07.02.12, 19:45
PROSZĘ O KONTAKT OSOBY, KTÓRE MIAŁY, MAJĄ LUB ZAMIERZAJĄ MIEĆ SPRAWY SĄDOWE - MOBBING, ZWOLNIENIA BEZ ODPRAW.

Podaję kontakt: wykorzystanaprzezpkoonly@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • zwolnionazpko Re: ŁÓDZKIE 07.02.12, 20:52
      Wlaśnie !! Namawiam wszystkich alby zwarli szeregi i pomogli w tych sprawach. Bo dziś My a jutro WY. I nie piszcie potem na forum dlaczego nikt nie pomgół ? i jak to wszystkim przykro?
      Bo gdy ktoś prosi o pomoc to jakoś cisza....potrafimy narzekać i się skarżyć może więc czas by coś z tym zrobić!!
      • selena1205 Re: ŁÓDZKIE 08.02.12, 09:44
        Zwróćcie się do Sebastiana - myślę,że pomoże - jest bardzo operatywny
        • zosia1311 Re: ŁÓDZKIE 08.02.12, 17:25
          Popieram Sebastian pomaga ale najpierw musicie zdecydować się poprosić o pomoc, pozdrawiam
    • s.obuch-woszczatynski Re: ŁÓDZKIE 08.02.12, 18:09
      Moi Drodzy

Oczywiście jeśli będę mógł pomóc to pomogę. Piszcie do mnie śmiało. Jednak uczulam Was, że mogę oferować Wam pomoc do końca kwietnia. Pracodawca zrobi wszytko , tak jak to dzieje się dotychczas, żebym "przekazał" przewodnictwo, jeśli podejmę inną pracę od maja. Mam wrażenie, że nie zawaha się nawet "donieść" na mnie do sądu.
      Ale o tym dogłębnie i szczegółowo poinformuje na forum najlepiej zorientowany Pan Dyrektor ważnego departamentu, któremu mylą się formy osobowe i w głębi ducha bardzo chciałby być kobietą.

Pozdrawiam
      Sebastian
      • mloda_duchem54 Re: ŁÓDZKIE 08.02.12, 19:31
        Pozwolę sobie napisać parę słów,chociaż jestem już tylko byłym pracownikiem tego Banku.
        Też zostałam zwolniona,ale wyłącznie z powodu długiego L4 i absolutnie nie roszczę z tego tytułu pretensji do nikogo.Takie prawo i kropka.Przyznano mi rentę na rok,nie wiem co będzie dalej,ZUS potrafi cudownie uzdrawiać.

Abstrahując,myślę Panie Sebastianie,że miałam rację odnośnie wrednego?
        Panu życzę z całego serca,aby udało się Panu zrobić porządek z mobberami w tym banku,bo uważam ,że większość tu piszących lubi swoją pracę,którą skutecznie w/w obrzydzają.
        Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego.
        • malediablatko Re: ŁÓDZKIE 08.02.12, 21:15
          Witajcie. Od początku gdy "wredny pierog" zabrał głos na forum wydało mi się, że to ktoś z "wyższych sfer" skoro tak zawzięcie broni kochanego pracodawcę i z takim sarkazmem pisze o Sebastianie. Wiemy, że każdy może mieć swoje zdanie ale wypowiedzi "wrednego" wydały się podejrzliwe. Zapewne znów zacznie cytować nasze wypowiedzi i rozkładać na czynniki pierwsze każde słowo...Na Zdrowie "wredny", kiedyś też przyjdzie na ciebie kres i nikt nie będzie się litował...szkoda słów i strzępienia języka na takie wredoty....
          • zosia1311 Re: ŁÓDZKIE 08.02.12, 22:32
            czy słyszeliście coś na temat tego, że w jakimś regionie dyrektor powiedział aby pracownicy zastanowili się nad rozwiązanie umowy o pracę za porozumieniem stron jeśli nie chcą więcej stresów przechodzić. I to nie jednej osobie a wielu to samo.Straszyli podobno że nie ma zwolnień grupowych i że nie mamy co liczyć na likwidację stanowisk i odprawę. Podobno proponują jakąś rekompensatę pieniężną. Jakie z tego ma korzyści pracodawca wiadomo ale dlaczego pracownik ma się zgodzić.

• zosia1311 Re: ŁÓDZKIE 08.02.12, 22:44
              To jakieś podejrzane ruchy bo nie możesz walczyć w sądzie o przywrócenie do pracy.
              Nie masz do tego podstawy przy porozumieniu stron.
              To kto się na to zgodzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka