donybrasco 18.04.07, 23:04 www.marchlakstory.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: MARCHLAK WWW 18.04.07, 23:25 a co to? jakaś nowa organizacja międzynarodowa, grupa przestępcza o charakterze zbrojnym, sekta, a może to grupka młodych, życzliwych do świata i ludzi, tylko ta nazwa taka paskudna, brzmiąca szaro-buro i nijako w tych wesołych, ciekawych czasach? Odpowiedz Link Zgłoś
medyk18 Re: MARCHLAK WWW 19.04.07, 09:34 a może są to nieslubne dzieci i wnuki naszego wielkiego Polaka Juliana Marchlewskiego, dzieci rozsiane po całym świecie , a teraz szukające korzeni i braci?? i co na to powiesz sauber? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: MARCHLAK WWW 19.04.07, 10:15 medyk18 napisał: > a może są to nieslubne dzieci i wnuki naszego wielkiego Polaka Juliana > Marchlewskiego, dzieci rozsiane po całym świecie , a teraz szukające korzeni i > braci?? i co na to powiesz sauber? A wyobraź sobie że mam swoje zdanie na to, ale z oczywistych względów przemilczę , Ci stosunkowo młodzi ludzie niczemu nie są winni, że przyszło im żyć w takim skupisku, to ma też historyczne zabarwienie Odpowiedz Link Zgłoś
medyk18 Re: MARCHLAK WWW 19.04.07, 10:23 rzeczywiście mieszkają tam gdzie mieszkają Dzieci z PGR- ów też mają podobny dylemat Człowiek jeden rodzi się w slamsie inny w pałacu Ważne aby i jeden i drugi potrafił w odpowiednim czasie zauważył że i to i to nie do końca jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: MARCHLAK WWW 19.04.07, 13:52 medyk18 napisał: > rzeczywiście mieszkają tam gdzie mieszkają To gdzie człowiek chce mieszkać to jego wybór i wola, jak nie pasuje, zawsze można wyjechać, ale to nie nasz problem, dobrze ze ludzie stają się być tacy otwarci i chcą coś robić czasem tylko zaistnieć w tym naszym dość wirtualnym świecie. Tak od siebie dodam, że znam wielu porządnych ludzi z tego kultowego podwórka , Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rychumarchlak Re: MARCHLAK WWW 04.09.07, 22:26 POROWNUJESZ MNIE DO DZIECI Z JAKIS JEBANYCH PGR-óW CHłOPCZE JA TU MIALEM TAKIE ZAJEBISTE DZIECINSTWO JAKIEGO TY NAWET W FILMIE NIE WIDZIALES Odpowiedz Link Zgłoś
rychumarchlak Re: MARCHLAK WWW 04.09.07, 22:22 NIJAKO DLA NAS TO DOM WIEC PAL GUME Odpowiedz Link Zgłoś