agatas6 11.04.06, 10:23 Mam prośbę o wszelakie sposoby na rozszerzone pory skóry twarzy kosmetyki naturalne bądź sklepowe, może jakieś zabiegi u kosmetyczki... Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tunrida81 Re: ROZSZERZONE PORY 11.04.06, 22:47 kwasy AHA. Z aptecznych La Roche Posey Effaclar K. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: ROZSZERZONE PORY 27.04.06, 23:33 tez polecam normaderm jak poprzedniczka mi po tym kremiku pory sie wyraznie zmniejszyly pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aasiaaa1 Re: ROZSZERZONE PORY 06.08.06, 21:20 A ja polecam jednak wizytę u kosmetyczki. Polecam zabieg z zielona glinką, bo z pewnością masz tłustą cerę.A kosmetyki domowe, też na bazie glinki, czasem alg. Nie polecam wszelakich kremó matujący(jeśli masz cerę tłustą), ponieważ skóra będzie produkowała coraz więcej łoju, broniąc się przed czymś co zamyka w niej wodę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
herkuleska Re: ROZSZERZONE PORY 07.09.06, 21:26 proponuje zanim zdecydujesz sie na jakas maseczke sciagajaca pory,zrobic sobie maseczke z bialka jajka..tak czesto jak bedziesz miala czas.Trzymac po zastygnieciu przez 20 minut.. Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: ROZSZERZONE PORY 07.09.06, 23:21 Nie wiem jak jest tak do końca z ta maseczką z białka ale w moim przypadku nie widac po niej efektu oczyszczenia, tylko ściągnięcie intensywne występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
herkuleska Re: ROZSZERZONE PORY 08.09.06, 17:33 tunrida81 napisała: > Nie wiem jak jest tak do końca z ta maseczką z białka ale w moim przypadku nie > widac po niej efektu oczyszczenia, tylko ściągnięcie intensywne występuje. a pozwalasz jej zaschnac,i trzymasz przez 20 minut.. naturalnie to trzeba czesto robic.. Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: ROZSZERZONE PORY 08.09.06, 23:35 herkuleska napisała: > tunrida81 napisała: > > > Nie wiem jak jest tak do końca z ta maseczką z białka ale w moim przypadk > u nie > > widac po niej efektu oczyszczenia, tylko ściągnięcie intensywne występuje > . > > a pozwalasz jej zaschnac,i trzymasz przez 20 minut.. > naturalnie to trzeba czesto robic.. > > Tak, trzymam 20,a nawet 25 minut i nie ma efektu oczyszczenia. Ja go nie widze. Może mam jajka jakieś nietego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
herkuleska Re: ROZSZERZONE PORY 09.09.06, 22:23 tunrida81 napisała: > herkuleska napisała: > > > tunrida81 napisała: > > > > > Nie wiem jak jest tak do końca z ta maseczką z białka ale w moim pr > zypadk > > u nie > > > widac po niej efektu oczyszczenia, tylko ściągnięcie intensywne wys > tępuje > > . > > > > a pozwalasz jej zaschnac,i trzymasz przez 20 minut.. > > naturalnie to trzeba czesto robic.. > > > > > > Tak, trzymam 20,a nawet 25 minut i nie ma efektu oczyszczenia. Ja go nie widze. > Może mam jajka jakieś nietego :))..moze jakies kaczkowate:)) mysle ze jednak powinnas isc do dobrej kosmetyczki,trzeba te cere obejrzec.. Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: ROZSZERZONE PORY 10.09.06, 23:21 Nie mam z cerą problemu. A poza tym jestem przeciwna oczyszczaniu mechanicznemu u kosmetyczki. Poprostu tylko po białku nie widzę oczyszczania takiego jak po maseczkach drogeryjnych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
herkuleska Re: ROZSZERZONE PORY 14.09.06, 08:33 tunrida81 napisała: > Nie mam z cerą problemu. A poza tym jestem przeciwna oczyszczaniu mechanicznemu > u kosmetyczki. Poprostu tylko po białku nie widzę oczyszczania takiego jak po > maseczkach drogeryjnych. :) Kosmetyczki maja peelingi do chemicznego oczyszczania cery.. Spytaj.. Najlepiej idz do salonu kosm..i tam kup jekies kosmetyki dal siebie.. Kiedys zadowolona bylam z kosmetykow i maseczek chemicznych..od fa.Babor.. pozdrowka:-) Odpowiedz Link Zgłoś