Dodaj do ulubionych

Ślepa Topólko

10.11.06, 21:23
Ktoś tu jest ślepy i głuchy jeśli nie widzi tego co zrobił dla Topólki
Wujkiewicz wystarczy wspomnieć chociaż hale sportową bo graliście na boisku w
błocie(hali nam zazdroszczą nawet radziejowianie)wodociągi (i niektórzy z was
nie muszą chodzić srać za stodołę) , hydrofornię, telefony(bo wy wsioki do
tej pory byście nie widzieli telefonu na oczy)., więc nie pisz jeden z drugim
że Wujkiewicz zamulił Topólkę i pogrążona jest w marażmie. Moim zdanie ktoś
kto używa takich słów to nie zna ich znaczenia. To wy przez nic nie robienie
tylko siedzenie na rencinach i pierdzenie w stołek pogrążacie nas mieszkańców
gminy Topólka w stagnacji i maraźmie i szukacie układów. Czas panowie popukać
się w głowę i zmądrzeć.
Obserwuj wątek
    • paniewowita Re: Ślepa Topólko 10.11.06, 22:48
      szalona do kogo masz pretensje Jeśli wójt wujkiewicz taki dobry to czemu nie
      stertował tylko podwinął ogonek i schował się za plecami czerwonego brata? Kto
      mu zabronił startu Kalionowski czy Dybowski no odpowiedz. Żaden z okolicznych
      wójtów nie zrezygnował sam żaden tylko on Dlaczego?????
      • indixo Re: Ślepa Topólko 10.11.06, 23:20
        Otóż to, że o chodniku też trzeba wspomnieć (pod dom łaskawie jeszcze
        panującego), a w centrum dziury jak były tak są. Złoty medal za aktywność!!!
        • lewatywa6 Re: Ślepa Topólko 10.11.06, 23:42
          dajmy już spokuj odchodzącemu. niech odpoczywa w spokoju a tej szalonej to
          chyba rok sie pomylił słuchaj bidulo Mamy 2006r listopad . Wybory w 2002r
          wygrał wujkiewicz Teraz nie stertuje Co mamy robić iść i całować go po rękach?
          Połóż się spać i spoko.
          • szalone3 do lewatywy6 11.11.06, 22:39
            To chyba ty śpisz ostatnie 12 lat bo masz krótką pamięć, ja uważam, że trzeba
            pamiętać i to co dobre i to co złe, a ty chyba jesteś z PiS-u bo tak jak oni
            masz amnezję i krótkowzroczność. Zobaczymy co zrobi nowy wójt, pomnika nam już
            nie rozbierze bo kolejnego nie ma, co najwyżej może pozwalniać parę osób z
            Gminy. Czas pokaże
            • lewatywa6 Re: do lewatywy6 12.11.06, 09:56
              Salony człowieku już wiem kim jesteś Zniknął jeden bardzo aktywny rozmówca a
              pojawiłeś się ty Nikt ani ja ani chyba nikt nie umniejsza zasług odchodzącego
              ale dlaczego NIE POZWOLONO mu startować Dlaczego Może wiesz? Jeśli wiesz to
              powiedz jeśli nie to powiedz jak myślisz dlaczego tak się stało Odchodzącego
              uważam za osobę tragiczną Tragiczną dlatego że nigdy nie miał zdania
              własnego , był marionetką w rękach dwu urzędników Żal mi go bo w sumie to
              sympatyczny facet tylko niestety bez jaj.
    • mieszkaniec1991 Re: Ślepa Topólko 13.11.06, 21:13
      Bujakiewiczu zrobił dla topólka naprawdę wiele. w żadnym wypadku nie próbujcie
      go krytykować. Topólka powinna być mu wdzięczna za to co dla niej zrobił!!! i
      mam nadzieję ze jest. Pozdrawiam!!!!!!
    • czeremcha77 Re: Ślepa Topólko 14.11.06, 10:15
      Święte słowa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka