czuk1 21.12.09, 18:24 Przekazuję życzenia miłych Świąt i dobrego nowego roku.. Założycielowi forum i przychylnym mi forumowiczom czuk PS. Przepraszam za uprzedzenie Założyciela... z takimi życzeniami.Niebawem , nie będę miał dostępu do internetu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alma590 Re: Życzenia 21.12.09, 18:35 Z okazji świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, zadumy nad płomieniem świecy, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami... :-D Odpowiedz Link
alma590 Re: Życzenia 21.12.09, 18:39 czuk1 napisał: > PS. > Przepraszam za uprzedzenie Założyciela... z takimi życzeniami.Niebawem , nie > będę miał dostępu do internetu. Co się dzieje Czuk , ABW , CBA czy IPN czy coś jeszcze gorszego ?:-D Znikniesz nam z forum ? :-( Odpowiedz Link
fight_till_death Re: Życzenia 21.12.09, 22:44 Pewnie wyjeżdża na Święta tam, gdzie nie dociera internet, a może nawet prasa, radio, telewizja i cały ten cywilizacyjny zgiełk. Takiej właśnie izolacji sobie, Czukowi i wszystkim Wam życzę. Odpowiedz Link
mobbing_pkobp Re: Życzenia 21.12.09, 19:14 Dołączam się do życzeń Czuka Pozdrawiam Wszystkich mobbing_pkobp Odpowiedz Link
herkules19 Re: Życzenia 22.12.09, 11:55 Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim pracownikom Banku, Agentom i pracownikom Agencji (wraz z rodzinami) - w szczególności z regionu Kujawsko-Pomorskiego - > Włocławka życzy od 2 lat były już pracownik Oddziału we Włocławku Maciej Odpowiedz Link
mloda_duchem54 Re: Życzenia 24.12.09, 22:52 Wszystkim Forumowiczom i Założycielowi życzenia wspaniałych Świąt w rodzinnym gronie. www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996 Odpowiedz Link
bru-no Re: Życzenia 25.12.09, 07:16 Ja również dołączam się do życzeń , szczególnie dla Oddziału w Rybniku i jemu podległym placówkom, Wesołych Świąt i Do Siego Roku!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Życzenia 27.12.09, 01:32 Do Almy590.Nie zniknę. A tym bardziej po takim dużym Twoim do mnie uśmiechu (D-;}) i tym motto: "Lepsza przyjaźń jednego człowieka rozumnego niż wszystkich głupców". /Demokryt/ Nie mam powodów by znikać. Nie jestem notowany i w zainteresowaniu ABW,CBŚ, CBA. Po prostu w święta byłem poza siecią. Choć (szczerze ???) moje zainteresowanie bankiem i problemami pracowników, w miarę upływu czasu maleje. Dlatego rzadko już (i nie tak ostro jak ongiś) wcinam się do dyskusji forumowych. Głównie czytam niektóre ciekawe i fachowe wątki. I to mi starcza. Co ja biedny emeryt mogę wnieść do życia bankowego ?? Życzę jedynie nowemu Prezesowi aby udało mu się wykorzystać ogromny potencjał banku do spełniania jego misji. Którą na przełomie roku warto przypomnieć: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski jest i pozostanie bankiem uniwersalnym o polskim charakterze, dla którego najważniejsza wartością jest KLIENT. Wzmacniając silną pozycją w bankowości detalicznej oraz wiodącą rolę na rynku kredytów mieszkaniowych, Bank ugruntuje pozycję w obsłudze podmiotów gospodarczych, w tym małych i średnich przedsiębiorstw. Będąc podmiotem posiadającym znaczący wpływ na stabilizację polskiego systemu finansowego, PKO Bank Polski aktywnie angażuje się w procesy konsolidacji rynku oraz umacnia pozycję na rynkach zagranicznych. Bank zapewnia swoim AKCJONARIUSZOM efektywne zarządzanie powierzonymi kapitałami oraz stwarza warunki do satysfakcjonującego rozwoju zawodowego PRACOWNIKÓW. Odpowiedz Link
alma590 Re: Życzenia 27.12.09, 19:47 czuk1 napisał: > Nie mam powodów by znikać. Nie jestem notowany i w zainteresowaniu ABW,CBŚ, CBA> Kamień spadł mi z serca :-D Odpowiedz Link