Dodaj do ulubionych

Eurodental

23.07.13, 09:24

Witam.

Kilka lat temu testowałam różnych stomatologów i kliniki dentystyczne. Mieszkając w Warszawie miałam na tym polu ogromny wybór i duży problem, aż w końcu mama podpowiedziała mi żebym spróbowała w Eurodental do którego sama chodzi (wstawiała implanty). I tak już od kilku lat razem z całą rodziną leczę zęby u dr Agnieszki Sicińskiej. Osobiście polecam - profesjonalna obsługa, miła atmosfera.

Obserwuj wątek
    • malgorzatadabrow Re: Eurodental 27.07.13, 20:27
      Niestety odradzam wizytę w Eurodental, a szczególnie u Pani Agnieszki Sicinskiej, ząb nadal boli przy spożywaniu jedzenia i płynów-a zapłaciłam za dwa niepotrzebne zdjęcia i konsultacje. Pani Agnieszka nie była w stanie zdiagnozować źródła bólu, była nieporęczna (spadały jej przyrządy, uderzyła mnie niechcący kilka razy fotelem, zostawiła leżącą kiedy pokazywała zdjęcie) i zwyczajnie wydawała się zagubiona. Sugerowała wręcz, że bólu prawdopodobnie nie ma. Dobrego dentystę poznaję się po tym jak podchodzi do pacjenta, czy słucha co pacjent ma do powiedzenia, czy naraża pacjenta na niepotrzebne koszty, a w kocu czy umie zdiagnozować i rozwiązać problem, lub przynajmniej symptomy-ja straciłam dziś ponad 200 zł a na odchodne nie dostałam nawet środka przeciwbólowego ani zalecen co robić dalej-oprócz zaproszenia na następną wizytę z którego na bank nie skorzystam. Zdecydowanie nie polecam.
    • zdrowy78 Re: Eurodental 17.07.14, 12:25
      Uszanowanie, od roku mieszkam w Warszawie (wymarzona praca, wreszcie) i za opinią Zadowolonej79 udałem się do Eurodentalu na rozpoznanie, trafiłem na dr Sicińską, od tamtej pory wracam systematycznie na konsultacje. Z czystym sumieniem mogę wystawić ocenę pozytywną pani Agnieszce, z jej wiedzą i podejściem do klienta mogę zapewnić że jest najlepszym Stomatologiem u którego mogłem leczyć i pielęgnować zęby. Polecam i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka