Dodaj do ulubionych

messja - zahedan

IP: 62.121.128.* 29.10.03, 11:50
Mam do was ogromną prośbę żebyscie swoje rozgrywki przeprowadzali w
odrębnych wątkach to po prostu zaczyna byc męczące dla czytających jak kazdy
jeden rozpoczęty wątek zamienia sie w pyskówkę między wami. Rozumiem że dla
was to jest istotne wyjasnianie sytuacji miedzy sobą ale zmonopolizowaliście
większośc wątków na FR i to nie prowadzeniem rzeczowej dyskusji a
bezsensownym przegadywaniem się.
Pozdrowienia

Obserwuj wątek
    • waleryj Re: messja - zahedan 29.10.03, 12:02
      dito
      do tego dodam messja/kwasna cytryna zapasy
      • ja_nek Re: messja - zahedan 29.10.03, 12:17
        Jesteśmy ludźmi i nic co ludzkie nie jest nam obce.
        Cóż, ja postaram się nie odpowiadać na przykrości i będzie mniej starć z Messją.
        Dla dobra forum.

Pozdrawiam
        janek
        • messja o janku:) 29.10.03, 20:22
          ja_nek napisał:

> Jesteśmy ludźmi i nic co ludzkie nie jest nam obce.
          > Cóż, ja postaram się nie odpowiadać na przykrości i będzie mniej starć z
          Messją
          > .
          > Dla dobra forum.
          >
          > Pozdrawiam
          > janek

to, ze janek sprytnie obiecal, ze nie bedzie odpowiadal "na przykrosci" to
          bedzie mu niestety latwo dotrzymac. szkoda, ze nie obiecal, ze nie bedzie mnie
          juz w niewybredny spoosb zaczepial i wtracal sie z obrazliwymi komentarzami na
          moj temat, kiedy rozmawiam z innymi osobami:))))
          a tak na marginesie gdyby placono mi 100zl tylko za kazdy raz kiedy janek
          obiecuje wiecej sie do mnie nie odzywac, nigdy w zyciu nie musialbym juz
          pracowac:))))
        • white.falcon "Dobro forum" i "zło forum" 31.10.03, 20:20
          ja_nek napisał:

> Dla dobra forum.
          >
          > Pozdrawiam
          > janek

Co masz na myśli, używając określenia "dobro forum"? Skoro uzyłeś takiego
          określenia, więc chciałabym wiedzieć, co to takiego i co to jest "zło forum".
          Skoro istnieje jakieś mityczne "dobro", to powinno istnieć i "zło". Poproszę
          zatem o formułkę, bo nie wiem, w której strefie plasują się moje wypowiedzi w
          tym kontekście.

Pozdrv.:)
          P.S. Gdzie i przez kogo zostało określone "dobro forum"? Bo jakoś mi chyba to
          umknęło, by zostało ustalone przez tu piszące osoby. Mogę się oczywiście mylić,
          jeżeli coś takiego było.
      • kwasna_cytryna Re: messja - zahedan 29.10.03, 15:46
        waleryj napisał:

> dito
        > do tego dodam messja/kwasna cytryna zapasy

Nie ma dymu bez ognia ..
        • messja o cytrynie:P 29.10.03, 20:25
          kwasna_cytryna napisała:

> waleryj napisał:
          >
          > > dito
          > > do tego dodam messja/kwasna cytryna zapasy
          >
          > Nie ma dymu bez ognia ..
          >

raczej smrodu, kiedy przypala sie atakujaca "harpia":PPP
          • kwasna_cytryna Re: do messji 29.10.03, 21:28
            Po raz kolejny wtrącasz się do cudzej rozmowy, po raz kolejny komentujesz
            wypowiedź nie skierowana do ciebie, po raz kolejny paskudzisz watek.
            • messja oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 29.10.03, 21:34
              kwasna_cytryna napisała:

> Po raz kolejny wtrącasz się do cudzej rozmowy, po raz kolejny komentujesz
              > wypowiedź nie skierowana do ciebie, po raz kolejny paskudzisz watek.
              >

moze "po raz kolejny" jesli sie zgodzimy, ze wszystkie poprzednie razy nalezaly
              do ciebie:) tylko, ze tym razem to nie byla "cudza rozmowa" ani nawet "cudzy
              watek", bo watek najwyrazniej jest skierowany do mnie, a wypowiedz najwyrazniej
              dotyczyla w pewnym stopniu i mnie, a konkretnie ciaglych awantur miedzy mna a
              toba:)
              znowu pudlo cytrynko:)
              • kwasna_cytryna Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 30.10.03, 22:14
                messja napisała:

> kwasna_cytryna napisała:
                >
                > > Po raz kolejny wtrącasz się do cudzej rozmowy, po raz kolejny komentujesz
                > > wypowiedź nie skierowana do ciebie, po raz kolejny paskudzisz watek.
                > >
                >
                > moze "po raz kolejny" jesli sie zgodzimy, ze wszystkie poprzednie razy
                nalezaly
                >
                > do ciebie:) tylko, ze tym razem to nie byla "cudza rozmowa" ani nawet "cudzy
                > watek", bo watek najwyrazniej jest skierowany do mnie, a wypowiedz
                najwyrazniej
                >
                > dotyczyla w pewnym stopniu i mnie, a konkretnie ciaglych awantur miedzy mna a
                > toba:)
                > znowu pudlo cytrynko:)

Ty nie uważasz: był post, moja na niego odpowiedz i TWOJ KOMENTARZ DO MOJEJ
                ODPOWIEDZI, a nie odpowiedź na post :))
                • messja Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 30.10.03, 22:25
                  kwasna_cytryna napisała:

> Ty nie uważasz: był post, moja na niego odpowiedz i TWOJ KOMENTARZ DO MOJEJ
                  > ODPOWIEDZI, a nie odpowiedź na post :))
                  >

oj ty cipulko malutka:))) bardzo chcesz mnie przylapac na jakies
                  niekonsekwencji, a ciagle pudlo:)
                  to co napislas to prawda, i to co ja napislam tez:) jesli przeczytasz, tym
                  razem UWAZNIE, to zobaczysz, ze nie ma w nich sprzecznosci:PPP
                  • kwasna_cytryna Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 30.10.03, 22:32
                    messja napisała:

> kwasna_cytryna napisała:
                    >
                    > > Ty nie uważasz: był post, moja na niego odpowiedz i TWOJ KOMENTARZ DO MOJ
                    > EJ
                    > > ODPOWIEDZI, a nie odpowiedź na post :))
                    > >
                    >
                    > oj ty cipulko malutka:))) bardzo chcesz mnie przylapac na jakies
                    > niekonsekwencji, a ciagle pudlo:)
                    > to co napislas to prawda, i to co ja napislam tez:) jesli przeczytasz, tym
                    > razem UWAZNIE, to zobaczysz, ze nie ma w nich sprzecznosci:PPP
                    >

Czytaj uważnie, powtorzę specjalnie dla ciebie :

Po raz kolejny wtrącasz się do cudzej rozmowy, po raz kolejny komentujesz
                    wypowiedź nie skierowaną do ciebie, po raz kolejny paskudzisz watek.

Podsumowując, żeby było jasne: nie z tobą rozmawialam , po co się wtrącasz?
                    Odnieś się do wypowiedzi autora watku albo autora postu, a nie komentuj moje:))
                    • messja Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 30.10.03, 22:36
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8772858&a=8785240
                    • kwasna_cytryna Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 30.10.03, 23:13
                      If you don't understand Polish than I'll write in plain English.

Once more I'll remind you so read carefully:

You are cutting into other people's converation *again*, you comment on
                      something that wasn't directed at you *again*, once more you've messed up the
                      whole thread.

Cutting the crap and upto the point: I wasn't talking to you, so why are you
                      trying to pry in? Refer to thread's topic or the appropriate post instead.
                      • Gość: zahedan Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P IP: *.protonet.pl 30.10.03, 23:16
                        no comments.a next question please
                        • messja Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 30.10.03, 23:24
                          Gość portalu: zahedan napisał(a):

> no comments.a next question please

:)))
                      • messja Re: oj cytrynko - znowu nie uwazasz:P 30.10.03, 23:26
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8772858&a=8809700
      • Gość: zahedan Re: messja - zahedan IP: *.protonet.pl 29.10.03, 15:50
        waleryj napisał:

> dito
        > do tego dodam messja/kwasna cytryna zapasy
        ja tam łacina nie znac ;-) ale po indiansku powiedziec:howgh
    • Gość: zahedan Re: messja - zahedan IP: *.protonet.pl 29.10.03, 15:19
      no bez przesada z ta"wiekszosc watek" mimo wszystek raczej to mniejszosc byc
      pozdr
      • Gość: exodus774 Re: messja - zahedan IP: 62.121.128.* 29.10.03, 15:40
        kurcze to chyba ja mam pecha :)))))
        • Gość: zahedan Re: messja - zahedan IP: *.protonet.pl 29.10.03, 15:44
          Gość portalu: exodus774 napisał(a):

> kurcze to chyba ja mam pecha :)))))
          alez nie -o popatrzec ty ila tu posta w ciagu 2 dnia powstac ani jeden moj byc

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=8733122
          • Gość: exodus774 Re: messja - zahedan IP: 62.121.128.* 29.10.03, 15:57
            czyżby radykalne postanowienie poprawy :-)???
    • messja Re: messja - zahedan 29.10.03, 20:23

> Mam do was ogromną prośbę żebyscie swoje rozgrywki przeprowadzali w
      > odrębnych wątkach to po prostu zaczyna byc męczące dla czytających jak kazdy
      > jeden rozpoczęty wątek zamienia sie w pyskówkę między wami. Rozumiem że dla
      > was to jest istotne wyjasnianie sytuacji miedzy sobą ale zmonopolizowaliście
      > większośc wątków na FR i to nie prowadzeniem rzeczowej dyskusji a
      > bezsensownym przegadywaniem się.
      > Pozdrowienia
      >

zarzut dosc bzdurny, bo tu wogole malo "rzeczowych dyskusji". ale zapytam tylko
      z ciekawosci: o ktory watek dokladnie chodzi?:)
      • Gość: Pikolo-D. Re: messja - zahedan IP: *.atol.com.pl / 213.17.147.* 29.10.03, 21:35
        O wszystkie! przestaniesz wreście kłapać!
        • messja Re: messja - zahedan 29.10.03, 21:43
          Gość portalu: Pikolo-D. napisał(a):

> O wszystkie! przestaniesz wreście kłapać!

wtrącasz się do cudzej rozmowy, komentujesz
          wypowiedź nie skierowana do ciebie i paskudzisz watek.
          przestan wreście kłapać!

:)))
      • Gość: exodus774 Re: messja - zahedan IP: 62.121.128.* 30.10.03, 11:41
        No dobrze może zeczywiście przymiotnik rzeczowe odnosnie do wielu wątków nie
        całkiem pasuje ale uwazam że jeżeli ktos zakłada wątek na dany temat i chce o
        czymś konkretnym porozmawiać to zamienianie go w "pyskówke" pomiędzy wami
        dwojgiem jest nie w porządku.
        • messja Re: messja - zahedan 30.10.03, 21:51

> No dobrze może zeczywiście przymiotnik rzeczowe odnosnie do wielu wątków nie
          > całkiem pasuje ale uwazam że jeżeli ktos zakłada wątek na dany temat i chce o
          > czymś konkretnym porozmawiać to zamienianie go w "pyskówke" pomiędzy wami
          > dwojgiem jest nie w porządku.

dalej nie wiem o ktory konkretnie watek chodzi i dlaczego jakas pyskowka, nawet
          jesli ma miejsce, nie pozwala innym na prowadzenie mniej lub
          bardziej "rzeczowych" dyskusji. przeciez nawet (gdyby faktycznie "pyskowki" z
          zahedanem mialy miesce na wiekszosci powaznych watkow - a tego nie zauwazylam)
          to wystarczy wpisac moj nick (a zawsze sie loguje, wiec nie ma problemu) na
          liste ignorowanych w "moje forum" i juz polowe problemu masz z glowy. innym
          wyjsciem, jest poprostu: nie czytac "ulubionych pyskowek". obowiazku takiego
          nie ma.
    • Gość: złodziej Re: messja - zahedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:16
      Niech dadzą sobie po razie i pójdą na zgodę do wyrka - o ile jescze tam razem
      nie byli :)
      • taka_tam Re: messja - zahedan 30.10.03, 11:44
        złodziej, a co ty kradniesz oprócz cnót, o których wspominałeś?
        • Gość: złodziej Re: messja - zahedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:05
          dzieci się nie okrada, tak więc cnót nie kradnę :)
          • taka_tam Re: messja - zahedan 31.10.03, 09:33
            no jak nie? przecież bebi chciałeś? :-))
            • Gość: złodziej Re: messja - zahedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 09:41
              a bebinka to dziecko ?:)
              • taka_tam Re: messja - zahedan 31.10.03, 12:43
                myślę, że bebinka jest już dużą dziewczynką. ale moje pierwsze pytanie i tak
                pozostało bez odpowiedzi :-)
                • Gość: złodziej Re: messja - zahedan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 13:13
                  Jaki masz kolor włosów ?:)
                  • taka_tam Re: messja - zahedan 31.10.03, 14:27
                    nie mogę powiedzieć. mama mówiła, żebym jak najmniej opowiadała o sobie obcym
                    :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka