exspres 03.11.07, 08:58 gielda.onet.pl/0,1634672,wiadomosci.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exspres Re: plany zarzadu PKO BP 03.11.07, 09:03 Powinno brzmieć ; plany rady nadzorczej PKO BP,wywiad dla GW Marka Głuchowskiego. przepraszam za błąd Odpowiedz Link
woycek Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 11:01 No..no.. teraz to nawet ja stwierdzę,że sie p. Głuchowski zagalopował. Bank mój ogromny będzie..może od Atlantyku po Kaukaz?!?! hehehhehehe..... A może najpierw zajmijmy sie ZSI - kiepską kalką starego systemu z innego kraju z innych realiów, pracownikami - bo jak widać motywację mają kiepską do znoszenia takich nowych wynalazków i rynkiem krajowym na którym z powyższych powodów tracimy stale pole. Odpowiedz Link
madimax11 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 12:38 hoho boli ustawa kominowa!!! biedactwa u koryta za malo zarabiaja :( widzicie takie grosze dostaja i nie narzekaja tak jak wy tutaj.. moze zrzutke dla nich zrobimy co? :))) zenada totalna zenada Odpowiedz Link
gonz0 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 15:00 jasno określona misja i cele biznesowe. Super - jestem za. Jeśli wypali jeszcze wewnętrzne posprzątanie "stajni Augiasza" to będzie super. I pracownicy i własciciele akcji oraz Zarząd i Prezes będą zadowoleni :) Jeden drobiazg stoi na drodze: format c:\alnova - bo neistety ale system w tej fazie jest jak choinka - SYPIE SIĘ - żadna konwersja nie przebiegła bezboleśnie. Opiekunce do dziecka zginęło konto bankowe po konwersji - nie wiem co dociera do góry ale to są chyba fanaberie piszących (a włascicwie naginających) skrypt do polskich realiów. Nie powiem że głupio się cułem dyskutującym o tym fakcie ale jak sama stwierdziła - zobaczymy co bedzie dalej - jakby co sa inne banki... Odpowiedz Link
agata9942 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 15:43 GonzO - czytam twoje posty i nie wiem czy mi się tylko wydaje czy tak jest faktycznie, ale głosisz same pochwały pod adresem Prezesa w różnych wątkach. Może przystopujesz trochę. Prezes sam potrafi się obronić.Pozwól również, że Prezes sam zdecyduje czy jest lub będzie zadowolony - to do postu wyżej. Odpowiedz Link
gonz0 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 18:11 agatko - zmień radio - nie ta fala. gdybym głosił same pochwały pwoiedziałbym że alnova jest hitem ... a nie jest. nie znasz mnie i nei wiesz jakie są moje prawdziwe intencje ;) Odpowiedz Link
mona112233 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 17:54 Gonzo0 jak zwykle wszechwiedzący, doradca a gada o sprawach o których nie wiele wie. Skad ty brachu wiesz że żadna konwersja nie przebiegła bezboleśnie. Na czym ten ból polega moz powiesz!! a jesłi chodzi o opiekujkę to najpierw trzeba sprawdzić ile ma CIF-ów i dopiero pod właściwym szukać. Chyba że Pani ma problemy ze spłatą długów i została jej sprawa (rachunek) skierowana do CRW wówczas podlega innym procedurą konwersji. ALE O TYM TRZEBA WIEDZIEĆ A NIE SŁUCHAĆ I POWTARZAC BREDNIE. Odpowiedz Link
gonz0 Re: plany zarzadu PKO BP 04.11.07, 18:09 teraz ty jestes wszechwiedzaca: ta Pani nie jest odosobnionym przypadkiem i nie tylko jej "zginęło" konto po konwersji - znam kilka osób które skarżyło się na konwersję tracąc konta czy też mając źle przeliczony kredyt. "brachu" - pierwsze słysze abym mial siostrę ;( postaram się wiecej nie wypowiadać na temat konwersji lecz swoje zdanie mam i go nie zmienię. Odpowiedz Link