Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 12:39 z pemedytacją zabijam w sobie wrażliwe dziecko, którym kiedyś byłam kim się stanę gdy ono bezpowrotnie umrze? kolejną samotną? zombie? czy ktoś mnie zatrzyma w tym dziele samozniszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: dzień po dniu 23.01.09, 12:48 > z pemedytacją zabijam w sobie wrażliwe dziecko, którym kiedyś byłam > kim się stanę gdy ono bezpowrotnie umrze? > kolejną samotną? > zombie? Zaraz zombie. Zrobisz sobie kudły, tipsy, przejdziesz się parę razy do solarki, kupisz jakiś seksi ciuchy, białe stringi, kabaretki i zamiast jakiegoś nieużytecznego dziecka czy rozkładające się denatki, fajna dupa z Ciebie będzie. > czy ktoś mnie zatrzyma w tym dziele samozniszczenia a po co ? Po co nakłaniać gąsienice do zaniechania przepoczwarzenia się. ps. pozbycie się tej durnej romantyczności to najlepsze co Cię w życiu spotkać może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dzień po dniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 13:05 mam się zamienić w wyrafinowaną q..wę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysa Re: dzień po dniu IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 13:30 znasz tylko takie kobiety ? albo przeegzaltowana paniusia oderwana od rzeczywistości , albo dziwka ? jesli nie potrafisz byc normalna to fakt - pozostają ci role te które wymieniłaś . .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dzień po dniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 14:38 w Polsce kobiety wyzwolone ocenia sie też jak Q Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: dzień po dniu 23.01.09, 14:39 Gość portalu: ja napisał(a): > w Polsce kobiety wyzwolone ocenia sie też jak Q a co to są "kobiety wyzwolone" ? "wyzwolone" od czego ? rozumu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: dzień po dniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:10 "w Polsce kobiety wywolone ocenia się też jak Q" Kobieta wyzwolona niekoniecznie musi mieć awangardowy image. Ważniejsze jest to , ze jest dobrze wykształcona, zna języki, podróżuje i jest swiadoma tego, ze nie zależy od nikogo:) czy to na pewno wizerunek Q??? Nie pisz,że życie jest złe,że ludzie do niczego...Nie szukaj przyczyn w innych. Twoje życie zależy od Ciebie- Ty jesteź żródłem i morzem , do ktorego uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: dzień po dniu 23.01.09, 14:09 Gość portalu: ona napisał(a): > mam się zamienić w wyrafinowaną q..wę? a czy ktoś tu wspominał o pieniądzach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dzień po dniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 19:17 kiedyś byłam dobra, miła, sympatyczna i otwarta na wszystkich ludzi to była moja "normalnosc" Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: dzień po dniu 23.01.09, 23:43 Gość portalu: ona napisał(a): > kiedyś byłam dobra, miła, sympatyczna i otwarta na wszystkich ludzi > to była moja "normalnosc" > I co ci z tego przyszło. Guano ! Zapamiętaj sobie Malutka, nie da się lubić, być miłym i otwartym na wszystkich, to zwykła hipokryzja i własna bezpłciowość, bezwyrazowość, brak własnego zdania... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal hałabała Re: dzień po dniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 01:07 Kiedy masz ochotę na żarty, żartuj, kiedy masz ochotę na dorosłe poważne życie żyj w ten sposób, a ludzie są jacy są. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: dzień po dniu 24.01.09, 11:38 Nie wiem ile masz lat ale chyba już wiesz, że raz ty dostajesz po d...e, a raz ktoś dostaje od ciebie. Nie można być zawsze na "tak" dla wszystkich. Piszesz, że zabijasz w sobie wrażliwe dziecko ... A co, "dorosły" nie bywa wrażliwy? Dziecko najłatwiej odmawia, jeśli czegoś nie chce. A jak już zabijać to od razu, nie powoli ... widzisz, takie gadanie o zabijaniu. Po co. Czemu to ma służyć? Lepiej ci się robi, chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś