07.04.09, 22:26
Witam.
Czy którys z forumowiczów korzystał z usług Implamedu z Łodzi?
Będę wdzięczna za wszystkie opinie.
Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • ozi71 Re: Implamed 03.09.09, 20:55
      Witam korzystałam z usług Implamedu w Łodzi .Jestem pacjentką dr
      Popińskiego który przyjmuje pacjentów na ul Bastionowej jestem dość
      świeżym narybkiem:) ale to nie znaczy że nie jestem wiarygodna:) Mam
      zaledwie albo aż 30 lat i niestety już musiałam zafundować sobie
      implanty zębowe .Mam cztery nowe zęby i jestem z nich naprawdę
      zadowolona nikt się praktycznie nie zorientował ze one nie są moje:)
      nie wiedziałam czego się spodziewać chodzi mi o stronę mojej
      wytrzymałości na ból:) ale o dziwo nie było źle po zabiegu
      ograniczyłam się tylko do środków przeciwbólowych .Pewnie ze
      zastanawiałam się czy implanty się przyjmą ale dzięki Bogu wszystko
      było oki:) i jest tak nadal :)Pomogły okłady z lodu i zapisany
      antybiotyk wszystko goiło się naprawdę sprawnie:)myślałam że będzie
      gorzej.Od strony finansowej oczywiście szukałam w miarę taniej
      kliniki wiedziałam ze za darmo nikt mi takiej usługi nie wykona ale
      naprawdę tu było najtaniej i najwygodniej dla mnie termin zabiegu
      dostosowali do mnie raz przełożyłam datę zabiegu i nikt mi z tego
      powodu problemów nie robił! a to nie zawsze się zdarza .Pozdrawiam
      wszystkich internautów:)
    • swiatb4 Re: Implamed 05.05.14, 18:44
      Jestem w trakcie wszczepiania implantów, mimo niemal całkowitego zaniku kości. Oczywiście, że najpierw długo zbierałam opinie o różnych gabinetach wykonujących tego rodzaju zabiegi. Teraz wiem, że tylko zespół Implamed mógł temu sprostać. Zaufałam im i wiem, że to była bardzo dobra decyzja. Implamed to najlepszy gabinet nie tylko w Łodzi, ale w całej Polsce! To profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu, a dr Michał Popiński jest rewelacyjny – to cudotwórca! Dodatkowo cały zespół ma w sobie ogrom pozytywizmu, spokoju i empatii. Dla nich praca to hobby, pasja i służba dla ludzkości! To najwspanialsi stomatolodzy jakich kiedykolwiek spotkałam. Nie znajduję słów, które oddałyby moją dla nich wdzięczność za to co dla mnie i innych robią. DZIĘKUJĘ! Pozdrawiam serdecznie cały zespół Implamed.
      Pacjentka Barbara Ś. Łódź,05.05.2014.
    • aga-r-85 Re: Implamed 25.11.16, 21:50
      Witam.
      Ja osobiście polecam IMPLAMED, ze względu na implanty indywidualne.
      Mój przypadek jest niezwykle trudny i skomplikowany, ponieważ oprócz jednego zęba stałego na dole, reszta to były tylko i wyłącznie zęby mleczne. Nosiłam oczywiście od dawna protezę i nie ukrywam że bardzo źle i niekomfortowo się z tym czułam, a dodam że obecnie mam 30 lat.
      Chodziłam od stomatologa do stomatologa i nikt nie potrafił mi pomóc...
      Aż w końcu trafiłam do Implamed, i dopiero tam usłyszałam, że istnieje dla mnie jakieś inne rozwiązanie oprócz noszenia protezy. Dr Popiński zaproponował mi implanty indywidualne, które dały mi nadzieje na normalne funkcjonowanie, bez wstydu i stresu, że ktoś coś zauważy, że ktoś się domyśli że noszę protezę. Metoda którą zaproponował Dr Popiński okazała się sukcesem i cudownym rozwiązaniem, i dzięki Dr mogę cieszyć się szerokim uśmiechem. Jestem Dr za to bardzo bardzo wdzięczna, i będę polecać Go każdemu. Bo dzięki zastosowaniu implantów indywidualnych, mogę normalnie funkcjonować, ciesząc się szczerym i pięknym uśmiechem, czego wcześniej niestety nie doświadczyłam... Polecam Wam Implamed z całego serca!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka