dziura_zabita_dechami 07.01.14, 13:48 W którym pokazał, że Tujejekscelencja nas oszukuje ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziura_zabita_dechami Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 13:55 Dlaczego zniknął wpis ofiary_peruna pokazujący niezbicie, że Tujejekscelencja oszukuje ? Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 14:23 dziura_zabita_dechami napisał: > Dlaczego zniknął wpis ofiary_peruna pokazujący niezbicie, że Tujejekscelencja o > szukuje ? I dlaczego w ogóle znikają jakiekolwiek wpisy ? Odpowiedz Link
tujejekscelencja Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 18:42 Jak to ja oszukuję??? To potwarz! :-/ Odpowiedz Link
ofiara_peruna Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 19:04 Nie napisałem, że tujejekscelencja oszukuje - wnioski każdy wyciąga sam. Ja napisałem jedynie o swoich odczuciach a mianowicie, że ekscelencja jest osobą niewiarygodną i JA szczerze wątpię jakby miałaby być szychą związaną z zarządem. Poniższy wpis z listopada 2012r. kompletnie ekscelencję skompromitował i uczynił osobą niewiarygodną. Przypominam jaką to "Zbyszek" przygotował niespodziankę dla pracowników: 300 zł minus podatek. "Re: Czy będzie nagroda od Prezesa Z.Jagiełło? tujejekscelencja 06.11.12, 22:49 Odpowiedz Moi Drodzy, Witam Was po dłuższej przerwie. Niestety, obowiązki nie pozwoliły mi na obecność na forum. Mimo wszystko postaram się nadrobić zaległości - obiecuję :-) Nie mogę nic potwierdzić, ani zaprzeczyć. Decyzja co do takiej gratyfikacji zwykle zapada kolektywnie na standardowym posiedzeniu Zarządu. Mogę Wam tylko powiedzieć, że rozmawiałam ze Zbyszkiem i szykuje się pewna niespodzianka, ale nie chcę zapeszyć. Jeśli się uda, to na pewno będziecie zadowoleni. Pozdrawiam Was serdecznie Wasza Jej Ekscelencja." Odpowiedz Link
tujejekscelencja Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 19:14 Witam, W kwestii wyjaśnienia. Zostałam pouczona, że na tym forum nie mogę się wypowiadać oficjalnie. Przyznaję: kilka moich słów nie powinno tutaj paść. Obecnie unikam wszelkich sformułowań, po których możnaby mnie posądzić o pełnienie funkcji zarządczych. Staram się, aby moje wypowiedzi były rzeczowe i merytoryczne. Pozdrawiam Wasza Jej Ekscelencja. Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 19:35 Chyba najpierw powinni Cię uprzedzić, żebyś nie pisała głupot. :) Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 20:06 ukryty_wafel napisał: > I vice versa! :-) Nie otrzymuję poleceń, co pisać :) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 22:02 Bo ty tak twierdzisz? I kto ci uwierzy na słowo? Odpowiedz Link
szar_amysz Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 22:14 Witam, Skasowałam wpis Ofiary Peruna, ponieważ był on atakiem personalnym na Użytkownika Forum. Pozdrawiam szar_amysz Odpowiedz Link
zocha37 Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 22:57 szar_amysz napisała: > Skasowałam wpis Ofiary Peruna, ponieważ był on atakiem personalnym na Użytkowni > ka Forum. "Bo ty tak twierdzisz? I kto ci uwierzy na słowo?" [img]https://tiny.pl/vzkd [/img] Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 23:24 A komu Ty Zocha uwierzylas na słowo? Odpowiedz Link
zocha37 Re: W wpis ofiary_peruna ? 07.01.14, 23:30 ukryty_wafel napisał: > A komu Ty Zocha uwierzylas na słowo? Leszkowi !!! :D Odpowiedz Link
exwoker Re: W wpis ofiary_peruna ? 08.01.14, 08:22 ukryty_wafel napisał: > Bo ty tak twierdzisz? I kto ci uwierzy na słowo? A to napisałeś sam, czy ten tekst przygotowała Koleżanka, albo Kolega ??? Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: W wpis ofiary_peruna ? 08.01.14, 08:51 exwoker napisał: > ukryty_wafel napisał: > > > Bo ty tak twierdzisz? I kto ci uwierzy na słowo? > > A to napisałeś sam, czy ten tekst przygotowała Koleżanka, albo Kolega ??? Sam - za krótki jest. Odpowiedz Link
barbapapa003 Re: W wpis ofiary_peruna ? 08.01.14, 11:31 dziura_zabita_dechami napisał: > Sam - za krótki jest. Krótki to On na pewno nie jest ;) Chyba, że o wpisie myślałeś? [img]https://emoty.blox.pl/resource/jump.gif[/img] Odpowiedz Link
barbapapa003 Re: W wpis ofiary_peruna ? 08.01.14, 11:49 tujejekscelencja napisał(a): > Zostałam pouczona, że na tym forum nie mogę się wypowiadać oficjalnie Czyli jak? > Obecnie unik > am wszelkich sformułowań, po których możnaby mnie posądzić o pełnienie funkcji > zarządczych. I co z tego wynika? Ja też na tym forum unikam sformułowań, po których można by posądzić mnie o pełnienie funkcji prezesa banku lub np. dyrektora biura antyfraudowego :D Czy to cokolwiek oznacza? Czy przez to jestem bardziej czy mniej wiarygodny? Czy to oznacza, że jestem tym prezesem i tylko udaję, że nie jestem? -- "To nas tu o mało nie wykastrowały, a ty cycki będziesz sobie, cyganie, przyprawiał?" Odpowiedz Link