Dodaj do ulubionych

kobiety to materialistki

09.11.03, 22:03
tylko porfel, status (i wielkość "tego")
Obserwuj wątek
    • Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:04
      ameryki to ty żeś nie odkrył :)
      • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:06
        w kółko wałkować? :-P
        • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:11
          bronek chyba nowy tutaj - nie zajrzał na sąsiedni wątek :)

A niech tam, niech chłop sie uczy sam, jak nie chce czytać.
          • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:13
            Wyznaje zasadę - nauka to potęgi klucz? :-P
            • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:14
              mnie tez już sie chce znowu o tym samym - one i tak się nie zmienią :)
              • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:16
                Jak Wieczne Miasto? :-PP
                • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:18
                  Jak azot w powietrzu - przydatny, ale jak truje ?:)
                  • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:20
                    Zawsze można maskę złożyć, tylko to nic nie daje :-P
                    • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:24
                      albo ciemne okolary - ale wtedy nie widac własnego portfelika :0
                      • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:26
                        A one nawet z zamkniętymi oczyma, po omacku znajdą ... :-PPPP
                        • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:27
                          i we śnie, na niuch :)
                          • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:28
                            Mają to już w ... genach :-PPP
                            • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:30
                              gdzie indziej :)
                              • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:31
                                Tak, masz rację, ale ciii ... nie publicznie :-PPPP
                                • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:37
                                  w główce ?:)
                                  • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:39
                                    Nie, nie, to się trochę inaczej nazywa :-PPPPPP Ale z tym to ciii :-)))))
                                    • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:41
                                      w tym, co im z czasem z tyłu wystaje coraz bardziej ?:)
                                      • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:44
                                        No wiesz, to romantica, zresztą kochana mamusia jeszcze usłyszy :-PPPPP
              • pollka Re: Ile można o tym samym 09.11.03, 22:17
                a dla Was się liczy wieczna młodosc, uroda, wypacykowanie i akrobacje w łozku!
                • Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:18
                  a co masz do sportu ?:)
                  • ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:19
                    Zacięcie? :-P
    • to_ja_obiekt Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:17
      Wyświechtany mit.
      • Gość: sax Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:23
        one naprawdę takie są, ale czasem wolą porozumienie tak mi powiedziała moja i
        jej postawa świadczy o tym, bo słowa to chuj dla mnie
      • Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:25
        zdarta płyta :)
        • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:27
          Porozumienie ... jednostronne :-PPPP
          • Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:29
            ugoda, ty się godzisz na postawione przez nią warunki :)
            • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:30
              A jak nie, to zaraz mamusia jako mediator się pojawia :-PPP
              • Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:36
                i jest demokratyczne głosowanie - dwa do jednego :)
                • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:38
                  Coś Ty, "skazaniec" jest pozbawiony wszelkich praw :-PPPP
                  • Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:41
                    zawsze "mamusia" może zostać u córeczki na miesiąc - dwa, brrrrrr :)

p.s.: to już nie kara, to sadyzm...
                    • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:42
                      Ale za to jaka "wyżerka" :-PPPP
                      • Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:43
                        wybieram dietę :)
                        • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:46
                          No tak, juz dzisiaj się ciut odchudziłeś w marketo-butiku :-PPPPPP
    • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:27
      co ty, bronek... oprócz tego również: odpowiedni charakter, interesujący
      wygląd, intelekt, poczucie humoru, zdrowy zgryz, brak obciążeń genetycznych i
      przykrych nałogów, jakieś zainteresowania, umiejętność czytania i pisania,
      odcięta pępowina od mamusi, przyzwoite libido właściwie ukierunkowane (tzn. na
      swoją partnerkę), emocjonalne zrównoważenie, empatia, czułość, fantazja i
      tysiąc innych rzeczy... :-))) nie warto z nami zaczynać ;-)
      • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:29
        Zeby tak wszystkie spełniały podobne kryteria :-))))
        • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:34
          ka... powiedziano: "szukajcie, a znajdziecie" :-)))
          • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:36
            Taka_tam :-)

ale dzisiaj to już chyba ze świecą :-)))
            • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:41
              nie, dzisiaj to z latarką. kiedyś to ze świecą ;-)))
              • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:45

z kryptonową? :-))))
                • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:53
                  lepiej z halogenową ;-)
                  • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:55

tak trudno dojrzeć? :-)))))
                    • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:00
                      sam to przecież sugerowałeś ;-)
                      • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:04

dziś prawdziwych kobiet już nie ma :-))))
                        • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:08
                          no widzisz, świat chyli się ku upadkowi! i co wy, biedni, samotni mężczyźni
                          teraz poczniecie?! :-(
                          • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:21

pójdziemy ze Złodziejem na piwo :-))))
                            • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:34
                              też bym tak zrobiła na waszym miejscu ;-) "jedno, co warto, to upić się
                              warto..." :-)))
                              • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:38

prawdziwa kobieta tego nie robi :-))))
                                • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:44
                                  no przecież wiemy, że prawdziwych kobiet już nie ma... ;-) ja na przykład
                                  jestem podstawiona, rodem z kosmosu (i alkohol spożywać lubię) :-)
                                  • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:46

jesteś Panią z Wenus? :-PPP

Kieliszek starego dobrego Bordeaux nie zaszkodzi, a rumieńce wywoła :-)))
                                    • taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:55
                                      ja raczej jestem z koźlątka (tak mi mówiono w dzieciństwie)... ;-)
                                      • ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:59

a teraz co z Ciebie wyrosło? :-))))))
                                        • taka_tam Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 00:01
                                          duża koza :-)))
                                          • ka_27 kobiety to materialistki 10.11.03, 00:05

czyli ładnie skaczesz :-))))))
                                            • taka_tam Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 00:10
                                              brykam aż miło ;-) a teraz bryknę już w stronę łoża...
                                              dobranoc
                                              • ka_27 kobiety to materialistki 10.11.03, 00:12

a może odwiozę Cię bryczką? :-)))))
                                                Dobranoc :-)))
      • Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:30
        to chyba z jakiejs telenoweli brazylijskiej ?:)
    • jmx wnioski 10.11.03, 00:20

Z babami źle...! a bez bab jeszcze gorzej...
      ;-DD
      • to_ja_obiekt Re: wnioski 10.11.03, 00:23
        Zauważam ostatnio niepokojący trend na FR - nagonkę na nas kobitki!

:)
        • swattka Re: wnioski 10.11.03, 00:25
          zauwaz ze te nagonke prowadzi quickly
          • to_ja_obiekt Re: wnioski 10.11.03, 00:28
            Nie tylko... Robi co prawda za prowodyra i podburza męską gawiedź, ale wtóruje
            mu tłum klakierów. Niedobrze:)
        • jmx Re: wnioski 2 10.11.03, 02:04
          to_ja_obiekt napisała:

> Zauważam ostatnio niepokojący trend na FR - nagonkę na nas kobitki!
          >
          > :)

E, tam, zaraz nagonka... Niektórzy panowie mają kompleks "małego.......
          ..... potfela" i tyle ;-DDDDDDDDDDDDD
      • ka_27 wnioski 10.11.03, 00:31
        Z mężczyznami wspaniale, bez mężczyzn fatalnie ... :-PPPPPP
    • messja Re: kobiety to kobiety i tyle 10.11.03, 00:59
      ja nie ulegne zadnej z panujacych tu nurtow i nie bede wieszac psow ani na
      panach, ani na paniach. wszedzie sa "ludzie i parapety", jak to sie brzydko
      mowi, a partnera kazdy sobie sam wybiera. jesli marudzisz, znaczy, ze zle sobie
      wybrales i tylko do siebie mozesz miec teraz pretensje.
    • Gość: mloda Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:24
      niestety przychylam sie do tego sadu. Moje kolezanki jak poznam nowego faceta
      orazu z kopa pytaja: jakim jezdzi samochodem ,czy ma mieszkanie i ile pokoji...
      Naprawde. Zadna nie spyta czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter. A Fe!
      • messja a faceci?:) 10.11.03, 01:28
        Gość portalu: mloda napisał(a):

> niestety przychylam sie do tego sadu. Moje kolezanki jak poznam nowego faceta
        > orazu z kopa pytaja: jakim jezdzi samochodem ,czy ma mieszkanie i ile
        pokoji...
        >
        > Naprawde. Zadna nie spyta czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter. A Fe!

a koledzy pytaja:"czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter"?:)
        • Gość: mloda Re: a faceci?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:34
          mysle ze sa mniej wykalkulowani. Przykro mi to mowic ale wtym temacie nie
          solidaryzuje sie ze swoja plcia
          • messja ogolnie:) 10.11.03, 01:39

> mysle ze sa mniej wykalkulowani. Przykro mi to mowic ale wtym temacie nie
            > solidaryzuje sie ze swoja plcia

a mnie sie wydaje, ze masz akurat "wykalkulowane" kolezanki, chociaz na
            podstawie takich wlasnie pytan, nie posadzalabym pochopnie czlowieka.
            czesto pytamy o wyglad, zawod, sytuacje materialna nowo poznanej sympatii
            naszej koezanki/kolegi, bo te cechy latwo od razu zauwazyc.

charaktero poznaje sie znacznie dluzej i tutaj ocena moze byc bardziej
            indywidualna.
            • Gość: mloda Re: ogolnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:45
              a wg. mnie to sa pytania materialistek , no i niedyskretne. Sama nie pytam
              faceta o jego status i stan nieruchomosci.
              • messja Re: ogolnie:) 10.11.03, 22:15

> a wg. mnie to sa pytania materialistek , no i niedyskretne. Sama nie pytam
                > faceta o jego status i stan nieruchomosci.

zastanawia mnie wiec dlaczego wybralas sobie kolezanki, ktore oceniasz tak
                nisko? zeby poczuc sie od nich lepsza?:)
      • to_ja_obiekt przyganiał kocioł garnkowi 10.11.03, 01:33
        Gdy facet pozna nową kobitkę, to koledzy pytają: a jaka ta laska? fajna
        d...? "Zaden nie spyta czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter. A Fe!"
        • Gość: mloda Re: przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:36
          pytaja o wyglad-to normalne ale nie czy jest forsiasta. dziewczyny sa w tym
          wzgledzie okropne
          • to_ja_obiekt Re: przyganiał kocioł garnkowi 10.11.03, 01:38
            To wymiana barterowa, oboje muszą coś wnieść do związku.
            • Gość: mloda Re: przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:40
              jezeli mezczyzna wnosi cieplo, milosc, wrazliwosc to malo?!
              • to_ja_obiekt Re: przyganiał kocioł garnkowi 10.11.03, 01:48
                Nie zrozumiałaś mnie. Miałam na myśli, że są faceci, dla których liczy się
                tylko niezła d..., tak samo są kobiety, dla których liczy się tylko forsa.
                Jasne, że to niesprawiedliwe i nie według powyższych kryteriów powinno oceniać
                się człowieka, ale takie są realia.

• white.falcon A może? ;) 10.11.03, 14:47
                  Zastanawiałam się, dlaczego zrobiło mi się smutno po lekturze wypowiedzi Panów.
                  Ano dlatego, że wystawili sobie piękną laurkę, po której to już żadna normalnie
                  myśląca Pani nie zechce mieć z nimi do czynienia, bo musiałaby ciągle
                  udowadniać, że nie jest pazerna na ich kasę. Czyżby chcieli być na utrzymaniu
                  Pań i w ten sposób chytrze chcą Panie wmanewrować w to? ;)

A poza tym Gruzini - Panowie mawiają: "Mężczyzna, który źle mówi o kobietach
                  nie jest wart szacunku". Autentyczne przysłowie, a kto, jak kto - Gruzini znają
                  się na kobietach - są niezwykle szarmanccy, uprzejmi i to nie na pokaz, a
                  dlatego, że w rodzinach od maleńkiego widzieli ogromny szacunek dla kobiet,
                  zostali wychowani na pięknych wzorach i może dlatego im nie przychodzi do głowy
                  zawracać sobie głowy pretensjami do kobiet, gdyż byłoby to w ich pojęciu
                  poniżej męskiego honoru. Skąd wiem o tym? Jestem zaprzyjaźniona z kilkoma
                  małżeństwami gruzińsko-polskimi i poprostu widze to. :)

Pozdrv.:)
                  • Gość: facet Re: A może dla przykładu zacytujesz coś z islamu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 20:37
                    a może jednak:

www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?&f=212
                    • white.falcon Re: A może dla przykładu zacytujesz coś z islamu 10.11.03, 21:05
                      A po co? Nie jestem ekspert, ale Ty widocznie tak. ;)

• Gość: facet ciekawy, a jednoczesnie tradycyjny u nich podział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:22
                        ról w małżeństwie :)
                        • white.falcon Re: ciekawy, a jednoczesnie tradycyjny u nich pod 10.11.03, 22:32
                          A co to ma do Gruzinów? Przecież oni nie są wyznawcami islamu. Pomyliłeś z
                          Czeczenami?

• Gość: facet Re: jedni lubią gruzinów, inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:38
                            arabki :)
                            • white.falcon Re: jedni lubią gruzinów, inni 10.11.03, 22:49
                              Lubię zachowanie Gruzinów wobec Pań - przy czym niewymuszone przez sztuczne
                              udawanie. :)

P.S. Nie możesz lubić ciut innej nacji? ;)
    • primus Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 22:22
      bronislav napisał:

> tylko porfel, status (i wielkość "tego")

znowu jechana na kobitki ? dajcie spokoj chlopy i idzcie na piwo !!! :))))))
      • white.falcon Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 22:36
        Oni wolą psioczyć, bo żaden, gdyby mu nawet któreś z Pań z forum to piwo
        obiecała postawić, to by się bali nosa wychylić poza monitor, bo mieli by
        obawy, że Panie okażą się atrakcyjne i bardziej "do rzeczy", niż oni sami razem
        wzięci, a oni - wręcz przeciwnie zarówno pod względem umysłowym, jak i
        atrakcyjności. Kompleksy przemawiają przez nich moim zdaniem. Nie wiem, czy
        pluć na nich, czy się litować. ;(

• Gość: facet Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:39
        Obrońca uciśnionych się znalazł !
        Wygodnie tobie pod tym obcasem ?:)
        • primus Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 22:46
          Gość portalu: facet napisał(a):

> Obrońca uciśnionych się znalazł !
          > Wygodnie tobie pod tym obcasem ?:)

hehehehe facet, ja kobiety po prostu lubie i przewaznie one to odwzajemniaja.
          czasem wystarczy ich uwaznie posluchac i nie trzeba wlazic pod pantofel :) a Ty
          masz z tym problem ? :))))))
          • Gość: facet Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:47
            Ja też lubię słuchać, a przynajmniej niech im się tak wydaje :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka