Dodaj do ulubionych

Nowy Model Bankowości Osobistej

11.01.15, 12:31
Co sądzicie o Nowym Modelu BO, akceptowałam różne zmiany w organizacji, ale wymagania z tym związane: czasowe, zwiększanie jakości i czynienie cudów pod względem wzrostu celów sprzedaży..... MAM DOŚĆ !!!!! Gdzie tu miejsce na jakość? Takimi działaniami zmuszają do robienia wszystkiego po "łebkach", do spławiania klientów, którzy nie daj Boże nie chcą funduszy, cały serwis, szkolenia, kontrole, inwentaryzacja, robi się po godzinach kosztem zdrowia i rodziny (nie dotyczy tylko mnie, z obserwacji wszystkich w BO i MP), żeby wyrobić normy aktywnościowe i mieć nadzieję, że coś to da - przede wszystkim uniknięcie ciągłego straszenia.
Obserwuj wątek
    • pkoman01 Re: Nowy Model Bankowości Osobistej 13.01.15, 22:23
      przecież ten nowy model już umarł w wielu oddziałach śmiercią naturalną :) bo kto ma czas na godziną rozmowę z klientem którego się zna i wie, że wszystko ma u nas i oprócz 2-3 produktów nic innego nie weźmie, bo proponowaliśmy mu to nie raz ?
      ja myślałem, że ponieważ mamy z klientami rozmawiać długo i przekrojowo to plany nam obniżą, żeby mieć na to czas jednak znowu wzrosły i centrala myśli, że nowy model pomoże w ich realizacji :))))
      znowu wziął ktoś dużą kasę za cały projekt i nikt nie ma odwagi powiedzieć, że to jest nie możliwe do zrealizowania przy takich planach, zawsze mnie śmieszą założenia w takich inicjatywach - będziemy bankiem pierwszego wyboru dla klienta - i już widzę, jak każdy klient każdy produkt przenosi do PKO ;) szczególnie lokaty :) normalnie kino :)
      • nimfa09 Re: Nowy Model Bankowości Osobistej 04.03.15, 20:34
        Najlepsi, długoletni doradcy BO odchodzą, wstydzą się robić z klientów idiotów !!!!
        • tosia70 Re: Nowy Model Bankowości Osobistej 05.03.15, 21:04
          cenzura widać tu kwitnie. Kasują wpisy . Kasują, kasują za to im płacą. Prawda w oczy kole. Swoją droga, że tego wafla nikt nie namierzy. Napisałabym do niego.... jakiś adresik? Ciekawe czy dalej ze smartfonem chodzi do WC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka