4luna 01.12.07, 17:40 Czy za niezadawalajaca sprzedaż może być przyczyną zwolnienia?? I jaki jest stosowany wobec takiego pracownika okres wypowiedzenia? i czy należy się jakaś odprawa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4luna Re: brak sprzedaży 01.12.07, 18:45 Chodzi o to, że jak zwolnię się sama nie pójdą mi na rękę i będę musiała czekać 3 miesiące. A jeśli oni mnie zwolnią to moja męka w tej firmie zakończy się 1 miesiąc. Odpowiedz Link
tinusia.30 Re: brak sprzedaży 01.12.07, 19:11 Chyba raczej na to, zeby oni Cię zwolnili tylko za brak sprzedaży nie licz. Prędzej Cie przesuna na inne stanowisko - oby nie gorsze !! Odpowiedz Link
4luna Re: brak sprzedaży 01.12.07, 19:33 To co robić? Złożyć wypowiedzenie i pójść na chorobowe skoro nie ma możliwości skrócenia okresu wypowiedzenia? Kiedy pracownik chce odejść za porozumieniem stron pracodawca nie powinien mu stać na przeszkodzie, tym bardziej, że mają nas zwalniać. Nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: brak sprzedaży 08.12.07, 01:25 Możesz wystosować prosbe do ROD o skrócenie czasu wypowiedzenia le czy to uwzględnią? Odpowiedz Link
blabla3 Re: brak sprzedaży 08.12.07, 21:06 4luna- nie śpieszyłabym się z tym zwonieniem. Nie wiem, czy czytałaś, że od nowego roku pracownik może odmówić realizacji nakładanych planów - w efekcie osoba taka ma zostać pozbawiona premii. Pomyśl o tym, zanim złożysz wypowiedzenie.. Odpowiedz Link
prawdziwa_czarna Re: brak sprzedaży 08.12.07, 21:30 Ja bym poszła na zwolnienie, na depresję dostaniesz nawet 3 miesiące od psychiatry ( jednorazowo daje 6 tygodni, ale później przedłuża) Odpowiedz Link
4luna Re: brak sprzedaży 09.12.07, 11:41 BLABLA3 A GDZIE O TYM CZYTAŁAŚ LUB SŁYSZAŁAŚ?? Odpowiedz Link
blabla3 Re: brak sprzedaży 21.12.07, 08:56 Sprawa, o kórej pisałam - znajduje się w treści zasad premiowania pracowników, dokłanie rozdział 2, paragraf 2 punkt 5 i 6. Odpowiedz Link
piekna40 Re: brak sprzedaży 09.12.07, 13:20 Ja bym poszła na zwolnienie, nawet do pół roku możesz pochorować, a depresji nikt Ci nie udowodni Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: brak sprzedaży 14.12.07, 13:35 skad takie rewelacje? - jak odmówi sprzedaży to ją zwolnią i tak będzie wyglądało zabieranie premii Odpowiedz Link