Dodaj do ulubionych

zaproszenie

22.11.05, 12:25
dziewczyny, nie wiem co się stało z forum URODA, tam tylko złosliwe uwagi,
dyskusje o programach telewizyjnych i pełno trolli. 3 razy podciagałam watek z
pytaniem i nikt nie odpowiedział - tak towarzystwo zaaferowane jest kłótniami.
Więc może tu pogadamy o nowosciach, drogeriach, cenach i doswiadczeniach???
Obserwuj wątek
    • dziustynka Re: zaproszenie 22.11.05, 18:58
      Oki, a jakie było Twoje pytanie pozostawione bez odpowiedzi? (może pomogę)
      • setorika Re: zaproszenie 22.11.05, 20:12
        dawno tu [f.Uroda]nie zaglądałam, a jeszcze dawniej do drogerii w dziale
        kremy, bo wiosną z okazji urodzin zostałam obdarowana kosmetykami do twarzy i
        do niedawna mi służyły, ale się skończyły. Teraz weszłam i tyle nowych opakowań!
        Szukam:
        kremu na dzień, dla cery mieszanej, żeby był dobry pod makijaż no i jeszcze
        żeby chronił przed zbliżającym się zimnem.

Czytając forum skusiłam się na Ziaja Calma, ale jest za ciężki pod makijaż i
        używam go na noc.

Dziękuję pięknie za sugestie i ceny w przybliżeniu.
        • dziustynka Re: zaproszenie 23.11.05, 11:20
          Niestety konkretów nie podam, bo nie używam takich kremów. Wiem na pewno tyle,
          że Ziaja i AA są dla mnie zdecydowanie za ciężkie i używam ich do -uwaga-stóp ;)
          Ogólnie poleciłabym coś z apteki. Osobiście używam kremów firmy Floslek, ale
          serii na rozszerzone naczynka. Jest naprawdę super, a w ofercie mają także
          produkty właśnie na zimę. Polecam ich stronę
          www.floslek.com.pl/inpol.html
          • la-perla Re: zaproszenie 23.11.05, 16:11
            Też mam mieszaną cerę, na dzień używam Loreal'a Hydrafresh lub Happyderm(taki
            różowy), są świetne pod makijaż, dobrze nawilżają i chyba odpowiadają mojej
            cerze. Na zimę jednak są nie bardzo, teraz mam Lumene intensywnie witaminowy
            Vitamin+ (od jakiegos czasu jestem zafascynowana kosmetykami Lumene), super
            efekty, niezły pod makijaż i idealny na zimową pore.
    • alibaba_i_40 Re: zaproszenie 24.02.06, 00:31
      witam czy znacie moze:
      www.twojeciało.pl/
      jesli link wyzej nei dziala zapraszam na
      xn--twojeciao-xub.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka