Dodaj do ulubionych

Forumowiczki z Fethiye

09.01.13, 13:48
Witam Was serdecznie!
Jeśli któraś z Was mieszka w Fethiye lub okolicach proszę o kontakt. Planuje przeprowadzkę w tamta okolicę i miło by było się spotkać na jakąś kawkę smile Można pisać na priv soyalka80@gazeta.pl. Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • ingalill23 Re: Forumowiczki z Fethiye 12.01.13, 21:14
      soyalka80 napisała:

> Witam Was serdecznie!
      > Jeśli któraś z Was mieszka w Fethiye lub okolicach proszę o kontakt. Planuje pr
      > zeprowadzkę w tamta okolicę i miło by było się spotkać na jakąś kawkę smile Można
      > pisać na priv soyalka80@gazeta.pl. Pozdrowienia

Bylam w Oludeniz na podrozy poslubnej, bylam w Fathiye i okolicach, Hisaronu itd . Piekne miejsce, ale czy poza sezonem jest tam co robic? nie bedzie Ci sie nudzilo? Niestety tam nie mieszkam, ale chetnie bym znowu tam pojechala smile
    • amw77 Re: Forumowiczki z Fethiye 13.02.13, 10:40
      napisz proszę na mój adres gazetowy...mieszkam w okolicach
      • soyalka80 Re: Forumowiczki z Fethiye 14.02.13, 09:51
        Witaj, wysłałam wiadomość na mail: amw77@gazeta.pl (nie wiem czy prawidłowy) Pozdrawiam smile
    • marlenaozrendeci Re: Forumowiczki z Fethiye 25.02.13, 16:03
      Hejsmile Wychodziłam za mąż w Fethiye, mieszka też tam rodzina mojego mężasmile My jeszcze na stałe się tam nie wprowadziliśmy, ale na pewno będziemy tam na wakacje w sierpniu.Pozdrawiamsmile Marlena
      • soyalka80 Re: Forumowiczki z Fethiye 26.02.13, 08:46
        Hej smile bardzo mi miło że kolejna osoba się odezwała. Jak tylko będziesz w Fethiye daj znać smile Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia
        • sarivesiyahkus Re: Forumowiczki z Fethiye 05.03.13, 16:45
          Cześć!
          Ja właśnie niedawno przyleciałam do Fethiye. Zreszta napisałam do ciebie na maila.
          Odezwij sie jak bedziesz miała czas. Czekam na odp. smile
          Pozdrawiam,
          Kamila smile
          • soyalka80 Re: Forumowiczki z Fethiye 05.03.13, 19:18
            Hej, bardzo się cieszę, że się odezwałaś. Niestety do tej pory nic nie doszło od Ciebie na gazetowego maila (soyalka80@gazeta.pl). Czekam na wiadomość. Pozdrawiam cieplutko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka