Dodaj do ulubionych

Deweloper Moje miasteczko

21.08.12, 17:05
Dzień dobry wszystkim:) Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o podzielenie się opinią na temat dewelopera Nowe Miasteczko, który buduje osiedla domów w Państwa okolicy. Jestem zainteresowana nabyciem do nich nieruchomości, dlatego proszę o pomoc :) Z góry dziękuję za wszelkie opinie.
Obserwuj wątek
    • karol7771 Re: Deweloper Moje miasteczko 22.08.12, 10:58
      Witam,
      Jestem mieszkańcem od trzech lat jednego z osiedli wybudowanego przez Nasze Miasteczko, generalnie osiedla z zewnątrz wyglądają w miarę przyzwoicie, ale wybudowane są z najtańszych materiałów, bardzo tanim kosztem, przez pierwsze 3 lata wychodzi mnóstwo usterek, bardzo słabej jakości są okna, nieszczelne, rozklejają się, większość urlopu/czasu wolnego trzeba wykorzystać na spotkaniach/użeraniu się z Developerem w celu usuwania usterek.
      • malgorzatagawrys85 Re: Deweloper Moje miasteczko 23.08.12, 10:47
        Niestety tak to jest z tymi deweloperami. Każdy chce jak najmniejszym kosztem. Szkoda, bo osiedla z zewnątrz wyglądają bardzo fajnie i cena jest rozsądna.
      • rafcik Re: Deweloper Moje miasteczko 15.11.14, 23:47
        www.naszemiasteczko.pl/?a=glowna osiedle parkowe, miód malina, owocowy sad, biedronka, pod sosnami, zielone ogrody. Nasze Miasteczko Development to ich inwestycje !?
    • ania.nie.nie Re: Deweloper Moje miasteczko 22.08.12, 15:48
      widzę z okna postęp budowy osiedla Miód Malina - mój wniosek jest jeden budują szybko, mój murarz wmawiał mi że wszystko czyli fundamenty, ławy, stropy muszą odstać swoje i być obficie polewane wodą...tam nie ma tego "odstawania" ..idą jak burza, bez przystanków. jak to się ma do późniejszego użytkowania nie mam pojęcia. może się nie ma wcale...
      • karol7771 Re: Deweloper Moje miasteczko 23.08.12, 10:23
        efekty takiego budowania są później widoczne, liczne pęknięcia ścian, ja u siebie naliczyłem 23 miejsca, generalnie podmurówka jaką wykonuje Developer z bloczków betonowych jest bardzo kiepskiej jakości, prawie nie ma zaprawy pomiędzy bloczkami dlatego budynek nie jest stabilny i ściany pękają, zresztą całe ściany tak wykonują, że kładą cegła na cegłę a pomiędzy nimi dziury, prześwity, brak zaprawy...., kiedyś gościem moim był fachowiec budowlaniec i jak zobaczył w jaki sposób są budowane te osiedla, twierdzi, że pierwszy raz coś takiego widzi, jakość bardzo kiepska
        • ewa.pasz Re: Deweloper Moje miasteczko 06.12.14, 13:20
          z drugiej strony ktoś to musi odbierać... jesli budynek jest oddany do uzytku tzn ze wedle prawa budowlanego jest ok ...
        • chomik_3 Re: Deweloper Moje miasteczko 02.01.15, 10:08
          ja tez się martwię, bo zamierzam tam się z moja trojka przeprowadzic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka