Dodaj do ulubionych

IPN czyli ... Indywidualny Program naprawczy

04.03.07, 20:55
Czy ktoś z Was został może "wyróżniony" w ten szczególny sposób ?
Kazano mi własnoręcznie stworzyć sobie taki program (oczywiście musi zyskać
akceptację przełożonego i tych wszystkich co nad nim). Rzecz dotyczy miernych
wyników sprzedaży. Siedzę od rana nad pustą kartką ...
Obserwuj wątek
    • draha1166 Re: IPN czyli ... Indywidualny Program naprawczy 08.03.07, 21:32
      i jak Ci idzie? wymysliles juz cos? jak nie to wypisz z SIZ-Rajda pare baz
      danych w celu kontaktow z klientami telefonicznych, listownych lub osobistych.
      Jest jeszcze pare innych sposobow ale nie wiem na jakim polu dzialasz i co juz
      robiliscie
      • everon Re: IPN czyli ... Indywidualny Program naprawczy 11.03.07, 20:01
        ... coś wymyśliłem, coś naskrobałem. I dowiedziałem się, że ów harmonogram ma
        jeszcze zadowolić Region - czyli ma wyglądać ładnie, być bez zarzutu i przynieść
        same dobrodziejstwa - znaczy wzrost sprzedaży. Paranoja.
        • draha1166 Re: IPN czyli ... Indywidualny Program naprawczy 13.03.07, 20:17
          paranoja.. dokladnie.. :) u nas bylo to samo.. juz sama nie pamietam co tam
          nagryzmolilam ale chcieli to niech maja..:)a czy dzwonimy czy nie efekt jest
          ten sam.. nic lepiej.. zreszta co tu sie dziwic jak ludzie beda chcieli to
          wezma jak nie to nikt im na sile nie wcisnie.. ale pomysl mam jeden.. niech nas
          wymienia na akwizytorow.. :) bo niby po co im doswiadczeni pracownicy jak liczy
          sie tylko wielkosc sprzedazy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka