widokzmarsa 06.12.05, 22:22 Czy tylko mi się wydaje czy te babony które to prowadza to jakieś niekobiece są i zawzięte? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa Re: tvn style ?? 06.12.05, 22:30 mało się uśmiechają i są mało kobiece dla mnie, jakby za jakąś zasłoną, szybą pancerną. Ale może migdał ma rację i na takim odcięciu polega wyzwolenie. Nie wnikam w to co mówią bo nie były w stanie swoją mimiką wciągnąć mnie w program. Może są bardzo mądre) Odpowiedz Link
pinup Re: tvn style ?? 06.12.05, 22:42 no to chyba dobrze podobno to co trudne do zdobycia bardziej cenione. to prawda? ja ogladam tylko 'miasto kobiet' i wydaje mi sie ze rozmowy tam sa calkiem- calkiem. Odpowiedz Link
asiulka81 ja tez je lubie 06.12.05, 22:28 czemu sie ich czepiasz? według mnie sa fajne, maja klase i swietnie sie ubieraja Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: ja tez je lubie 06.12.05, 22:43 ja się nie czepiam, zapytałem się bo mialem wrażenie że to jakiś feministyczny program dla kobiet i o kobietach ale tak jakby z jednej strony. Może za mało słuchałem. Ale nie obiecuję że bedę słuchał. Cholera, chyba się jednak czepiam))) Odpowiedz Link
pikantna_pralineczka Re: Dobrze Ci sie wydaje 07.12.05, 19:51 Ten kanał to po prostu kanał, dno i 3 metry mułu. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach tylko tobie 07.12.05, 08:54 ja nawet juz coraz bardziej wole Mlynarska od Rogalskiej. tak jak Kasia Nosowska ogladam powtorki ich programow Odpowiedz Link