Dodaj do ulubionych

Praca licencjacka o PKO BP

23.04.08, 20:37
Witam wszystkich obecnych i byłych pracowników PKO.
Potrzebuje materiały do skończenia mojej pracy i w związku z tym mam Prośbę czy ktoś nie miał by możliwości udostępnienia wszelkich materiałów dotyczących kredytu "własny kąt hipoteczny" najlepiej
mail: pawel-wieteska@wp.pl
Głównie chodzi o: procedury przyznawania, formy zabezpieczeń, koszt kredytu, przykładowa symulacja spłaty.
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Obserwuj wątek
    • wszystko_na_sprzedaz Re: Praca licencjacka o PKO BP 23.04.08, 22:06
      Jakaś epidemia piszących prace. A może by tak oficjalnie z pismem wystąpić do odpowiedniej komórki banku i poprosić o dostęp?

Wszyscy na łatwiznę chcą iść. Eeehhhh studenci od siedmiu boleści :/
      • xmaly1 Re: Praca licencjacka o PKO BP 23.04.08, 22:47
        Jeśli o to chodzi to już nie jedną wiadomość wysłałem do PKO i nikt nie jest łaskaw sie wogóle odezwać.
        Nie chce by ktoiś pisał za mnie pracę ale musze mieć jakieś dane na podstawie których będę mógł cos napisać.
        • wszystko_na_sprzedaz Re: Praca licencjacka o PKO BP 24.04.08, 10:41
          ...."Głównie chodzi o: procedury przyznawania, formy zabezpieczeń, koszt kredytu, przykładowa symulacja spłaty".....

Tylko na mało zaradnego wychodzisz. Weź, rusz dupsko, wejdź do najbliższego oddziału PKO i powiedz, że chcesz kredyt. Pracownik odpowie na wszystkie Twoje pytania z wyjątkiem procedury. No i zdobędziesz coś na początek pisania.
          • xmaly1 Re: Praca licencjacka o PKO BP 24.04.08, 17:15
            pracuje w godzinach kiedy bank jest czynny.
            a jak wysłałem meil ze jestem zainteresowany kredytem i prosze o jakis kontakt bądz szersze inf. to do tej pory nikt sie nie odezwał
    • stara_mii Re: Praca licencjacka 24.04.08, 19:30
      a w zrodlach albo przypisie co podasz? Materiał własny, nadesłany
      przez stara_mii z forum na www.gazeta.pl??? litosci!!!
      Poza tym oddzial nie jest punktem udzielania informacji studentom, a
      nawet - podejrzewam, nie moze takich informacji udzielac. Jak Ci
      zalezy to zadzwon do tej osoby, do ktorej wyslales maila. Niektorzy
      w tym banku pracuja i nie maja czasu na pilnowanie cudzych spraw.
      • bezpardon Re: Praca licencjacka 24.04.08, 21:16
        Rozumiem Cię doskonale, bo sama borykam się ze zgromadzeniem materiałów.
        Wystarczy odrobinę altruizmu. Żal mi tych osób, które nas krytykują, widocznie
        nigdy same nie doświadczyły dobroci ludzkiej, dlatego też i one nie pomogą
        drugiemu.
        Na szczęście są jeszcze na tym świecie uczynni ludzie.
        Życzę Ci powodzenia
      • xmaly1 Re: Praca licencjacka 24.04.08, 22:01
        "Poza tym oddzial nie jest punktem udzielania informacji studentom"
        Ja pisze do banku jako klient (to mam rozumieć ze klientom bank też nie udziela inf.) i co najgorsze nic. zero odezwu.
        Chyba będe improwizował pisałem do innego banku i otrzymałem informacje na temat kredytu. PKO chyba juz nie potrzebuje nowych klientów i może sobie pozwolić na ich ignorowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka