Dodaj do ulubionych

Nowa strona PKO

22.08.12, 18:44
Co to za mądrala wymyślił "nową szatę graficzną strony iPKO ?
Komu przeszkadzała strona istniejąca do przedwczoraj. W PKO jest rzeczywiście dużo pieniędzy do wydania na głupoty. Przeżyliśmy głupie reklamy z Panem Majewskim, które "wykopały go na stałe z telewizji" a teraz jakiś mądrala wymyślił beznadziejną szatę graficzną strony internetowej.
WYGLĄDA TO ŻAŁOŚNIE. CHYBA NAJGORSZA STRONA Z WSZYSTKICH BANKÓW!!!!! GRATULUJĘ POMYSŁU!!!!!
Obserwuj wątek
    • kotwica110 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 19:17
      pko to dojna krowa więc ją kolesie doją jak się da. jutro zmienimy kolor kropki na inny bo ten juz sie opatrzyl i za ten rewolucyjny pomysł kolesie zgarną miliony, to sie nazywa wyprowadzanie kasy z firmy ale u nas przejdzie,nie takie rzeczy przechodziły.
      • ukryty_wafel Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 20:41
        Zarząd na to wyraził zgodę. Majac wczesńiej akceptację Właściciela i jego zaufanie. Jaka ma byc szata graficzna, to zadanie wyspecjalizowanych firm. W określania jakimś wyglądać strona korporacyjna, pyta sie grupy fokusowe i firmy, ktore sie w tym specjalizują. Nie pracownikow. Bo de gustibus not disputantum est, dlatego słucha sie specjalistów a nie amatorów.
        • kotwica110 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 21:26
          klienta g... obchodzi jaka jest kropka,ważny jest produkt,dla ignorantów i kłamcow twojego pokroju moze byc wazny rozmiar ,kolor kropki i inne bzdury. to jest zwykłe wyciaganie kasy z firmy i tyle.
          • skuter44 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 21:33
            Kropkę to sobie daruj. Pokazałeś tym wpisem, że analiza jakości i przydatności portali bankowych przerasta twoje możliwości umysłowe i wyobraźnię.
            • kotwica110 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 21:42
              trafiłeś ha ha ... kulą w płot ,oj uśmialem się. kropka to był przykład i radzę czytać ze zrozumieniem.i na koniec dodam ,że myslenie nadal ma kolosalna przyszłość.
        • zuza-m Re: Nowa strona PKO 24.08.12, 14:35
          Do "ukrytego_wafla.
          W mojej ocenie jesteś po prostu du..kiem. Ty myślisz, że wszyscy czytający i piszący swoje uwagi to debile? Każdy z nas wie jak to działa i nie musisz nas uświadamiać jeszcze w dodatku w tak arogancki sposób. Kim Ty jesteś i za kogo się uważasz? Jak chcesz się posługiwać cytatami, sentencjami to przynajmniej przepisuj je dokładnie.
          Twoja opinia nie zmienia jednak prawdy, że strona jest NAJGORSZĄ ZE STRON BANKOWYCH!!!!!!
          Jeżeli po jej otwarciu mam w 3/4 biały ekran i dopiero na samym dole jakieś blaaaadoooo niebieskie drobnym druczkiem napisane literki ... TO WYBACZ wygląda to blado i nijako!!!!!
          Wniosek: Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę!!!! Ktoś nieźle na tym chłamie się dorobił i jeszcze takie coś jak ty usiłuje nam wmówić, że jest PIĘKNIE!!!!
          • zuza-m Re: Nowa strona PKO 24.08.12, 14:36
            Do "ukrytego_wafla.
            W mojej ocenie jesteś po prostu du..kiem. Ty myślisz, że wszyscy czytający i piszący swoje uwagi to debile? Każdy z nas wie jak to działa i nie musisz nas uświadamiać jeszcze w dodatku w tak arogancki sposób. Kim Ty jesteś i za kogo się uważasz? Jak chcesz się posługiwać cytatami, sentencjami to przynajmniej przepisuj je dokładnie.
            Twoja opinia nie zmienia jednak prawdy, że strona jest NAJGORSZĄ ZE STRON BANKOWYCH!!!!!!
            Jeżeli po jej otwarciu mam w 3/4 biały ekran i dopiero na samym dole jakieś blaaaadoooo niebieskie drobnym druczkiem napisane literki ... TO WYBACZ wygląda to blado i nijako!!!!!
            Wniosek: Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę!!!! Ktoś nieźle na tym chłamie się dorobił i jeszcze takie coś jak ty usiłuje nam wmówić, że jest PIĘKNIE!!!!
          • ukryty_wafel Re: Nowa strona PKO 24.08.12, 14:56
            zuza-m napisał:

Witaj Zuza-m

> Do "ukrytego_wafla.
            > W mojej ocenie jesteś po prostu du..kiem.

No to jesteś juz kolejną osobą, która tak sądzi - witaj :)

>Ty myślisz, że wszyscy czytający i pi
            > szący swoje uwagi to debile?

Nie - ja uwazam, że większość to bardzo fajni, myślący ludzie.

> Każdy z nas wie jak to działa i nie musisz nas uśw
            > iadamiać jeszcze w dodatku w tak arogancki sposób.

Co? Co jak działa? Ja wtedy powiem, czy też wiem jak to działa czy nie wiem.
            Mi sie strona Banku bardzo podoba. Jest fajniejsza niż poprzednia.
            Wcale się nie dziwię, że szefostwo to zaakceptowało.

> Kim Ty jesteś i za kogo się
            > uważasz?

Za zupełnie nieistotną, wyjątkowo upierdliwą śrubką, śrubeńką w maleńkiej częsci wielkiego organizmu pod nazwą PKO BP SA. Jestem nikim, który ma swoje zdanie, prawa takie same jak Ty i ja. W tym prawo do własnej opinii, zdania i pierdzenia.

> Jak chcesz się posługiwać cytatami, sentencjami to przynajmniej przepi
            > suj je dokładnie.

Waliłem je z głowy - teraz sprawdziłem. Sentencja ta powinna brzmieć dokładnie tak:
            "de gustibus non est disputandum". Bardzo przepraszam. Latka już leca, maieć nie ta.

> Twoja opinia nie zmienia jednak prawdy, że strona jest NAJGORSZĄ ZE STRON BANKO
            > WYCH!!!!!!

de gustibus non est disputandum - w tłumaczeniu brzmi "gust nie podlega dyskusji" albo "o gustach się nie dyskutuje". Mi się ta strona baaaardzo podoba!

> Jeżeli po jej otwarciu mam w 3/4 biały ekran i dopiero na samym dole jakieś bla
            > aaadoooo niebieskie drobnym druczkiem napisane literki ... TO WYBACZ wygląda to
            > blado i nijako!!!!!

To znaczy, że masz źle ustawioną przeglądarkę. U mnie wszystko widać bardzo ładnie i kolorowo.

> Wniosek: Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę!!!!

A ja zauważyłem, że wizerunek w sieci u wielu zmienia się dużo czesciej niż u nas i mnie nie dziwi, że strona się zmieniła. Wiem równiez, że spora liczba ludzi posługuje się też urzadzeniami moblilnymi i stronę trzeba było dostosować do nich. Poza tym są jeszcze badania focusowe, opinie specjalistów z rynku i gusta samych Klientów. Ty należysz do tej grupy, której się strona nie podoba i chwacit. Ja Cię z tego powodu nie obrażam i o nic nie posądzam.
            A Ty tak to robisz.

>Ktoś nieźle na tym
            > chłamie się dorobił i jeszcze takie coś jak ty usiłuje nam wmówić, że jest PIĘK
            > NIE!!!!

Nie wmawiam. Mi się ta strona Baaaarrdzo podoba. Jest ładniejsza od stron innych Banków, jest jak widać przygotowana na obsługe mobilną, etc. Nie ma mankamentów innej strony, a gościom od fishingu będzie ją trudno podrobić :) Tego nie wiedziałaś, co?
            Ty widzisz kasę - a ja widze potrzeby banku. Zaspokajanie potrzeb kosztuje - więc Bank na to na pewno kasę wyłożył i dobrze :)
            Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje i niech tak zostanie :)

Było mi bardzo miło Cie wirtualnie poznać.
            Pozdrawiam
    • dragomir6 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 21:01
      Mnie się akurat podoba. I to nie dlatego, że np. popieram tu wypowiedź ukrytego wafla, czy działania zarządu, czy coś w tym stylu. Po prostu mnie się - jako człowiekowi, jako klientowi tego banku nowa strona podoba. Jest lepsza, ładniejsza, bardziej funkcjonalna. Trzeba coś zmieniać, ulepszać, rozwijać się - nie można stać w miejscu, bo konkurencja nie śpi. Inne banki również zmieniają strony graficzne i to częściej niż nasz.
      • alma590 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 22:32
        Wszystko byłoby ok, ale muszę chociaż raz ponarzekać.Otóż zmieniono stronę bez wcześniejszej informacji dla klientów (chyba,że do niej nie dotarłam) a ponieważ codziennie loguję się do Supermaklera, to troszkę byłam zdezorientowana wchodząc na stronę Banku.No i pierwsze w co wchodzę to w logowanie, a tam jest tylko iPKO oraz iPKObiznes.No i przez momencik konsternacja, ale za chwilkę dojrzałam w końcu to co chciałam.
        • dragomir6 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 22:36
          Była wcześniej informacja - na stronie był podwieszony komunikat mniej więcej tej treści "niebawem nowa odsłona strony w nowej szacie graficznej" - coś koło tego
          • alma590 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 22:48
            dragomir6 napisała:

> Była wcześniej informacja - na stronie był podwieszony komunikat mniej więcej t
            > ej treści "niebawem nowa odsłona strony w nowej szacie graficznej" - coś koło t
            > ego

No to gapa jestem.Nie na wszystko zwracam uwagę. Moja wina ;)
    • skuter44 Re: Nowa strona PKO 22.08.12, 21:09
      Zuza-m napisał:

> Co to za mądrala wymyślił "nową szatę graficzną strony iPKO ?
      > Komu przeszkadzała strona istniejąca do przedwczoraj. W PKO jest rzeczywiście d
      > użo pieniędzy do wydania na głupoty. Przeżyliśmy głupie reklamy z Panem Majewsk
      > im, które "wykopały go na stałe z telewizji" a teraz jakiś mądrala wymyślił bez
      > nadziejną szatę graficzną strony internetowej.
      > WYGLĄDA TO ŻAŁOŚNIE. CHYBA NAJGORSZA STRONA Z WSZYSTKICH BANKÓW!!!!! GRATULUJĘ POMYSŁU!!!!!
      -----------------------------------------
      Rok temu stronę graficzną banków (na podstawie oceny portalu na potrzeby klienta detalicznego i oceny oferty) działających w grajdole (70 tys.mieszkańców) analizowali studenci , wg dokładnych i kompleksowych wskazówek. Bank nasz oceniony był średnio, w pierwszej piątce. Nie był to portal przyjazny klientów. Muszę porównać.
      • tujejekscelencja Re: Nowa strona PKO 23.08.12, 00:02
        Zmiana była planowana już od dawna i nie jest to takie proste do wprowadzenia jak by się mogło wydawać. Wymagało to wielu technicznych oraz organizacyjnych posunięć i decyzji. Z tego miejsca (choć mniej oficjalnie) chciałabym podziękować wszystkim zaangażownym w tą operację. Co do kosztów: budżet na tą zmianę również był zaplanowany od dawna. Uważam, że marketingowo odniesiemy sukces. Pozwólmy dokonać również oceny naszym Szanownym Klientom. Wkrótce na nowej stronie pojawi się ankieta dot. oceny funkcjonalności nowej odsłony iPKO! Liczymy na zrozumienie i entuzjazm Klientów.
        Pozdrawiam
        Wasza Jej Ekscelencja.
        • skuter44 Re: Nowa strona PKO 23.08.12, 09:52
          A więc jest.... "do przodu"
        • skuter44 Re: Nowa strona PKO 24.08.12, 16:09
          Wg mnie. [i]Oceniam tylko ogólnie. Nie chce mi się analizować szczegółowo.[/i]

Portal jest dla przyjazny ale dla pracowników banku a nie dla klientów PKO BP, a są oni przecież w różnym wieku. Maleńkie literki, segmentacja mało czytelna, oferta przedstawiona mało przystępnie. Grafika oszczędna, mało kolorowa ...jak by nie było pieniędzy na farbę.
          Osobiście nie widzę nic nowego, rewelacyjnego. Dodam, że porównanie strony iPKO z Inteligo jest na niekorzyść iPKO. Podobnie funkcjonalność konta Inteligo i łatwość obsługi jest lepsza.
          • tujejekscelencja Tu Jej Ekscelencja! 24.08.12, 22:50
            Witam Skuterze!
            Dziękuję za Twoją opinię. Opinie krytyczne są cenne dla Zarządu oraz dla Departamentów odpowiedzialnych za kształtowanie wizerunku Banku, IT i odpowiedzialnych za sprzedaż. Wykorzystamy tą opinię. Proszę jednak zdać sobie sprawę z tego, że "ideały są jak gwiazdy, nie można ich osiągnąć, lecz można się wg nich orientować". Z tego miejsca w imieniu Zarządu proszę o kolejne opinie.
            Pozdrawiam
            Wasza Jej Ekscelencja.
            • skuter44 Re: Tu Jej Ekscelencja! 25.08.12, 08:30
              Cała zgraja robi sobie tu jaja. -;)
            • kotwica110 Re: Tu Jej Ekscelencja! 25.08.12, 14:21
              a kim ty jesteś ,że wypowiadasz sie w imieniu zarządu? cos ci sie nie pomieszało? na intrze proszę wypisywać swoje bzdury a nie tu,nie takie jest przeznaczenie tego forum.
              nie ma innej drogi komunikacji z pracownikami,nikt nie wymyslił? proponuję zatrudnic nastepną firme z koligacjami rodzinnymi i zapłacic jej stawkę rynkową x 10 (jak to pko ma w zwyczaju) to napewno powstanie nowa ankieta,która odpowie na wszystkie trudne pytania jak np. badanie satysfakcji
              • ukryty_wafel Re: Tu Jej Ekscelencja! 25.08.12, 15:37
                kotwica110 napisał:

> a kim ty jesteś ,

A Ty kim jesteś?

> że wypowiadasz sie w imieniu zarządu?

A w czyim Ty się imieniu wypowiadasz?

> cos ci sie nie pomieszał
                > o?

A Tyś oszalała?

> na intrze proszę wypisywać swoje bzdury a nie tu,nie takie jest przeznaczeni
                > e tego forum.

Ty o tym kto, gdzie i jak ma pisać nie decydujesz.

> nie ma innej drogi komunikacji z pracownikami,nikt nie wymyslił?

Jest. I to jest jeden z dobrych kanałów komunikacji. W czym jest gorszy od innych?

> proponuję zatr
                > udnic nastepną firme z koligacjami rodzinnymi

Tak? Proszę więc o szczegóły - jakie są powiażania rodzinne firmy i z kim?
                KONKRETY PROSZĘ! Można tutaj!

>i zapłacic jej stawkę rynkową x
                > 10 (jak to pko ma w zwyczaju)

Konkrety - jaką stawkę i za co i gdzie? Proszę podać, ja już sobie porównam.
                Jeśli nie podasz, jesteś zwykłym pieniaczem i panikarą.

> to napewno powstanie nowa ankieta,która odpowie
                > na wszystkie trudne pytania jak np. badanie satysfakcji

Ty odpowiedz na moje pytania. Mi to wystarczy, by każdy zobaczył o czym ty tu piszesz Kotwico - czy o faktach czy o własnych urojeniach.
                • kotwica110 Re: Tu Jej Ekscelencja! 25.08.12, 19:45
                  to twoje nastepne wcielenie oszuscie? nie oczekuje twojej odpowiedzi wiec nie wcinaj się.
                  zapomniałes juz stawce mało smiesznego pana ktory reklamuje bank,wszyscy byli oburzeni z klientami wlacznie. pewnie zaraz napiszesz ze to urojenia i mi sie wydaje,a ja na to, zmiencie dealera na pulawskiej

teraz sobie pouzywaj
                  • ukryty_wafel Re: Tu Jej Ekscelencja! 26.08.12, 01:43
                    kotwica110 napisał:

> to twoje nastepne wcielenie oszuscie?

ukryty_wafel? Tak piekloco :)
                    Jedyne moje wcielenie, a co?

> nie oczekuje twojej odpowiedzi wiec nie w
                    > cinaj się.

A ja mam w d...... To na co czekają czy nie. I tak mnie przeczytasz więc napisze co mi sie podoba :) a Ty to przeczytasz i sie wpieniasz :)

> zapomniałes juz stawce mało smiesznego pana ktory reklamuje bank,

Nie, nie zapomniałem. To była inwestycja, ktora dobrze sie zwróciła. Ale tego to Ty juz nie wiesz.

>wszyscy byli o
                    > burzeni z klientami wlacznie.

Wszyscy? Tylko niedoinformowani :) amatorzy. O ty, co i jak bedzie reklamowane nie decydują Klienci. A oburzenie? Patrząc na Twoje tylko spowodowało, ze byłabym jedyna reklama, ktora wszyscy oglądali :)

>pewnie zaraz napiszesz ze to urojenia i mi sie wy
                    > daje,

Nie, napisałem co innego. Dopisze, ze to co sama piszesz to tylko Twije opinie, bo fakty mówią co innego.

>a ja na to, zmiencie dealera na pulawskiej

Dilera czego?
                    :)

>
                    > teraz sobie pouzywaj

Nie jestem Tobą :)
                    Czytaj mnie dalej :)
                • exworker Re: Tu Jej Ekscelencja! 26.08.12, 09:20
                  Wafelku, jak zwykle nie rozumiesz prostej wypowiedzi - przetłumaczę ci :

Ona wypowiada się w swoim imieniu.

Może i nie ona decyduje ale twoje wpisy sa niezgodne z tematyką forum.

Jeżeli forum mobbingowanych jest dobrą formą komunikacji z pracownikami to gratuluję poczucia humoru.

Co do firm zewnętrznych wszyscy wiedzą, że zatrudnia się je nie wiadomo po co - na przykład badanie satysfakcji. To jest zart.pl. A gdzie departamenty ????????
                  • ukryty_wafel Re: Tu Jej Ekscelencja! 26.08.12, 10:46
                    Exworkredekfreud napisał:

> Wafelku, jak zwykle nie rozumiesz prostej wypowiedzi - przetłumaczę ci :

Jak zwykle sie mylisz, ale ok. Tłumacz na język trollowych :)
                    >
                    > Ona wypowiada się w swoim imieniu.

Cudownie, a ja ja pytam o konkrety.

>
                    > Może i nie ona decyduje ale twoje wpisy sa niezgodne z tematyką forum.

Co Ty powiesz? A jakie ty masz kompetencje by oceniać moje wypowiedzi, jeśli Ty chłopie prowadzisz tu wyłącznie swoja wojenkę? :) Przyganial kocioł garnkowi... :)

>
                    > Jeżeli forum mobbingowanych jest dobrą formą komunikacji z pracownikami to grat
                    > uluję poczucia humoru.

Jest bardzo dobra. Ludzie moga np. Napisać anonimowo do pracownika centrali tu w pewnym zakresie tematów, w których mogę pomoc i jak zadeklarowalem, podejmę sie pomocy.
                    Tu juz był taki przypadek i sprawa została załatwiona. Człowiek miał problem, pomoglem mu problem rozwiązać. Kotwica z sobie tylko wiadomych powodów nie rozumie tego.
                    Ale inni zrozumieją. Juz niektórzy rozumieją. Co do Ciebie nawet sie nie łudze - nie zrozumiesz :) dlatego rozbawilas mnie myśląc, ze to ja nie rozumiem :)
                    W jednym Ciebie faktycznie nie rozumiem, jak mozesz uważać, ze to co pisze nic nie znaczy i poświęcać mi 99.99% swoich wpisów :) to mi wytłumacz :)

>
                    > Co do firm zewnętrznych wszyscy wiedzą, że zatrudnia się je nie wiadomo po co

Wszyscy? Ja wiem, ze zatrudnia sie je w konkretnych celach. Szef projektu musi przedstawić cel, powołuje sie komitet projektowy, potem komitet wydatków, zarząd musi sprawdzić czy cel jest zbieżny ze strategia, dep. Zakupów musi zrobić przetarg, w wyniku przetargu Zarząd musi zatwierdzić wybór firmy, podjąć decyzje o wydatkach etc.
                    W sumie przy zatrudnianiu firm zewnętrznych pracuje kilkadziesiąt osób, kilka departamentów, a dodatkowo ich prace są monitorowane przez przynajmniej 4 departamenty. Jak ktos nie ma zielonego pojęcia jak to działa, to myśli tak jak Ty, :) Ja akurat wiem jak to działa :)

>-
                    > na przykład badanie satysfakcji.

No wlasnie czytaj wyżej, firma wyłoniona do badania satysfakcji musiała konkurować z innymi firmami i wygrała jak wszystkie, dystansujac inne wg. Określonych kryteriów.
                    Ty oczywiście wiesz jak to było? To podaj listę firm, ktore w przetargu występowały. Masz do pomocy Kotwice, na pewno jako swietnie zorientowana pomoże Ci :)

>To jest zart.pl. A gdzie departamenty ???????
                    > ?

Wszystkie na swoim miejscu. Także ten, w którym ja pracuje. :)
                    I wlasnie dlatego mnie tak rozsmieszasz :) mozesz tu pitolic ile wlezie, razem ze swoimi klonami i Kotwica :) ale to co tu pitolicie to plotki nie mające nic wspólnego z realiami.
                    A teraz zacznij sie zapluwać, No juz :)
                    Bo tak to u ciebie działa :)
                    Pa
        • p-p-i Re: Nowa strona PKO 25.08.12, 12:57
          www.pkobp.pl/klienci-indywidualni/karty/ - tu jest błąd na stronie.
          • skuter44 Re: Nowa strona PKO 25.08.12, 13:41
            Ale stronka Yuo Tube jest jak cenny przewodnik. Podoba mi się.
            • skuter44 errata 25.08.12, 13:42
              Ale stronka banku na Yuo Tube jest jak cenny przewodnik. Podoba mi się.
              • tujejekscelencja Tu jej Ekscelencja! 26.08.12, 11:51
                Dziękuję Wam za dalsze uwagi. Szybko usuniemy wszelkie błędy.
                Kotwica - mam prawo wypowiadać się w imieniu Zarządu - jestem prokurentem.
                Pozdrawiam
                Wasza Jej Ekscelencja.
                • kotwica110 Re: Tu jej Ekscelencja! 26.08.12, 18:48
                  tylko w tej sprawie ?
                  • szar_amysz Re: Tu jej Ekscelencja! 27.08.12, 18:56
                    Szczerze? Nie mam pojecia. A w jakich jeszcze??
    • zuza-m Re: Nowa strona PKO 26.08.12, 14:54
      Do "ukrytego_wafla".
      W przeciwieństwie do Ciebie odróżniam trochę więcej kolorów aniżeli biały i bladoniebieski. Mój świat jest bardziej kolorowy od Twojego. Nie staraj się udowadniać, że strona jest bardzo kolorowa - bo nie jest niestety. A co do mojej przeglądarki jest ok. i nic jej nie dolega ale dzięki za troskę.
      Druga sprawa.. sądzę, że tą stronę czyta wiele inteligentnych i myślących osób i nie musisz tłumaczyć swoich cytatów. Chciałabym tylko, że jeśli już musisz się nimi posługiwać rób to dokładnie.
      • ukryty_wafel Re: Nowa strona PKO 26.08.12, 15:10
        zuza-m napisał:

> Do "ukrytego_wafla".

Witaj Zuzo

> W przeciwieństwie do Ciebie odróżniam trochę więcej kolorów aniżeli biały i bla
        > doniebieski.

Ja rownież. Dla mnie Swiat jest pełen barw :)

> Mój świat jest bardziej kolorowy od Twojego.

Nie sprawdzałaś tego. Więc skąd te wnioski?

>Nie staraj się udowad
        > niać, że strona jest bardzo kolorowa - bo nie jest niestety.

Hmmm moze mam juz początki sklerozy, ale ja nie pisałem, iż jest bardzo kolorowa.

>A co do mojej prze
        > glądarki jest ok. i nic jej nie dolega ale dzięki za troskę.

Tylko podpowiadalem. Ja mam ustawienia wyższej rozdzielczości i u mnie jest wszystk ok.

> Druga sprawa.. sądzę, że tą stronę czyta wiele inteligentnych i myślących osób
        > i nie musisz tłumaczyć swoich cytatów.

Wydawało mi sie, ze nie każdy zrozumiał. Ale jeśli urazilem tym faktem, proszę o wybaczenie

>Chciałabym tylko, że jeśli już musisz s
        > ię nimi posługiwać rób to dokładnie.

Staram sie. Ale nie jestem idealny, więc jeśli zrobiłem cos źle to przepraszam.

miłej niedzieli życzę
        • szar_amysz Re: Nowa strona PKO 26.08.12, 16:04
          Witam,
          Nowa strona PKO jest troche zbyt surowa i oschla jak na moj gust. Byc to moze jest to jakis kompromis ku funkcjonalnosci i dostosowaniu jej do nowszej mobilnej technologii.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka