Dodaj do ulubionych

plany,plany i jeszcze raz plany

11.11.13, 20:39
Czy nie uważacie,że przy tworzeniu olanów powinni nas pytać o zdanie,
Obserwuj wątek
    • dziura_zabita_dechami Re: plany,plany i jeszcze raz plany 15.11.13, 16:02
      Jakby nas pytali o zdanie, musieliby zmniejszyć plany a tego nie mogą zrobić, bo mamy być zaszczuci i wciskać klientom wszystko co da się wcisnąć. Tym bardziej, że zysk spada.
      • sparkaska Re: plany,plany i jeszcze raz plany 17.11.13, 10:37
        A ktoś Was pyta o cokolwiek? bo mnie nie., a wymagania z kosmosu.
        • dziura_zabita_dechami Re: plany,plany i jeszcze raz plany 18.11.13, 11:59
          A ja się pytam, z desperacji - kiedy w ślad za planami pójdą : atrakcyjne oprocentowanie lokat, kredytów, brak kolejek, czas na sprzedaż a nie klepanie w systemie, kiedy ? Przecież plan musi być realny !!!
          • skuter44 Re: plany,plany i jeszcze raz plany 18.11.13, 12:09
            dziura_zabita_dechami napisał: A ja się pytam, z desperacji - kiedy w ślad za planami pójdą : atrakcyjne oprocentowanie lokat, kredytów, brak kolejek, czas na sprzedaż a nie klepanie w systemie, kiedy ? Przecież plan musi być realny !!!

Kolejność powinna być inna. Najpierw należałoby wprowadzić atrakcyjne cenowo i konkurencyjne produkty a dopiero potem stawiać sprzedawcom wymagania - sprzedawać musicie więcej niż w poprzednio.

• dziura_zabita_dechami Re: plany,plany i jeszcze raz plany 18.11.13, 12:12
              Właśnie ! Zgadzam się ze skuterem ! Dajcie produkty a później wymagajcie a u nas jest odwrotnie ! I do tego nie wiadomo kto plany wymyśla - na pewno nie Centrala bo jest zabiegana innymi ważnymi sprawami wymagającymi pracy profesjonalistów.
        • rompil Wróciłem :) 18.11.13, 16:39
          sparkaska napisał:

> A ktoś Was pyta o cokolwiek? bo mnie nie., a wymagania z kosmosu.

Autor: sparkaska
          :D
          kochana miej tak jak ja 174% po dwóch miesiącach a potem piękny urlopik we wrześniu:) i nikt cię nie ruszy za jakąś tam aktywnosc
          • sparkaska Re: Wróciłem :) 19.11.13, 18:11
            a co się Koledze nie podoba? :) to jest niezły zapierdziel na taki wynik.
            • honor_cia3 Re: Wróciłem :) 19.11.13, 19:29
              sparkaska napisał:

> a co się Koledze nie podoba? :) to jest niezły [b]zapierdziel na taki wyni[/b]k.

na "zimnego drania" :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka