11.11.06, 22:16
A jeszcze jedno indixo dla twojej wiadomości bo ja to sprawdzałem droga
przebiegająca przez Topólkę, a więc i chodni jest powiatowy a nie gminny.Może
więc trochę ironii w stronę radnych powiatowych bo jakby nie było to 4 i
żaden nie zrobił z tym nic!!!
Obserwuj wątek
    • indixo Re: do indixo 11.11.06, 22:28
      dowiedz się więcej: że powiatowy owszem, a zarządzany przez gminę (wójta). Jak
      będę nim szła, będzie to dla mnie wielka radość (jest powiatowy). ech!
      • szalone3 Re: do indixo 12.11.06, 11:19
        Tylko żebyś z tej radości nie oszalał bo widzę, że zdradzasz syndromy
        szaleństwa a to prowadzi do poważnej choroby psychiczej
    • lewatywa6 Re: do indixo 12.11.06, 09:50
      szalone3 Twój nick jest rodzaju żeńskiego, a piszesz w rodzaju męskim Zatem
      może płciowo chociaż się określisz a o wyborach nie pisz bo już cisza tylko
      głosój Po wyborach możemy sobie troszeczke ulżyć
      • szalone3 Re: do indixo 12.11.06, 11:16
        nick i owszem jest rodzaju żeńskiego ale ja jestem w trzech osobach nie
        koniecznie tylko żeńskich!!!
        • lewatywa6 Re: do indixo 12.11.06, 18:01
          no teraz walnęłaś jak łysy o beton W trzech osobach Bluźnisz i coś mi się zdaje
          że nie kto inny ale ty fiksujesz Bóg Ojciec Syn Boży , Duch Święty To jest
          trójca No chyba że Kacper melchor i Baltazar - Ty pewnie tworzysz inne trio
          Sekretarz, wójt i jego zastępca. Nie krytykuj wszystkich bo każdy może tu
          mówić co chce co myśli i oceniać innych szczególnie osoby publiczne.Broniąc ich
          pokazujesz że należysz do kliki Fe nieładnie Doołożył bym ci zdrowo jako
          lewatywa ale dzisiaj wybory Cześć trójco święta
          • topolczanka Re: do indixo 15.12.06, 19:23

• lewatywa6 Re: do indixo 15.12.06, 19:39
              Chlewnia w Sadłogu? na boga my tu rozwiązujemy tak wielkie sprawy , tak
              doniosłe, a ty o świniach . Parę świń z tego forum już wyeliminowaliśmy. jak
              trzeba będzie, to i ze świniami z Sadłoga sobie poradzimy. Proszę więcej
              informacji na temat tych świń. Postaram się w razie czego zrobić taką lewatywę
              że zasmrodzimy całą gminę.
              • sauber1 Re: do indixo 15.12.06, 19:42
                lewatywa6 napisał:

> Chlewnia w Sadłogu? na boga my tu rozwiązujemy tak wielkie sprawy , tak
                > doniosłe, a ty o świniach . Parę świń z tego forum już wyeliminowaliśmy. jak
                > trzeba będzie, to i ze świniami z Sadłoga sobie poradzimy. Proszę więcej
                > informacji na temat tych świń. Postaram się w razie czego zrobić taką lewatywę
                > że zasmrodzimy całą gminę.

Postaw świnię przy korycie, a rozpłynie się w zachwycie.
            • sauber1 Re: do indixo 15.12.06, 19:40
              topolczanka napisała:

> brali bym
            • sauber1 Re: do indixo 15.12.06, 19:44
              topolczanka napisała:

> jak świński temat to świński, dozwolone od lat osiemnastu, ostrzegam na własne
              ryzyko otwieramy!!!
              www.youtube.com/watch?v=EqdrLtfHR0U&mode=related&search=
              • lewatywa6 Re: do indixo 15.12.06, 20:09
                ekstra
              • szarotka72 Re: do indixo 15.12.06, 20:14
                To takie miłe sympatyczne zwierzątka, mają różowe ryjki i piękne uszy, niektórzy
                mają podobne uszy i nikomu to nie przeszkadza. A jakie piękne zakręcone ogonki i
                duże brzuszki.Buciki też mają na topie i włoski białe bez malowania. Jeszcze ich
                nie ma a już ich nie lubicie. A co będzie jak będą? domyślam się,przejdziemy na
                wegetarianizm i będziemy jeść kiełki.A one będą sobie rosły i rosły i rosły...
                • lewatywa6 Re: do indixo 15.12.06, 20:18
                  mówiąc serio to jest poważna sprawa z tymi ogonami zakreconymi Smród od tego
                  jest taki że głowa pęka ale jak to powiedzieł jeden z wielkich z Topólki" na
                  wsi zawsze śmierdziało" czyli nie ma się co przejmować no ni??
                  • sauber1 Re: do indixo 15.12.06, 20:22
                    lewatywa6 napisał:

> powiedzieł jeden z wielkich z Topólki" na
                    > wsi zawsze śmierdziało" czyli nie ma się co przejmować no ni??

Jednym słowem mówiąc " gumno "
                • sauber1 Re: do indixo 15.12.06, 20:21
                  szarotka72 napisała:

duże brzuszki? od kiełków nie maja niektórzy ))))))
                  • szarotka72 Re: do indixo 15.12.06, 21:48
                    Mnie tam to nie przeszkadza, mieszkam dość daleko od tego przyszłego miejsca.
                    Zielony ludzik bardziej podobał mi się w spodenkach.
                    • sauber1 Re: do indixo 15.12.06, 21:58
                      szarotka72 napisała:

> Mnie tam to nie przeszkadza, mieszkam dość daleko od tego przyszłego miejsca.
                      > Zielony ludzik bardziej podobał mi się w spodenkach.

tak ale ja nie mam w zwyczaju powtarzać się, a później przepraszać. lokalizacja
                      jest bardzo ważna, taka hodowla może być szczególnie uciążliwa dla sąsiadów ale
                      zawsze są dwa wyjścia, a to świntuch jeden dał sobie luzik co to Koneck?
                      • lewatywa6 Re: do indixo 15.12.06, 22:07
                        smród z konecka przekroczył już granice gminy, mówię serio. nasza gmina chyba
                        ciut większa, to może nie przekroczy - bo szkoda smrodu przecież to nasz
                        smród. Smród nasz, swój, na własnym podwórku wyprodukowany. Do smrodu to
                        jeszcze można przywyknąć - tak mówią, ale do syfu niestety nie.
                        • sauber1 Re: do indixo 16.12.06, 01:36
                          lewatywa6 napisał:

> Smród nasz, swój, na własnym podwórku wyprodukowany. Do smrodu to
                          > jeszcze można przywyknąć - tak mówią, ale do syfu niestety nie.

przerażająca jest siła przyzwyczajenia ale czy nie łatwiej jest bez tego???
                      • sauber1 Re: do indixo 16.12.06, 15:48
                        sauber1 napisał:

> szarotka72 napisała:
                        > > Zielony ludzik bardziej podobał mi się w spodenkach.

-a to świntuch jeden dał sobie luzik co to Koneck? - to do zielonego paskuda
                        było))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka