ok-o 28.02.08, 20:36 Jak tu spokojnie. Chyba wszyscy są uszczęśliwieni podwyżkami. Ależ łatwo pozamykać nam buźki. ;) Mam nadzieję, że nie damy się omamić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robotnik_pkobp Re: ALE TU SPOKOJNIE 28.02.08, 20:54 Też mam taką nadzieję. Ludzie to są żałosne ochłapy to co nam proponują i w dodatku nie każdy dostanie nawet to. WALCZMY DALEJ RAZEM I DOPNIEMY SWEGO. Odpowiedz Link
aniela40 Re: ALE TU SPOKOJNIE 28.02.08, 21:18 nie gódźcie sie na takie podwyżki to jest zamydlenie oczu Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: ALE TU SPOKOJNIE 28.02.08, 21:29 aha,chce tylko dodać, że akcja "kromka dla prezesa" przyniosła i tak porządany skutek. Bez tej akcji, jestem przekonany, że nie byłoby nic innego jak wcześniej proponowane 6%. WIĘC MUSIMY IŚĆ ZA CIOSEM, BARDZIEJ RADYKALNE AKCJE DADZĄ NAM WIĘCEJ I W KOŃCU Tą UPRAGNIONĄ GODNĄ PRACĘ I PŁACĘ. Odpowiedz Link
fight_till_death Re: ALE TU SPOKOJNIE 28.02.08, 22:26 Poza tym prawdopodobnie nie byłoby degresji stawki podwyżki w stosunku do wysokości obecnego wynagrodzenia, a tym samym i tak najwięcej zgarnęliby najlepiej zarabiający. Według mnie jest to bezpośredni efekt postulatu "1.500 zł", chociaż w skali mikro, niestety. Odpowiedz Link
kir-kol Re: ALE TU SPOKOJNIE 01.03.08, 11:25 a my na dole dostaniemy minimum dla otarcia łez. Odpowiedz Link