stalagmitee 13.08.08, 09:29 Witam serdecznie, Mieszkam w Denizli. Jeśli jest ktoś z moich okolic to proszę o kontakt ze mną, będzie mi bardzo miło. Pozdrawiam wszystkich gorąco. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aylin_de Re: Denizli,Turcja 14.08.08, 13:13 Witaj,nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze w koncu röwniez ktos z Denizli jest na forum )my niestety mieszkamy w Niemczech ale möj Horoz )pochodzi z Denizli i cala rodzinka tam mieszka.Jesli wszystko ulozy se po mojej mysli to bede razem z Abla w Denizli we wrzesniu.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
stalagmitee Re: Denizli,Turcja 15.08.08, 10:26 Witaj, Bardzo się cieszę, jak tylko będziesz to odezwij się do mnie proszę. Miszkamy w dzielnicy Kınıklı. A własnie wczoraj przypadkowo poznałam jedną z moich sąsiadek z bloku, zobaczyłam ją pierwszy raz dopiero, widocznie mało wychodzi z domu z dzieckiem, w każdym razie jest Rosjanką - Weronika. I też, jak ja, porozumiewa się z mężem po angielsku A zamierzacie się może przeprowadzić tu na stałe? Czy tylko odwiedziny rodziny planowane są na wrzesień? Odezwij się do mnie koniecznie. msn: stalagmitee@hotmail.com Pozdrawiam Was gorąco. Odpowiedz Link