m.a.l.a.m.i 09.05.07, 01:31 Poddajcie propozycje. Ja dwu-częściowe i skąpe:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia1212 Re: Stroje kapielowe - jakie lubicie?Jakie modne? 09.05.07, 11:43 Dwuczęściowe, stanik powiększający biust:p Podpowiedzcie jaki kształt stanika byłby najlepszy w takiej sytuacji? Sama jestem ciekawa. I strój musi być kolorowy koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Stroje kapielowe - jakie lubicie?Jakie modne? 09.05.07, 14:02 dwu częściowe w jasnych kolorach;) strasznie podobaja mi się tego typu www.oui.pl/bielizna_damska/stroje_kapielowe/bikini/polski/bikini_sonata/ Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Stroje kapielowe - jakie lubicie?Jakie modne? 09.05.07, 20:52 Bardzo ładny ten niebieski widziałam chyba podobne kiedys w H&M ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Stroje kapielowe - jakie lubicie?Jakie modne? 10.05.07, 09:28 ja mam taki tylko czarny :D hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Stroje kapielowe - jakie lubicie?Jakie modne? 09.05.07, 20:51 Skąpe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirandelka Re: Stroje kapielowe - jakie lubicie?Jakie modne? 10.05.07, 22:01 Pushapy są modne więc nie ma problemu ale ja też poszukuję jakiegoś niebanalnego na nadchodzące lato ale jeszcze nie ma zbyt dużego wyboru po sklepach.Poczekam jeszcze trochę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirandelka Re: Stroje kapielowe - jakie lubicie?Jakie modne? 10.05.07, 22:13 www.abstracthiphop.com/hip-hop-honeys/ana_beatriz_barros_white_swimsuit.jpgBoski.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirandelka Zły link 10.05.07, 22:14 www.abstracthiphop.com/hip-hop-honeys/ana_beatriz_barros_white_swimsuit.jpg Boski... Odpowiedz Link Zgłoś