Dodaj do ulubionych

plany zarzadu PKO BP

03.11.07, 08:58
gielda.onet.pl/0,1634672,wiadomosci.html
Obserwuj wątek
    • exspres Re: plany zarzadu PKO BP 03.11.07, 09:03
      Powinno brzmieć ; plany rady nadzorczej PKO BP,wywiad dla GW Marka
      Głuchowskiego. przepraszam za błąd
    • woycek Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 11:01
      No..no.. teraz to nawet ja stwierdzę,że sie p. Głuchowski zagalopował. Bank mój ogromny będzie..może od Atlantyku po Kaukaz?!?! hehehhehehe.....

A może najpierw zajmijmy sie ZSI - kiepską kalką starego systemu z innego kraju z innych realiów, pracownikami - bo jak widać motywację mają kiepską do znoszenia takich nowych wynalazków i rynkiem krajowym na którym z powyższych powodów tracimy stale pole.
    • madimax11 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 12:38
      hoho boli ustawa kominowa!!! biedactwa u koryta za malo zarabiaja :(
      widzicie takie grosze dostaja i nie narzekaja tak jak wy tutaj..
      moze zrzutke dla nich zrobimy co? :)))

zenada totalna zenada
      • gonz0 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 15:00
        jasno określona misja i cele biznesowe. Super - jestem za.

Jeśli wypali jeszcze wewnętrzne posprzątanie "stajni Augiasza" to będzie super.
        I pracownicy i własciciele akcji oraz Zarząd i Prezes będą zadowoleni :)

Jeden drobiazg stoi na drodze: format c:\alnova - bo neistety ale system w tej
        fazie jest jak choinka - SYPIE SIĘ - żadna konwersja nie przebiegła bezboleśnie.

Opiekunce do dziecka zginęło konto bankowe po konwersji - nie wiem co dociera do
        góry ale to są chyba fanaberie piszących (a włascicwie naginających) skrypt do
        polskich realiów. Nie powiem że głupio się cułem dyskutującym o tym fakcie ale
        jak sama stwierdziła - zobaczymy co bedzie dalej - jakby co sa inne banki...
        • agata9942 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 15:43
          GonzO - czytam twoje posty i nie wiem czy mi się tylko wydaje czy tak jest faktycznie, ale głosisz same pochwały pod adresem Prezesa w różnych wątkach. Może przystopujesz trochę. Prezes sam potrafi się obronić.Pozwól również, że Prezes sam zdecyduje czy jest lub będzie zadowolony - to do postu wyżej.
          • gonz0 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 18:11
            agatko - zmień radio - nie ta fala. gdybym głosił same pochwały pwoiedziałbym że
            alnova jest hitem ... a nie jest. nie znasz mnie i nei wiesz jakie są moje
            prawdziwe intencje ;)
        • mona112233 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 17:54
          Gonzo0 jak zwykle wszechwiedzący, doradca a gada o sprawach o
          których nie wiele wie. Skad ty brachu wiesz że żadna konwersja nie
          przebiegła bezboleśnie. Na czym ten ból polega moz powiesz!! a jesłi
          chodzi o opiekujkę to najpierw trzeba sprawdzić ile ma CIF-ów i
          dopiero pod właściwym szukać. Chyba że Pani ma problemy ze spłatą
          długów i została jej sprawa (rachunek) skierowana do CRW wówczas
          podlega innym procedurą konwersji. ALE O TYM TRZEBA WIEDZIEĆ A NIE
          SŁUCHAĆ I POWTARZAC BREDNIE.
          • gonz0 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 18:09
            teraz ty jestes wszechwiedzaca: ta Pani nie jest odosobnionym przypadkiem i nie
            tylko jej "zginęło" konto po konwersji - znam kilka osób które skarżyło się na
            konwersję tracąc konta czy też mając źle przeliczony kredyt.

"brachu" - pierwsze słysze abym mial siostrę ;(

postaram się wiecej nie wypowiadać na temat konwersji lecz swoje zdanie mam i go
            nie zmienię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka