanie o dzieciach, sluchal przez 8 godzin i fajrant :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Nooo dla kasy pszecie 20.11.08, 20:58 Gość portalu: Alieniek napisał(a): > W sumie taka szescdziesiateczka by byla dobra - wzbudzilbym w niej matczyne uczucia, wypuscil na opowiadanie o dzieciach, sluchal przez 8 godzin i fajrant :) W tym momencie to pomyślałam o mojej mamie i zrobiło mi się niedobrze, na szczęście Jej taka rola nie grozi, na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Nooo dla kasy pszecie 20.11.08, 21:25 Gość portalu: Alieniek napisał(a): > W sumie taka szescdziesiateczka by byla dobra - wzbudzilbym w niej matczyne ucz > ucia, wypuscil na opowiadanie o dzieciach, sluchal przez 8 godzin i fajrant :) To takie "nowoczesne" podejście do pracy - odfajkować, wziąć kasę i po wszystkim. A gdzie zaangażowanie emocjonalne w to co się robi? To chyba musi być straszne tak pracować tylko dla kasy, bez radości samego pracowania? Takie paziowanie mój drogi, to więcej niż praca, to powinna być misja :P ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Ginger IP: *.centertel.pl 21.11.08, 13:29 Angazuje sie emocjonalnie w kazda prace, ktora wykonuje i paziowanie nie byloby wyjatkiem. To nie jest trudne, bo jestem stworzeniem emocjonalnym, wyrachowanie i chlod to rzeczy mi zupelnie obce. Czasem na tym trace, czasem zyskuje, roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 ufff, to dobrze 21.11.08, 15:38 bo tamto tak zabrzmiało, jakbyś był bezduszny troszkę:P No cholera, co zrobię, że nie jestem księżniczką, nie będę mieć takiego fajnego, zaangażowanego emocjonalnie pazia :( ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Juz wiem :) IP: *.centertel.pl 21.11.08, 15:53 Dobry paz to taki, ze kazda ksiezniczka czuje sie przy nim jak kobieta, a kazda kobieta jak ksiezniczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 No mądry jesteś! 21.11.08, 16:52 A czy jesteś dobrym paziem? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Pytanie do ksiezniczek 20.11.08, 20:02 Precz z paziami! To Ci pisze była księżniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusznowy Re: Pytanie do ksiezniczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 20:24 duch księżniczki nigdy nie umiera :) - perfekcja jest nieosiągalna Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Pytanie do ksiezniczek 20.11.08, 20:31 Gość portalu: janusznowy napisał(a): > duch księżniczki nigdy nie umiera :) Zblazowany, ale żyw, fakt >- > perfekcja jest nieosiągalna Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Paź 23.11.08, 09:44 "Gdybym ja był cichym wiatrem z gór, dla ciebie bym pieśni grał, o długich lotach nad grzbietami skał, o wielkich skrzydłach, które los mi dał, grałbym, grał! Gdybym ja był wiernym paziem twym, u twoich stóp leżałbym. Przy pantofelku złotym zasypiałbym ... Pragnąłbym ... Nie śmiałbym ... Jak to słodko światełkiem być, iskierką być, i ledwie tlić, i ledwie śnić! Gdybym ja był letnim piaskiem z mórz uciekałbym z twoich dróg, by nie zakurzyć twych dostojnych nóg, i zniknąć hen, gdzie płonie tylko głóg, gdybym mógł! Gdybym ja był gwiazdą w niebie tym, miłością twą wzgardziłbym. Po niebie czarno-złotym żeglowałbym, płynąłbym ... Zniknąłbym! Jak to słodko światełkiem być, iskierką być, i ledwie tlić, i ledwie tlić!" /A.Osiecka/ Piękny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: Paź IP: *.centertel.pl 23.11.08, 11:39 Dziekuje Altinko, to wlasnie definicja idealnego pazia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Ale Szary, przecież ideały nie istnieją! n/t 23.11.08, 11:51 ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Nie trac wiary Siostro! IP: *.centertel.pl 23.11.08, 12:23 W wirtualu idealy istnieja - idealow jak psuff - wszyscy piekni, madrzy i wspaniali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Dla mnie nie istnieją 23.11.08, 13:17 to są normalni ludzie, tacy, jakich spotykamy na codzień. A jak ktoś chce "robić" za ideał, sprawia mu to przyjemność, czuje się z tego powodu lepiej, to mnie to nie przeszkadza i tak włączam sobie filtry przy ocenie. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: Dla mnie nie istnieją IP: *.centertel.pl 23.11.08, 14:09 Bal maskowy tzw. normalnych ludzi - lingwistyczna namiastka orgii z Oczu szeroko zamkniętych. Tyle, że przenoszenie tych bzdur do reala nie każdemu wychodzi na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Ale Szary, przecież ideały nie istnieją! n/t 23.11.08, 16:58 Ideały nie istnieją, ale idealnie bywa póki się nie spiep..rzy, oczywiście zawsze można to jakoś wytłumaczyć, czasem nawet trzeba (patrz tekst niżej, w temacie jest:)). P.S. Pomijam idealnego pazia, który w tekście Osieckiej idealny będzie zawsze i górskie widoki przy dobrej przejrzystości powietrza. "Już księżyc zgasł i ludzie śpią, Sen zmorzył twą laleczkę, Więc główkę złóż i oczka zmruż, Opowiem ci bajeczkę. Był sobie król, był sobie paź I była też królewna, Żyli wśród róż, nie znali burz, Rzecz najzupełniej pewna. Kochał ją król, kochał ją paź, Królewską tę dziewoję, I ona też kochała ich, Kochali się we troje. Lecz straszny los, okrutna śmierć W udziale im przypadła: Króla zjadł pies, pazia zjadł kot, Królewnę myszka zjadła. Lecz żeby ci nie było żal, Dziecino ukochana: Z cukru był król, z piernika paź, Królewna z marcepana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Altiniatko :) IP: *.centertel.pl 23.11.08, 17:22 Wyobraz sobie, ze jakis rok temu chcialem ten tekst (tej kolysanki) zamiescic tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Altiniatko :) 23.11.08, 17:27 Gość portalu: Alienek napisał(a): > Wyobraz sobie, ze jakis rok temu chcialem ten tekst (tej kolysanki) zamiescic tutaj :) Podbija serca, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: Altiniatko :) IP: *.centertel.pl 23.11.08, 18:23 Dzisiaj obejrzalem jakis film o amerykanskich nastolatkach - migawkowo, bo nudnawy. Dziewczyna z chlopakiem na dzien dobry znajomosci uprawiaja sex. Jest srednio, ona (wlasnie stracila dziewictwo) w minute po stosunku dzwoni do kolezanek, ze bylo fantastycznie a chlopakowi potem mowi, ze teraz juz z nia nie zerwie, skoro uprawiali sex. No i pyta, czy zalatwi kondomy na nastepny raz. Cholercia, sie pozmienialo na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Altiniatko :) 24.11.08, 18:18 W hierarachii grupy jej notowania podskoczyły. A ona sama poczuła się może nawet lepsza od koleżanek? Wczesny sex to często szukanie ciepła, bliskości i aprobaty. I pieniędzy. Dzisiaj. Nie wiem jak to było gdy ja byłam nastolatką. Kochałam się platonicznie i wzdychałam. I koleżanki też. Nie odbiegałam od normy, w której żyłam. To przez te książki Rodziewiczówny i Kraszewskiego. Na pewno. Matka je kupowała z premedytacją ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: Altiniatko :) IP: *.centertel.pl 24.11.08, 19:01 Ale to tylko film :) W rzeczywistosci sytuacje, kiedy laska lapie faceta na seks lub ciaze, zdarzaja sie sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: Ok IP: *.centertel.pl 24.11.08, 21:35 Kobieta z emocjami :) Napisz cos o swoim nicku - co to znaczy Altinka? Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Ok 25.11.08, 18:22 Gość portalu: Alienek napisał(a): > Kobieta z emocjami :) Napisz cos o swoim nicku - co to znaczy Altinka? Prosty nick dla mnie, naprawdę. Ale nie napiszę dlaczego prosty, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Dobrze Altinko :) IP: *.centertel.pl 25.11.08, 20:20 Dobranoc. Asertywnych snow zycze ;) Odpowiedz Link Zgłoś