Dodaj do ulubionych

Uzdatnianie wody

13.10.12, 13:59
Możecie polecić jakieś solidne firmy, które zajmują się uzdatnianiem wody?
Obserwuj wątek
    • ania.nie.nie Re: Uzdatnianie wody 13.10.12, 15:28
      jesli chodzi o różne filtry to USTM polecam
      www.ustm.pl
    • dadlila Re: Uzdatnianie wody 28.11.12, 09:26
      wielkopolski odział wody ma całkiem fajną ofertę
    • siasiadek61 Re: Uzdatnianie wody 17.09.13, 19:18
      Odświeżam temat z dodatkowym pytaniem o możliwość dezynfekcji istniejącej instalacji
      • beata1300 Re: Uzdatnianie wody 07.01.14, 00:06
        ja tez ponownie pytam o uzdatnianie wody a raczej instalacji
    • mlody499 Re: Uzdatnianie wody 31.10.13, 21:44
      zielinsp napisał:

> Możecie polecić jakieś solidne firmy, które zajmują się uzdatnianiem wody?
      jak masz jakiś problem z wodą lub z jakimś urządzeniem do uzdatniania pisz śmiało!
    • ada_12315 Re: Uzdatnianie wody 10.03.14, 13:03
      Mam zamontowany pod zlewem filtr osmotyczny z 8-stopniowym oczyszczaniem wody. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ ma bardzo dobre parametry, nie odrzuca dużej ilości wody, do tego nie wyszło drogo, a w porównaniu ze standardowymi rzadziej muszę wymieniać wkłady. Gabarytowo również mniejszy, ale bardziej ulepszony technologicznie. Plus wymierne korzyści: naprawdę czysta woda, smaczna, świeża i brak osadu na naczyniach. Tutaj są dokładne informacje na temat filtra: bregus.pl/
      • chomik_3 Re: Uzdatnianie wody 03.04.14, 21:48
        A jak to wygląda cenowo???
        • pavko82 Re: Uzdatnianie wody 04.04.14, 22:31
          hej,

ja mam znajomego i takie filtry zakłada za ok 1000 zł, dokładnie nie pamiętam ale moge się dowiedzieć
          dodatkowo serwisuje je co pół roku, wszystkiego pilnuje odnośnie serwisu , generalnie polecam
          • pavko82 Re: Uzdatnianie wody 04.04.14, 22:33
            albo mogę dać kontakt do znajomego i z polecenia na pewno się z nim dogadacie
            ja ze swojego filtra jestem zadowolony
    • n.jedrzej_wawa Re: Uzdatnianie wody 27.05.14, 08:40
      Ja przy budowie instalacji do uzdatniania wody dla mojej firmy korzystałem z pomocy www.gc2000.pl/ – technologicznie to są bardzo dobre rozwiązania, merytorycznie firma też jest przygotowana. Sam montaż przebiegł sprawnie, więc mogę polecić.
    • mlody499 Re: Uzdatnianie wody 27.05.14, 22:56
      zielinsp napisał:

> Możecie polecić jakieś solidne firmy, które zajmują się uzdatnianiem wody?

znam ale powiedz skąd piszesz to ci polecę jakie Województwo i miasto
      • baranekbambi Re: Uzdatnianie wody 30.09.14, 21:23
        przejrzyj ofertę firmy water-star, mają bardzo solidne filtry w dobrych cenach
    • justyna.pvov Re: Uzdatnianie wody 01.04.16, 12:38
      Firm nie polecę, ale w ramach poszerzenia wiedzy mogę polecić ciekawe publikacje, które wiele wyjaśniają:
      1. www.ekspertbudowlany.pl/artykul/id3870,content
      2. www.ekspertbudowlany.pl/artykul/id4001,jaki-wplyw-na-twoje-zdrowie-moze-miec-instalacja-uzdatniania-wody
      • janoush Re: Uzdatnianie wody 07.04.16, 20:58
        Przecież to nie są ciekawe publikacje ani nawet artykuły, tylko zwykła reklama produktów.
    • tinysiskin Re: Uzdatnianie wody 11.12.17, 07:31
      A interesuje Cię uzdatnianie wody w domu, czy w przemyśle? W drugim przypadku możesz skorzystać z usług tej firmy: www.bpserchem.pl/oferta/urzadzenia/ , mają szeroki wybór różnych stacji do oczyszczania wody, a do tego wykonują dokładne analizy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka