bronislav 09.11.03, 22:03 tylko porfel, status (i wielkość "tego") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:04 ameryki to ty żeś nie odkrył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:11 bronek chyba nowy tutaj - nie zajrzał na sąsiedni wątek :) A niech tam, niech chłop sie uczy sam, jak nie chce czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:13 Wyznaje zasadę - nauka to potęgi klucz? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:14 mnie tez już sie chce znowu o tym samym - one i tak się nie zmienią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:18 Jak azot w powietrzu - przydatny, ale jak truje ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:20 Zawsze można maskę złożyć, tylko to nic nie daje :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:24 albo ciemne okolary - ale wtedy nie widac własnego portfelika :0 Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:26 A one nawet z zamkniętymi oczyma, po omacku znajdą ... :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:27 i we śnie, na niuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:30 gdzie indziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:31 Tak, masz rację, ale ciii ... nie publicznie :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:37 w główce ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:39 Nie, nie, to się trochę inaczej nazywa :-PPPPPP Ale z tym to ciii :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:41 w tym, co im z czasem z tyłu wystaje coraz bardziej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ile można o tym samym 09.11.03, 22:44 No wiesz, to romantica, zresztą kochana mamusia jeszcze usłyszy :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: Ile można o tym samym 09.11.03, 22:17 a dla Was się liczy wieczna młodosc, uroda, wypacykowanie i akrobacje w łozku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Ile można o tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:18 a co masz do sportu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sax Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:23 one naprawdę takie są, ale czasem wolą porozumienie tak mi powiedziała moja i jej postawa świadczy o tym, bo słowa to chuj dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:25 zdarta płyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:27 Porozumienie ... jednostronne :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:29 ugoda, ty się godzisz na postawione przez nią warunki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:30 A jak nie, to zaraz mamusia jako mediator się pojawia :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:36 i jest demokratyczne głosowanie - dwa do jednego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:38 Coś Ty, "skazaniec" jest pozbawiony wszelkich praw :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:41 zawsze "mamusia" może zostać u córeczki na miesiąc - dwa, brrrrrr :) p.s.: to już nie kara, to sadyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:43 wybieram dietę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:46 No tak, juz dzisiaj się ciut odchudziłeś w marketo-butiku :-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:27 co ty, bronek... oprócz tego również: odpowiedni charakter, interesujący wygląd, intelekt, poczucie humoru, zdrowy zgryz, brak obciążeń genetycznych i przykrych nałogów, jakieś zainteresowania, umiejętność czytania i pisania, odcięta pępowina od mamusi, przyzwoite libido właściwie ukierunkowane (tzn. na swoją partnerkę), emocjonalne zrównoważenie, empatia, czułość, fantazja i tysiąc innych rzeczy... :-))) nie warto z nami zaczynać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:29 Zeby tak wszystkie spełniały podobne kryteria :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:34 ka... powiedziano: "szukajcie, a znajdziecie" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:36 Taka_tam :-) ale dzisiaj to już chyba ze świecą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 22:41 nie, dzisiaj to z latarką. kiedyś to ze świecą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:45 Taka_tam :-) z kryptonową? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 22:55 Taka_tam :-) tak trudno dojrzeć? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:00 sam to przecież sugerowałeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:04 Taka_tam :-) dziś prawdziwych kobiet już nie ma :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:08 no widzisz, świat chyli się ku upadkowi! i co wy, biedni, samotni mężczyźni teraz poczniecie?! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:21 Taka_tam :-) pójdziemy ze Złodziejem na piwo :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:34 też bym tak zrobiła na waszym miejscu ;-) "jedno, co warto, to upić się warto..." :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:38 Taka_tam :-) prawdziwa kobieta tego nie robi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:44 no przecież wiemy, że prawdziwych kobiet już nie ma... ;-) ja na przykład jestem podstawiona, rodem z kosmosu (i alkohol spożywać lubię) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:46 Taka_tam :-) jesteś Panią z Wenus? :-PPP Kieliszek starego dobrego Bordeaux nie zaszkodzi, a rumieńce wywoła :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 09.11.03, 23:55 ja raczej jestem z koźlątka (tak mi mówiono w dzieciństwie)... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 09.11.03, 23:59 Taka_tam :-) a teraz co z Ciebie wyrosło? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 10.11.03, 00:05 Taka_tam :-) czyli ładnie skaczesz :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 00:10 brykam aż miło ;-) a teraz bryknę już w stronę łoża... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kobiety to materialistki 10.11.03, 00:12 Taka_tam :-) a może odwiozę Cię bryczką? :-))))) Dobranoc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:30 to chyba z jakiejs telenoweli brazylijskiej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: wnioski 10.11.03, 00:23 Zauważam ostatnio niepokojący trend na FR - nagonkę na nas kobitki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: wnioski 10.11.03, 00:28 Nie tylko... Robi co prawda za prowodyra i podburza męską gawiedź, ale wtóruje mu tłum klakierów. Niedobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wnioski 2 10.11.03, 02:04 to_ja_obiekt napisała: > Zauważam ostatnio niepokojący trend na FR - nagonkę na nas kobitki! > > :) E, tam, zaraz nagonka... Niektórzy panowie mają kompleks "małego....... ..... potfela" i tyle ;-DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wnioski 10.11.03, 00:31 Z mężczyznami wspaniale, bez mężczyzn fatalnie ... :-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: kobiety to kobiety i tyle 10.11.03, 00:59 ja nie ulegne zadnej z panujacych tu nurtow i nie bede wieszac psow ani na panach, ani na paniach. wszedzie sa "ludzie i parapety", jak to sie brzydko mowi, a partnera kazdy sobie sam wybiera. jesli marudzisz, znaczy, ze zle sobie wybrales i tylko do siebie mozesz miec teraz pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:24 niestety przychylam sie do tego sadu. Moje kolezanki jak poznam nowego faceta orazu z kopa pytaja: jakim jezdzi samochodem ,czy ma mieszkanie i ile pokoji... Naprawde. Zadna nie spyta czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter. A Fe! Odpowiedz Link Zgłoś
messja a faceci?:) 10.11.03, 01:28 Gość portalu: mloda napisał(a): > niestety przychylam sie do tego sadu. Moje kolezanki jak poznam nowego faceta > orazu z kopa pytaja: jakim jezdzi samochodem ,czy ma mieszkanie i ile pokoji... > > Naprawde. Zadna nie spyta czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter. A Fe! a koledzy pytaja:"czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: a faceci?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:34 mysle ze sa mniej wykalkulowani. Przykro mi to mowic ale wtym temacie nie solidaryzuje sie ze swoja plcia Odpowiedz Link Zgłoś
messja ogolnie:) 10.11.03, 01:39 Gość portalu: mloda napisał(a): > mysle ze sa mniej wykalkulowani. Przykro mi to mowic ale wtym temacie nie > solidaryzuje sie ze swoja plcia a mnie sie wydaje, ze masz akurat "wykalkulowane" kolezanki, chociaz na podstawie takich wlasnie pytan, nie posadzalabym pochopnie czlowieka. czesto pytamy o wyglad, zawod, sytuacje materialna nowo poznanej sympatii naszej koezanki/kolegi, bo te cechy latwo od razu zauwazyc. charaktero poznaje sie znacznie dluzej i tutaj ocena moze byc bardziej indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: ogolnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:45 a wg. mnie to sa pytania materialistek , no i niedyskretne. Sama nie pytam faceta o jego status i stan nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ogolnie:) 10.11.03, 22:15 Gość portalu: mloda napisał(a): > a wg. mnie to sa pytania materialistek , no i niedyskretne. Sama nie pytam > faceta o jego status i stan nieruchomosci. zastanawia mnie wiec dlaczego wybralas sobie kolezanki, ktore oceniasz tak nisko? zeby poczuc sie od nich lepsza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt przyganiał kocioł garnkowi 10.11.03, 01:33 Gdy facet pozna nową kobitkę, to koledzy pytają: a jaka ta laska? fajna d...? "Zaden nie spyta czy to dobry czlowiek, jaki ma charakter. A Fe!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:36 pytaja o wyglad-to normalne ale nie czy jest forsiasta. dziewczyny sa w tym wzgledzie okropne Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: przyganiał kocioł garnkowi 10.11.03, 01:38 To wymiana barterowa, oboje muszą coś wnieść do związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: przyganiał kocioł garnkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:40 jezeli mezczyzna wnosi cieplo, milosc, wrazliwosc to malo?! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: przyganiał kocioł garnkowi 10.11.03, 01:48 Nie zrozumiałaś mnie. Miałam na myśli, że są faceci, dla których liczy się tylko niezła d..., tak samo są kobiety, dla których liczy się tylko forsa. Jasne, że to niesprawiedliwe i nie według powyższych kryteriów powinno oceniać się człowieka, ale takie są realia. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon A może? ;) 10.11.03, 14:47 Zastanawiałam się, dlaczego zrobiło mi się smutno po lekturze wypowiedzi Panów. Ano dlatego, że wystawili sobie piękną laurkę, po której to już żadna normalnie myśląca Pani nie zechce mieć z nimi do czynienia, bo musiałaby ciągle udowadniać, że nie jest pazerna na ich kasę. Czyżby chcieli być na utrzymaniu Pań i w ten sposób chytrze chcą Panie wmanewrować w to? ;) A poza tym Gruzini - Panowie mawiają: "Mężczyzna, który źle mówi o kobietach nie jest wart szacunku". Autentyczne przysłowie, a kto, jak kto - Gruzini znają się na kobietach - są niezwykle szarmanccy, uprzejmi i to nie na pokaz, a dlatego, że w rodzinach od maleńkiego widzieli ogromny szacunek dla kobiet, zostali wychowani na pięknych wzorach i może dlatego im nie przychodzi do głowy zawracać sobie głowy pretensjami do kobiet, gdyż byłoby to w ich pojęciu poniżej męskiego honoru. Skąd wiem o tym? Jestem zaprzyjaźniona z kilkoma małżeństwami gruzińsko-polskimi i poprostu widze to. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: A może dla przykładu zacytujesz coś z islamu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 20:37 a może jednak: www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?&f=212 Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A może dla przykładu zacytujesz coś z islamu 10.11.03, 21:05 A po co? Nie jestem ekspert, ale Ty widocznie tak. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet ciekawy, a jednoczesnie tradycyjny u nich podział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:22 ról w małżeństwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ciekawy, a jednoczesnie tradycyjny u nich pod 10.11.03, 22:32 A co to ma do Gruzinów? Przecież oni nie są wyznawcami islamu. Pomyliłeś z Czeczenami? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: jedni lubią gruzinów, inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:38 arabki :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: jedni lubią gruzinów, inni 10.11.03, 22:49 Lubię zachowanie Gruzinów wobec Pań - przy czym niewymuszone przez sztuczne udawanie. :) Pozdrv.:) P.S. Nie możesz lubić ciut innej nacji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 22:22 bronislav napisał: > tylko porfel, status (i wielkość "tego") znowu jechana na kobitki ? dajcie spokoj chlopy i idzcie na piwo !!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 22:36 Oni wolą psioczyć, bo żaden, gdyby mu nawet któreś z Pań z forum to piwo obiecała postawić, to by się bali nosa wychylić poza monitor, bo mieli by obawy, że Panie okażą się atrakcyjne i bardziej "do rzeczy", niż oni sami razem wzięci, a oni - wręcz przeciwnie zarówno pod względem umysłowym, jak i atrakcyjności. Kompleksy przemawiają przez nich moim zdaniem. Nie wiem, czy pluć na nich, czy się litować. ;( Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:39 Obrońca uciśnionych się znalazł ! Wygodnie tobie pod tym obcasem ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: kobiety to materialistki 10.11.03, 22:46 Gość portalu: facet napisał(a): > Obrońca uciśnionych się znalazł ! > Wygodnie tobie pod tym obcasem ?:) hehehehe facet, ja kobiety po prostu lubie i przewaznie one to odwzajemniaja. czasem wystarczy ich uwaznie posluchac i nie trzeba wlazic pod pantofel :) a Ty masz z tym problem ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: kobiety to materialistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:47 Ja też lubię słuchać, a przynajmniej niech im się tak wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś