Dodaj do ulubionych

mobbing w CAK Katowice

01.03.12, 22:25
ktoś zacznie...
Obserwuj wątek
    • qween1 Re: mobbing w CAK Katowice 02.03.12, 18:54
      w CAK-ach mobbing??? tego się nie spodziewałam, niestety nic nie wiem na ten temat
      • mamcia_emilcia Re: mobbing w CAK Katowice 03.03.12, 13:22
        Jestem w szoku że Wam aż tak źle! W końcu tam się tylko wymyśla jak uprzykrzyć życie doradcą i znaleźć jakiś powód żeby nie udzielić kredytu! To niby na czym polega ten mobbing? Biedactwa! Zapraszam na sprzedaż i wtedy zobaczycie co to znaczy prawdziwy mobbing... kiedy po wielkich trudach zbałamucisz klienta który w końcu złoży u Ciebie wniosek, a CAR go tak "udupi" żeby tylko nie dać kredytu!
        • mariaela1 Re: mobbing w CAK Katowice 03.03.12, 16:45
          Nie pracuję już w tym banku,ale jak sobie przypomnę współpracę z /wtedy/CAK-iem Katowice,to mam gęsią skórę.Też się zastanawiam, na czym może polegać mobbing u nich?
          • amukan Re: mobbing w CAK Katowice 18.03.12, 18:29
            Może sprawa dotyczy mobbingu na linii analitycy/decydenci CAK a doradcy w oddziałach, /na których wyżywają się klienci po dostarczeniu kolejnego i niezbędnego do analizy dokumentu/ Ech, szkoda gadać...
    • moniek1503 Re: mobbing w CAK Katowice 19.03.12, 13:43
      jaki mobbing na zapleczu tam siedzą kobiety z dawnego CRB góra średnie wykształcenie nauczone robić zakupy imprezki teraz zagonione w jedno miejsce wszyscy je widza i tragedia bo troszkę trzeba popracować na te wygórowane pensje żenada a zagonić to na bezpośrednią obsługę po tygodniu każda sama sie zwalnia!!!!
    • ten_pshem Re: mobbing w CAK Katowice 24.03.12, 01:22
      ... nie każdą próbę wprowadzenia zmian polegających na wykonywaniu przez pracownika uczciwie i sumiennie swojej pracy należy porównywać z mobbingiem :)
      Nie przypuszczałem, że będę miał kiedyś okazję to napisać - "jakoś wcale a wcale mi was nie jest żal"... ciekawe dlaczego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka