Dodaj do ulubionych

Usługi dentystyczne na NFZ

25.05.21, 17:02
Witam,chcialam bardzo gorąco przestrzec wszystkich pacjentow-tych byłych ,obecnych i przyszłych przed chęcią udania się do przychodni stomatologicznej Bryły,na ul Stefana Bryły 6 ,na warszawskim Mokotowie.Przyjmuje tam niejaki doktor Werpachowski.Usuwa kamień blyskawicznie-mnie wykonał taka usługę w ciągu 20 minut,wiec w tempie kosmicznym,nie zabezpieczył mojego ubrania,zalał mnie woda z ssaka tak,że byłam cala mokra,posadził mnie pionowo,żeby dojrzeć kamień dolnych zębów,był niemiły,opryskliwy i obcesowy,nie miał dla mnie czasu,nie zdążyłam o nic zapytac-najpierw,ponieważ mialam otwarte usta-pozniej-bo pędem zerwał się z fotela i uciekł.Moje pytanie dotyczące leczenia,koronek,innych opcji-skwitowal tylko stwierdzeniem,że to wszystko jest drogie i że można zrobic tylko ruchoma szczękę wyjmowana na noc-bo przecież emeryt nie zasługuje na uwagę,skoro przyszedł na wizytę refundowana,to nie stać go na nic a i informacje można mu mocno okroić.Pan doktor Werpachowski po jednym spojrzeniu zna stan konta pacjenta i wie,czy warto mu poświęcać czas,czy też nie,czy warto go leczyć,czy można zbyć i lekceważąco wyjść z gabinetu-mozliwe,że w poszukiwaniu bogatego pacjenta,którego stać na implanty czy korony porcelanowe...Smutne to wszystko,bo przecież ludzie płacą cale życie składki na ZUS,wiec refundacja nie oznacza-darmo-to też jest płatne,tylko że to ZUSplaci gabinetowi z pacjenta-ciejawe,ile kosztuje taka usługa w taryfikatorze ZUS.Serdrcznie nie polecam doktora Werpachowskiego .Porażka.Z medycznego a także ze zwykłego,ludzkiego powodu-calkowity brak empatii.A recepcja rozkłada tece...Żenada!!!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka