23.03.11, 11:29
hej
Niecaly tydzien temu przeprowadzilam sie do Turcji. Razem z mezem mieszkam w Fethiye. Niestety nie mam jeszcze pracy wiec siedze w domu. Moze jest na tym forum jakas dziewczyna ktora mıeszka w Fethiye i od czasu do czasu chcialaby sie spotkac pogadac troche po polsku?
Pozdrawiam serdecznie Anita
Obserwuj wątek
    • catsi Re: Fethiye 24.03.11, 00:15
      Kiedyś tam mieszkałam i mam sporo znajomych ale...Turków z Fethiye więc jakby co... smile
      • anita.sanli Re: Fethiye 24.03.11, 10:50
        Dzieki catsiwink Moze jeszcze troche poczekam i znajdzie sie jeszcze jakas Polka ktora tu mieszkawink Chcialabym miec rodaczke na pogawetki Pozdrawiam
        ps. jak zmienie zdanie odezwe sie do Ciebie
        • catsi Re: Fethiye 25.03.11, 00:14
          Poszukaj jeszcze na Naszej Klasie
          • anita.sanli Re: Fethiye 06.04.11, 15:01
            Szukalam juz chyba wszedzie. wychodzi na to ze jestem tu jedyna Polka crying szkoda. pozdrawiam
            • sarivesiyahkus Re: Fethiye 28.04.11, 20:32
              Cześć Anita! smile
              Bardzo cieszę się, że natrafiłam na Twojego posta na tym forum.
              od 3, 5 roku regularnie odwiedzam Turcjię, a konkretnie Fethiye, które za niedługi czas (max. za 7 miesięcy ) stanie się moim drugim domem. Mam narzeczonego, który tam mieszka i razem planujemy wspólną przyszłość. Będzie mi miło jak się do mnie odezwiesz. Mam nadzieję, że jak już przylecę do Fethiye to spotkamy się na turecki cay lub kawkęsmile))
              Pozdrawiam, Kamilasmile
              • anita.sanli Re: Fethiye 29.04.11, 10:40
                Cześć Kamila
                Nawet nie wiesz jak się cieszę, że się tu przeprowadzasz smile
                Napisz do mnie na mój prywatny email : anita_malinowska@o2.pl
                Mam nadzieje, że do szybkiego zobaczenia
                Pozdrawiam Anita
                • ingalill23 Re: Fethiye 30.05.11, 20:41
                  Czy chodzi o to Fethiye koło Antalyi? Jeśli tak to wybieramy się z mężem na podróż poślubną w sierpniu, co prawda na tydzień, ale oczywiście jeśli masz chęć możemy się gdzieś umówić na herbatkę/kawkę, przyjdź z mężem to mój będzie mieć z kim gadać smile aa i daj znać czy o to Fethiye chodzi tongue_out
                  • anita.sanli Re: Fethiye 31.05.11, 15:33
                    hej
                    Fethiye jest ok 250 km od Antalya ale jest to samo Fethiyesmile Bardzo chętnie się spotkamsmile Daj mi znać kiedy dokładnie będziesz to umówimy na podwójną randkę tongue_out
                    Pozdrawiam serdecznie
                    Ps. Piękne miejsce na podróż poślubną smile
                    • ingalill23 Re: Fethiye 31.05.11, 17:51
                      Będziemy jakoś na początku sierpnia, tylko na tydzień, ale lepszy rydz niż nic tongue_out Dam znać dokładnie jak wrócę do siebie z PL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka