toronto123 07.09.10, 21:06 A w naszej gminie coś cicho o kandydatach. Są jacyś konkretni czy ja mam się poświęcać dla dobra ogółu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 07.09.10, 21:32 Jak to "są jacyś konkretni kandydaci"? A ja i mój program wyborczy: "Do roboty Panowie i Panie" nie odpowiada Ci toronto? To całkiem sensowny,realny i możliwy do realizacji program. Ja nie obiecuję gruszek na wierzbie;) Mam już jednego zwolennika, abactor się deklarował, że mnie poprze, a nawet na mnie zagłosuje. Co więcej - przygotuje mi kampanię przedwyborczą, jako przewodniczący mojego komitetu wyborczego;):D:D Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: Wybory samorządowe 07.09.10, 22:01 meduza rozdajesz te "fuchy" na prawo i lewo;) dobrze ze troche spusciłas z tonu...juz nie jestem sekretarzem:P choć jakikolwiek przewodniczący też mi sie nie widzi...i małe sprostowanie...na moje poparcie jeszcze nie zapracowałas (mimo "słusznego i sprawdzonego" hasła) ale czekam na Twoją kampanie wyborczą...a nuż mnie przekonasz;) w każdym razie trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 07.09.10, 22:24 Abactor, i już masz u mnie za takie gadanie plusa i stołek "wice" w pakiecie :D;) Twierdzisz, że nie zapracowałam na Twoje poparcie??? Wymagający jesteś abactor. Twarda sztuka z Ciebie, ale czuję, że mnie lubisz;) No cóż, w związku z tym nie widzę innego wyjścia, niż indywidualne popracowanie nad Tobą przy na przykład lampce dobrego wina. Co Ty na to? Tylko mi nie mów proszę, że nie można Cię kupić, wszystkich mozna, to tylko kwestia ceny, i że nie pijesz ze starymi babami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: Wybory samorządowe 08.09.10, 01:35 hmm wino..zgoda ale tylko w wypadku gdy to będzie opijanie Twojego wyborczego sukcesu meduzo;) pasuje?:> nad indywidualną "prace" powinnas przedkładać jednak jakies urabianie zbiorowe, wszak nie starczy Ci czasu zabiegać o każdy głos z osobna, no chyba ze masz całą piwniczke "wyborczego wina";) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 08.09.10, 17:26 Twierdzisz abactor, że niby bardziej mi się opłaci zbiorowe urabianie? Ja tam wiem swoje i wolę urobic przywódcę ludu, czyli Ciebie, a jak mi się to uda, Twoje stadko pójdzie za Tobą :D Widzę, że silna z Ciebie osobowość i masz w społeczeństwie dużą siłę przebicia. A może to sam ksiądz proboszcz ukrywa się pod nickiem abactor i stąd ta siła łamania ludzkich sumień :D:D;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 08.09.10, 20:52 A dziękuję, dziękuję abactor. Z moją wyobraźnią nie najgorzej jeszcze. Czyli mówisz, że niby pódło tak? No to zapodaj jakieś wskazówki? Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: Wybory samorządowe 08.09.10, 21:20 Pewnie ze "pódło", daleko mi do takich gminnych "wielomasztowców";) zreszta po cóż Ci moja tożsamosc meduzo, ot nie mozemy sobie miło pogawędzić "quasianonimowo"? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 08.09.10, 21:34 Pewnie, że możemy, ale wolałabym wiedzieć, kogo mam w tym komitecie przedwyborczym, abym nie musiała stwierdzić, że nie dla psa kiełbasa wyborcza:D:D;) Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: Wybory samorządowe 09.09.10, 01:29 hm...nawet Cię nie popieram meduzo (choć idee głosisz szczytne)...wiec i do komitetu się nie pcham, no chyba że to taka "carska branka" z Twojej strony;), jeszcze złapie za słowko, wybacz...nie ma czegos takiego jak komitet przedwyborczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: Wybory samorządowe 09.09.10, 01:38 nadto to chyba Ty jednak powinnas postawić pierwszy krok i sie ujawnić...chciałbym wiedzieć komu udzielić mojego potencjalnego poparcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 09.09.10, 13:37 Chętnie to uczynię dla ogółu, ale na razie jest to okryte tajemnicą państwową i w drodze wyjątku mogę to uczynić jedynie dla Ciebie, tzn, ujawnić się;):D Podaj mi jakieś namiary na siebie abactor ;) Przypominam - piwniczka pełna, same roczniki dwutysięczne, kiedy to tak pięknie wiśnie obrodziły i nie było w nich jeszcze tych białych, wstrętnych robali :D:D;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 09.09.10, 14:32 Na razie wiem o tobie tylko tyle abactor, że nadajesz się do mojego komitetu wyborczego, bo jesteś bardzo pracowity. Nikt, tak jak Ty, nie pracuje do tak późnych godzin nocnych;) W związku z tym z czystym sumieniem mogę Cię zwolnić z realizacji mojego programu wyborczego "Do roboty ..." , bo Tobie mój program przyświeca już od dawna. Co za osobliwa nić empatii :D:D;) Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: Wybory samorządowe 09.09.10, 21:00 skąd wiesz ze nie obijam sie do tak póxnych godzin, moze po nocach siedze na forach i "wypisuje głupoty";), co do "ujawniania się" to zawsze możesz wysłac do mnie prywatną wiadomosc za pomocą tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 09.09.10, 22:26 Nie wiem abactor jak to sie robi, tzn. wysyła prywatne wiadomości :D;) Mówiłam Ci, ze jestem już stara i kiedy chodziłam do szkól, nie uczono obsługi komputera. Dobrze, że chociaż wnuczek mnie nauczył pisać i się logować;) Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: Wybory samorządowe 10.09.10, 05:55 Mili państwo abactar i meduza. Nie uważacie, że Wasza towarzyska pogawędka nijak ma się do poważnych tematów tu podejmowanych i omawianych i rzeczywiście moglibyście przenieść ten dialog na grunt korespondencji prywatnej? No chyba, że macie coś mądrzejszego do powiedzenia niż utarczki o spływach kajakowych i kiełbasach tudzież winach przedwyborczych :D Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: Wybory samorządowe 10.09.10, 11:03 widzisz abcd-5 wyborczo to jest trochę "posucha", nic sie za bardzo nie dzieje, więc nie można sobie ot tak mile uciąć takiej troche "odrealnionej" pogawędki, nomen omen na temat?, przepraszam nie wiedziałem ze to jest tak smiertelnie poważny temat;) zresztą ja bym chętnieni przeczytał "cos mądrzejszego", tyle że nikt nie pisze...sam powinienes dać dobry przykład i miast rugać pociągnac ten watek w innym "mądrzejszym" kierunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza-0 Re: Wybory samorządowe 10.09.10, 14:25 Abactor, sama bym lepiej tego nie ujęła :D:D;) Słuchaj, a może abcd jest po prostu zazdrosny, że tak sobie tylko we dwoje rozmawiamy przy lampce dobrego wina :D:D;) Jednak nigdzie nie jest napisane "wstęp wzbroniony" dla abcd, zawsze możesz do nas dołączyć, witaj w Klubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: Wybory samorządowe 22.09.10, 19:33 a tak poważnie są już jacyś kandydaci do zaszczytów? - Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: wybory samorządowe 24.09.10, 01:38 zaczyna się batalia o koryto, pełni niepokoju o utrzymanie przywilejów szukają już wsparcia tłumów na forach, a tu tyki "hy" jak Batorego komin, nadaremno szukać głupich i naiwnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: wybory samorządowe 25.09.10, 10:53 a co autor ma na myśli, bo jak tak czytam to stwierdzam, że u mnie czytanie ze zrozumieniem leży :D Odpowiedz Link Zgłoś