basiaistanbul 31.10.06, 22:23 Czy jest ktos chetny na kawe w Starbucks w METROCİTY,w czwartek ,godzina 12 ? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melek77 Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 09:00 Ja jestem chetna ! Jednak tym razem nie moge obiecac na 100%, gdyz rano jedziemy z synkiem na szczepienie, a pozniej mamy cos do zalatwienia w naszym Konsulacie. Jesli Maly bedzie jeszcze mial sile wedrowac i nie bedzie zbyt placzliwy to przyjade. Pozdrawiam ! A. Odpowiedz Link
izaerbas Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 09:01 ja bylabym bardzo chetna..ale w weekend. pozdrawiam iza Odpowiedz Link
melek77 Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 09:04 Jesli weekend, to dokladnie kiedy, gdzie i o ktorej ? Moze wyrwe sie wtedy sama . Pozdro! A. Odpowiedz Link
angelikastanula Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 09:21 czesc ja tez jestem bardzo chetna na spotkanie z tym ze ja musze wiedziec o nim troszke wczesniej... bo tak jak wspominalam prowdzimy sobie mala firme... firma mala ale pracy duzo wiec zeby wygospodarowac troche czasu na spotkanie to to musze to jakos dobrze uporzadkowac ... w sumie to chyba kazdy dzien mi odpowiada ... a powiedzcie mi czy wy sie zawsze spotykacie bez mezow/narzeczonych/ukochanych tid ? bo ja z checia przedstawilabym wam tez mojego Walida ... pozdrawiam serdecznie a. Odpowiedz Link
karolina_mat Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 10:33 Moje drogie, A mi pasuje i czwartek (czyli juz jutro) i weekend, oby nie wieczorem a wiec czekam na jakas wiadomosc, kiedy w koncu bedzie to spotkanko Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link
izaerbas Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 11:58 jesli chodzi o mnie to pasuje mi sobota po pracy, ktora koncze okolo 13 - 13.30 a w przyszlym tygodniu pasuje mi cala niedziela. kurcze no mam nadzieje, ze w koncu uda mi sie z wami poznac. buzki Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 12:34 wiec moze tak sie umowimy,komu pasuje jutro ja bede w Metrocity tak jak pisalam,w weekend to na razie mi nie pasujemoze w inny .wiec kto ma czas jutro to czekam,albo sama wypije ta kawe pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
melek77 Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 16:35 Ja, tak jak juz wczesniej pisalam, jesli Maly nie bedzie marudzil, to jutro o 12.00 jestem w Metrocity. Co do weekendow, to niedziele pasuja mi w calosci, ale soboty dopiero po 15.00. A jesli chodzi o spotkania z mezami, to oczywiscie jestem za, choc chyba bardziej lubie pogaduszki w damskim gronie . Buzka A. Odpowiedz Link
kiranna Re: czwartek 2 listopada 01.11.06, 16:54 chetnie bym wpadla Basiu, ale mam troche daleko )) spotkam sie z wami dopiero pod koniec listopada, moze byc i w weekend. bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link