quickly 12.11.03, 05:50 Tu beda ci, ktorzy zgrzeszyli kultura, zachowaniem, dobrymi obyczajami. Wredne charaktery wymagajace publicznego potepienia. Krotko mowiac, tu beda ci, ktorzy podpadli quickly'emu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bradka Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 06:22 quickly czy ty nie masz co robić w pracy, ze wypisujesz takie głupotki? A może se podpileś mały? Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 07:01 quickly napisał: > 1. bradka I fajnie! jestem dumna że zajmuję poczetne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 07:08 1. bradka 2. bradka (Zloty Krzyz zaslugi Wrednej Jedzy) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:12 A ja mogę się chociaż na to trzecie miejsce załapać? Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:24 meduza4 napisała: > A ja mogę się chociaż na to trzecie miejsce załapać? Nie masz szansy meduzo, jestes bardzo sympatyczna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:41 Aleś Ty wredna, bhuuuu :-( Dwa pierwsze miejsca zajęłaś i trzeciego nie chcesz odstąpić, bhuuu :-( I gdzie ja się teraz biedna podzieję, bhuuuu :-( ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:43 meduza4 napisała: > Aleś Ty wredna, bhuuuu :-( > Dwa pierwsze miejsca zajęłaś i trzeciego nie chcesz odstąpić, bhuuu :-( > I gdzie ja się teraz biedna podzieję, bhuuuu :-( > ;-))))) no czekaj czekaj, zaraz usmiech wywolam na Twojej buzce:) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:43 meduza4 napisała: > Aleś Ty wredna, bhuuuu :-( > Dwa pierwsze miejsca zajęłaś i trzeciego nie chcesz odstąpić, bhuuu :-( > I gdzie ja się teraz biedna podzieję, bhuuuu :-( > ;-))))) A ja to juz w ogole bede sie wlec w ogonie:( A tak bardzo chcialam sie zalapac do jakiegos rankingu,buuu Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:46 arieska napisała: > w ogole bede sie wlec w ogonie:( A tak bardzo chcialam sie zalapac > do jakiegos rankingu,buuu druga beksa, juz pomagam:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:50 Ale my chciałyśmy być wredne a nie sympatyczne. Co my teraz zrobimy z opinią sympatycznych osób??? Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Czarna Lista forumowych wredot. 12.11.03, 10:51 meduza4 napisała: > Ale my chciałyśmy być wredne a nie sympatyczne. Co my teraz zrobimy z opinią > sympatycznych osób??? cierp chcialo cos chcialoo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Nie, nie mozesz... 12.11.03, 22:02 ...bo jestes zbyt sympatyczna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 21:37 quickly napisał: > Tu beda ci, ktorzy zgrzeszyli kultura, zachowaniem, dobrymi obyczajami. > Wredne charaktery wymagajace publicznego potepienia. > > Krotko mowiac, tu beda ci, ktorzy podpadli quickly'emu... tak, bo quickly ma swoistą kulturę, zachowanie i obyczaje, odbiegające od tych ktore mają normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 21:50 A według mnie, to niech Quickly zachowuje się tak, jak sobie życzy, bo wystawia sam sobie pewnego rodzaju opinię na FR. Tyle, że jak chce ogłaszać jakieś spisy, to może niech wymieni poszczególne nicki i będzie dobrze. Mam nadzieję, że napisze, dlaczego czyichś wpisów nie lubi, bądź je lubi i ten ktoś będzie miał szansę na konstruktywną odpowiedź lub ripostę. A więc zapytam. ;) Quickly, lubisz "Słodkiego Piotrusia", co tu sieje spamami czas od czasu? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: white.falco, prostak to moze i jestem... 12.11.03, 22:14 Cos mi sie z komputerem dzieje. A wiec mialo byc: Mam pewne zelazne zasady, ktorych niesposob jest przekroczyc. Nawet jak bym tego bardzo chcial. Owszem, czasami napisze cos, czego pozniej zaluje... i szczerze mowiac, hmmm... w pewien sposob mnie to boli. Kiedy staram sie zalagodzic cala sytuacje, przewaznie zaliczam wtedy "masochiste", albo "aktora", "prostaka" lub cos podobnego... Ale ciesze sie z tego, ze ta osoba przynajmniej sie do mnie odezwala. Bo nie ma nic gorszego jak zlosc, ktora nie przechodzi do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: white.falco, prostak to moze i jestem... 12.11.03, 22:27 Nie powiedziałam, żeś prostak. Poprostu poprosiłam o określenie się, czyich wpisów nie lubisz, a czyje tak, a czyje "nie grzeją, ani ziębią". W ten sposób "nielubiany" przez Ciebie autor mógłby ripostować, a tak to pozostanie w stanie niedomyślności, błądząc w nieświadomości. Pozdrv.:) P.S. No i co z Twoją opinią na temat spamowca Piotrusia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: white.falco, prostak to moze i jestem... 12.11.03, 22:37 Szczerze mowiac nigdy nie czytalem "piotrusia". Czy to jest ten specjalista od "cipek"? Jezeli tak, no coz, tacy tez bywaja... Nie pozostaje nic innego jak ignorowanie to co ten desperat wypisuje... Jakie wpisy lubie? Trudno na to pytanie odpowiedziec. Czasami lubie to, o co bym siebie nie posadzal. W kazdym badz razie, tak jak kazdy, lubie czytac cos co jest napisane szczerze... no i jest prawdziwe. Tylko trzeba to odpowiednio, ciekawie ujac. Kiedys o tym juz pisalem, wbrew pozorom, staram sie nie klamac w tym o czym o sobie pisze, a wlasciwie zbytnio nie przesadzac... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: white.falco, prostak to moze i jestem... 12.11.03, 22:46 Albo ten, albo jego naśladowca. Niezbyt przyjemnie jest czytać desperackie wyznania kogoś, kto nie umie mysleć. Czyli stosujesz podobną zasadę, jak ja - nie udajesz nikogo lepszego, niż jesteś. Bo Falconetta jest taka, jak każdy czyta - raz wredna i złośliwa, a czasem (nie wbijam się w dumę - a nic z tego!) coś napisze trafnego. Jak mawiają w starym polskim filmie: "Jaki kóń jest - każdy widzi" (cytat - podobno tak pisze się go). :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bradka tak ogolnie 12.11.03, 22:34 po czym poznajesz osobe szlachetną? Prawdziwi arystokraci odróżniają sie tym od nowobogackich, że są grzeczna, nie dają ludziom do zrozumienia że KIMS są. A już w szczegolnosci nie gadają ciągle o forsie itd. To jest w złym smaku. Maja szacunek do wszystkich. Niestety prostatctwo chce udowodnić swoją wyższość, zaimponować, pomiata innymi, bo im się w głowie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: tak ogolnie 12.11.03, 22:42 malutka, pieniedzy na codzien nie ogladam. Sam nie wiem ile mam w banku... i to jest szczera prawda. Samochod mam firmy, firma mnie tez karmi, a nawet ubiera i strzyze... I Ty mowisz mi, ze jestem materialista? Promyczku, daleki jestem od tego, zeby dostac pierdolca na punkcie fury, skory i komory... Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: tak ogolnie 12.11.03, 22:43 quickly napisał: > malutka, > pieniedzy na codzien nie ogladam. Sam nie wiem ile mam w banku... malutki, nie wiem co masz i co robisz, wiem to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 22:42 Quickly, a na ochotnika można się na listę zgłosić ????? Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 22:44 kwasna_cytryna napisała: > Quickly, > > a na ochotnika można się na listę zgłosić ????? no ale Ty nie jesteś wredna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 22:48 Negocjacje w tej sprawie są prowadzone. Ja chcę być na czarnej liście. Poprosimy Quickly'ego? Zapisze nas? :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 22:52 white.falcon napisała: > Negocjacje w tej sprawie są prowadzone. Ja chcę być na czarnej liście. > Poprosimy Quickly'ego? Zapisze nas? :) > > Pozdrv.:) Tylko jak go uprosić ?????? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Czarna lista forumowych wredot... 12.11.03, 22:51 bradka napisała: > no ale Ty nie jesteś wredna :-) Bradka, co Ty wiesz o kwasie cytryn ??? :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
quickly A o to pelna lista forumowych wredot... 12.11.03, 23:10 Takiej listy nie ma i nie bedzie. No chyba tylko wtedy, jak sie kiedys zdenerwuje... :))))) bradka, za co mam Cie wpisywac na taka liste? Piszesz ze mna do pozna w nocy. Sprawdzasz rano, to co nagryzmolilem przez caly (australijski) dzien... Polubilem Cie... kwasna_cytryna, my mamy sowje tajemnice... Nie nadajesz sie zupelnie na taka liste... white.falcon, masz dobry charakter... dobre serce, a te bardzo trudno dzisiaj znalezc... rozsadek - spokojna, zrownowazona... Nie, ty nie jestes "wredota"... meduza4 - chyba polubielismy sie od samego poczatku? Nie wiele osob na tym forum potrafi byc tak szczere, az do bolu... Musialbym upasc na glowe, zeby wpisywac Cie na taka liste... arieska - nie znam Ciebie. Zostaniemy przyjaciolmi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A o to pelna lista forumowych wredot... 12.11.03, 23:21 quickly napisał: > > white.falcon, masz dobry charakter... dobre serce, a te bardzo trudno dzisiaj > znalezc... Miło mi. Ale dlaczego tak sądzisz, jak powyżej? Czy mnie przypadkiem nie podpuszczasz? :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: A o to pelna lista forumowych wredot... 12.11.03, 23:30 Nie mam zwyczaju "takiego" podpuszczania... Naprawde, zle bym sie poczul, gdym zaczal zartowac z uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A o to pelna lista forumowych wredot... 12.11.03, 23:43 Dziękuję. To miłe z Twojej strony, co nie świadczy o tym, że jeżeli napiszesz jakąś głupotkę, to się nie odezwę jako adwersarz i nie napiszę "contra". Ile ludzi - tyle zdań. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: uwaga rzucam się 12.11.03, 23:28 na Quicklego z pazurami !!!!!! Kobieta chce, a Ty nic ???? Sumienia całkiem nie masz !!!!! Jak tak możesz !!!! Opinie mi psujesz !!!!! Tak dodawać miodu do kwaśnej_cytryny :PPPPPPPPPPP :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: uwaga rzucam się 12.11.03, 23:29 P.S. Sokółka, przepraszam, to były Twoje pazury, tylko sobie pożyczyłam bez pytania :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: uwaga rzucam się 12.11.03, 23:39 kwasna_cytryna napisała: > P.S. > Sokółka, przepraszam, to były Twoje pazury, tylko sobie pożyczyłam bez > pytania :)))) Pożyczam z miłą chęcią. Czego się nie robi dla Przyjaciół - nie? Tylko nie drap nimi zbyt bardzo, bo potem będziesz musiała je ostrzyć w specjalistycznym zakładzie pazurkowym. ;) Pozdrv.:) P.S. Możesz truchełkami myszy i nornic kogoś obrzucić - pozostały z Zahedanowego eukaliptusa. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: uwaga rzucam się 12.11.03, 23:48 To one jeszcze zdatne do użytku - te z eukaliptusa ??? Żebym to ja wcześniej wiedziała.... ech .... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: uwaga rzucam się 12.11.03, 23:53 Pewno - pożyczyłam futerał od Zahedana i tam je chowałam. Ale kazał mi oddać futerał, więc ucieszyła mnie Twoja pożyczka. Przynajmniej są pazurki użytkowane zgodnie z przeznaczeniem. A, poproszę o logo producenta przy użytkowaniu: "Falconetta" brzmi. :D Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: uwaga rzucam się 12.11.03, 23:56 A gdzie ja sobie nam to przypiąć ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: uwaga rzucam się 13.11.03, 00:06 Et, przypinać nie musisz. Pożyczam na wieczne nieoddanie. Wyrosną mi nowe pazurki. Nikt jeszcze po Falkoneccie nie miał podarowanych pazurów - a Ty, Kwasno_Cytryno, masz. Tylko używaj ich zgodnie z celem i przeznaczeniem i uważaj - oddałam te - bardzo ostre. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: uwaga rzucam się 13.11.03, 07:42 tylko do drapania Quicklego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka no to na niego: 13.11.03, 16:36 "tylko do drapania Quicklego :)))" biedny quickly... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no to na niego: 13.11.03, 16:41 Witam, Cal-ineczko,:) Możesz poprosić Zahedana, by pożyczył futerał i założyć go na pożyczone Cytrynce pazurki. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Cali...! 13.11.03, 16:41 No nareszcie się pokazałaś! Weź zrób coś z tym Twoim chłopem, bo już całkiem nie do wytrzymania się zrobił! Może za któtko go trzymasz? Albo wprost przeciwnie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Obie.......kt! :-) 14.11.03, 14:57 Nie ma sprawy. Wezme go stad, ale gdzie? Filmy przez internet nie przejda wiec kino odpada. Koncerty - nie wiem czy lubi - zreszta ustawa wchodzi - nic z tego. Do salonu gier - moze. Ale do gier trzeba miec specjalne komputery, pstryczki elektryczki i inne badziewia - nic tu po mnie. hmm. O. Do rynku bym mogla pojsc. Tak, do rynku i "przeleciec" wszystkie knajpy. Ale co. Internetowe.... Obiekt. dla Ciebie wszystko ;) Ale ..... ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: no to na niego: 13.11.03, 22:34 cal-ineczka napisała: > > "tylko do drapania Quicklego :)))" > biedny quickly... jak na razie nie odmówił mi tej przyjemności, więc moze jednak nie biedny ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Cytryno, 12.11.03, 23:46 debi_bebi napisała: > znów sie awanturujesz? > To już chyba nałog ;) No przecież na właściwym wątku się wpisałam ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Cytryno, 12.11.03, 23:53 kwasna_cytryna napisała: > No przecież na właściwym wątku się wpisałam ;PPPPPP A ja jestem "pełna jadu i złośliwości"... może chociaż załapię się na dziesiąte miejsce z takim "dorobkiem"? ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: A o to pelna lista forumowych wredot... 13.11.03, 10:10 quickly napisał: > arieska - nie znam Ciebie. Zostaniemy przyjaciolmi? :))) Ja tez Cie nie znam i na razie podchodze jak do jeza.Pozyjemy,zobaczymy:)))Ale juz masz plus za obcowanie z kangurami;) Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Czarna lista forumowych wredot... 13.11.03, 00:14 quickly napisal bradka, za co mam Cie wpisywac na taka liste? Piszesz ze mna do pozna w nocy. Sprawdzasz rano, to co nagryzmolilem przez caly (australijski) dzien... Polubilem Cie... Nie pochlebiaj sobie słonko, Ty mnie prowokujesz, a ja odpisuję. TYLKo tyle dziecinko. dod. masz zmienne nastroje jak kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt kurde! 13.11.03, 00:18 Czemu ten gość zachowuje się tak jakby był królową pszczół?! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx wyjaśnienie ;-) 13.11.03, 00:25 "Gra się tak jak przeciwnik pozwala" ;-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: kurde! 13.11.03, 00:26 No właśnie, że właśnie! A Was traktuje jak...trutnie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Lista super forumowych wredot. 13.11.03, 01:22 0. to_ja_obiekt (OWS - Order Wielkiej Sekutnicy) Dobry kawal wyczytalem: "Kowalski leży na łożu śmierci, lekarz twierdzi, że nie dotrwa do rana... Nagle poczuł zapach swoich ulubionych czekoladowych ciasteczek, pieczonych przez żonę. Kowalski postanowił spróbować ich po raz ostatni, stoczył się więc z łóżka, sturlał ze schodów i doczołgał do kuchni. Żona krzątała się przy kuchence, a na stole stał talerz pełen ciasteczek. Kowalski podczołgał się więc do stołu i ostatkiem sił podciągnął się na tyle, by usiąść na krześle. Sięgnął po ciastko, już czuł je w dłoni, świeże, pachnące... gdy nagle żona odwróciła się i zdzieliła go ścierką. – Zostaw. One są na stypę!" Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: Lista super forumowych wredot. 13.11.03, 16:44 Przecież prawdę napisałam. Ale cóż, zawsze się cierpi za prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: kurde! 13.11.03, 21:45 to_ja_obiekt napisała: > Czemu ten gość zachowuje się tak jakby był królową pszczół?! tak wlasciwie jakie ma cechy ta krolowa pszczol i czemu quickly jest porownany do niej??? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: kurde! 13.11.03, 21:47 A co komu to szkodzi? Gryzie to kogoś? Nie rozumiem. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: kurde! 13.11.03, 21:53 white.falcon napisała: > A co komu to szkodzi? Gryzie to kogoś? Nie rozumiem. > > Pozdrv.:) Jestem w szoku ze sie zloscisz w.f. Ja normalnie pytam o wyjasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: kurde! 13.11.03, 22:12 Nie - zapytałam tylko. :) Nie wiesz, że sokół lubi wetknąć dzioba tam, gdzie czegoś nie rozumie? Poproszę o oświecenie, bom ograniczony sokół. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: kurde! 13.11.03, 22:14 white.falcon napisała: > Nie - zapytałam tylko. :) Nie wiesz, że sokół lubi wetknąć dzioba tam, gdzie > czegoś nie rozumie? Poproszę o oświecenie, bom ograniczony sokół. ;) > > Pozdrv.:) czego tutaj nie rozumiesz??? Pytam jeszcze raz: jakie cechy ma krolowa pszczol, nie rozumiem czemu quicklego objekt nazwala krolowa pszczol ale ty zaraz doszukujesz sie niewiadomo czego. Pytanie bylo proste i latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Gacie... 13.11.03, 22:18 to_ja_obiekt napisała: > ...dziś nie w sosie. alez skad ten wniosek?. Ja pytam calkiem niewinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Gacie... 13.11.03, 22:24 to_ja_obiekt napisała: > Nie niewinnie, tylko pienisz się. Zycze Tobie troche kultury objekt. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: Gacie... 13.11.03, 22:26 Dzięki, ale wystarczy mi ta "odrobinka", którą już posiadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Salmonowe - sprobuje wyjasnic 13.11.03, 22:31 Krolowa pszczol to taka ktora rzadzi a trutnie sa jej podwladnymi, na kazde jej skinienie, i graja pod jej muzyczke. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Salmonowe - sprobuje wyjasnic 13.11.03, 22:38 kobbieta napisała: > Krolowa pszczol to taka ktora rzadzi > a trutnie sa jej podwladnymi, na kazde jej skinienie, i graja pod jej muzyczke. Dzieki za zyczliwosc pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Falcon 13.11.03, 22:14 Nie załapałam, Falconetto. "Złościsz" się na mnie, że takiego porównania użyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Falcon 13.11.03, 22:22 to_ja_obiekt napisała: > Nie załapałam, Falconetto. "Złościsz" się na mnie, że takiego porównania użyłam > ? A skąd!!!! Coś Ty. W głowie mi to nie powstało. Chciałam tylko o tych mrówczych królach się dowiedzieć.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: Falcon 13.11.03, 22:29 Kolega quickly na pewno nam wszystkim wyjaśni szczegółowo, jak zachowują się królowe pszczół tudzież mrówczy królowie. Opowieść na pewno będzie jak zwykle pasjonująca i obrazowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Falcon 13.11.03, 22:50 Czekam na tę opowieść, bo na mrówkach nie znam się. :) Pozdrv.:) Nieporozumienie nam wyszło przypadkiem. Jakby co - sorry.:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: Falcon 14.11.03, 00:30 Nie za ma co;) A na opowieść o pszczołach tudzież mrówkach (na pewno wyjątkowych, bo australijskich;)), chyba się nie doczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: kurde! 13.11.03, 22:13 Hmmm, jak się zachowuje królowa pszczół, to chyba już w podstawówce uczyli. Jeśli nie, zapytaj Edyty Górniak;) A czemu kolega quickly jest do tejże królowej porównany? Hmmm, mnie się tak skojarzyło. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: kurde! 13.11.03, 22:16 to_ja_obiekt napisała: > Hmmm, jak się zachowuje królowa pszczół, to chyba już w podstawówce uczyli. > Jeśli nie, zapytaj Edyty Górniak;) > > A czemu kolega quickly jest do tejże królowej porównany? Hmmm, mnie się tak > skojarzyło. Po prostu. wiem tylko ze Edyta Gorniak jest super sliczna i kobieca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: kurde! 13.11.03, 22:19 Zgadza się. I do tego jeszcze chodziła do technikum pszczelarskiego (ale chyba w końcu nie skończyła). Bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś