Dodaj do ulubionych

FORUM NOWEJ IWICZNEJ

22.11.06, 14:30
W związku z ostrymi atakami na propozycję rozszerzenia tematyki również na problemy Mysiadła, wracam do formuły Forum dla Nowej Iwicznej. Proszę również osoby, których celem jest prowadzenie ataków personalnych na innych uczestników forum o zaprzestanie tego typu działalności (ew. uprawianie jej w innym miejscu, o ile działalność taka jest ich głównym celem i bez tego nie mogą żyć). Cieszę się, że propozycja rozszerzenia tematyki spotkała się z poparciem wielu osób m. in osób wybranych do nowej Rady Gminy, ale przynajmniej na razie, temat wspólnego forum wywołuje u niektórych emocje godne ważniejszch spraw niż ta. Rozumiem, że wyniki wyborów nie zadowoliły wszystkich Kandydatów i ich zwolenników, ale mam nadzieję, że emocje szybko ustąpią chęci działania na rzecz Nowej Iwicznej. Chciałbym w ten spopsób zamknąć temat rozszerzenia tego Forum o Mysiadło. Pozdrawiam. ADMIN
Obserwuj wątek
    • ordyl Re: FORUM NOWEJ IWICZNEJ 22.11.06, 15:17
      Witam

Przecież wszyscy są za. Trzeba tylko obgadać sprawy techniczne. Przecież może
      być dwóch moderatorów.
      mamy wspólne sprawy, nasi radni powinni się wspierać. Wspólne forum to pierwszy
      krok w dobra stronę.

Zdrówka
      • 75kk75 Re: FORUM NOWEJ IWICZNEJ 22.11.06, 20:52
        POPIERAM ADMINA, zresztą Mysiadło już ma swoje forum:))
        • mini53 Re: FORUM NOWEJ IWICZNEJ 22.11.06, 21:31
          Jestem za propozycja admina, niech przede wszystkim dogadają się nasi Radni, pozdro
      • ktos_z_mysiadla Re: FORUM NOWEJ IWICZNEJ 22.11.06, 21:42
        Popieram Odryla.
        Przeciez to jasne dla wsystkich, że sprzeciw wyraża tylko jedna osoba.
        Tylko po co? Korzysci z jednego forum są przecież jasne.
        • janoush Re: FORUM NOWEJ IWICZNEJ 22.11.06, 21:46
          Ja też popieram wspólne forum. Przecież mieszkamy prawie razem. Mamy te same
          problemy.
          • mini53 FORUM NOWEJ IWICZNEJ=TAK 22.11.06, 21:53
            Najpierw niech dogadają się Nasi radni z Mysiadła i Nowej Iwicznej:))

mania
            ul. Polna

ps. z tego co wiem Mysiadło ma forum i to bardzo aktywne. Po co kolejne? a już
            wiem... na necie jest poprostu łatwiej krytykować(obrażać) i pisać nieprawdziwe
            oraz kłamliwe informacje.... Osobiście cenię pracę Radnego nie po
            internecie(ilości postów i etc.) ale po tym co zrobił dla mnie, dla mojej
            miejscowości. Tak, Tak oceniajcie pracę radnych po tym co dla Was robią.
            • ktos_z_mysiadla Re: FORUM NOWEJ IWICZNEJ=TAK 22.11.06, 22:07
              Ty naprawde jesteś chory. Chyba nie wypada się z ciebie śmiać.
              Nie przyczyniłam sie do tego, ale naprawdę mamy problem.
            • owrank Re: FORUM NOWEJ IWICZNEJ=TAK 23.11.06, 09:42
              aktywne chociaż uzytkownika mini53 na nim za bardzo nie widać bo w 2006 mini53
              napisał 7 postów (3 na MY, 4 na NI) z czego 6 dotyczyło sprzeciwu połączenia
              forum... czyli zasadniczo jakie to ma dla Pana/Pani znaczenie skoro de facto i
              tak Pan/Pani nie pisze na tych forach ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka