grubaska20 13.12.05, 14:33 bateria w pilocie odmowila chyba posluszenstwa, zatrzymal mi sie polsat. siedze uwieziona pod spiacym orlikiem, a serialiszcze durne szaleje, hulaj dusza piekla nie ma.. kto to oglada?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: ja ogladam tylko "daleko od noszy":-) 13.12.05, 14:38 my z latino ogladalismy w srody w nocy na tvn bez skazy Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: ja ogladam tylko "daleko od noszy":-) 13.12.05, 14:41 a tak powaznie to ja uwielbiam jeden serial: LOST powaga - wciagnal mnie bezlitosnie a z takich uniwersalnych to moge w kołko ogladac FRIENDS i ostry dyzur a z tych starychhhhhhhhhhhhh to dalejo od szosy , alternatywy, zmienników, czterdziestolatka i w labiryncie (moja mlodosc) eh - romarzylam sie Odpowiedz Link
grubaska20 Re: ja ogladam tylko "daleko od noszy":-) 13.12.05, 14:42 hehe nie , no labirynt to juz przegiecie.. ale alternatywy wspominamm z prawdziwym rozzewnieniem.. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: ja ogladam tylko "daleko od noszy":-) 13.12.05, 14:45 niepodobal ci sie ten serial??? ja uwazm ze byl fajny i wciagajacy jak na te czasy to super - 1 serial w historii tvp a alternatywy i cztredziestolatka mam KAZDY odc na vhs Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: ja ogladam tylko "daleko od noszy":-) 13.12.05, 14:48 noooooooooooooooooo wiesz jak fajnie jest sobie w szary i zimny wieczor odpalic taki serial Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: durne seriale! 13.12.05, 14:51 weź podejdź do telewizora i zmień se program po staremu, guziczkiem ))) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: durne seriale! 13.12.05, 14:55 jak tylko sie orlisko obudzi teraz jak wstane, zbudzi sie i zacznie cwierkac Odpowiedz Link
grubaska20 Re: durne seriale! 13.12.05, 14:56 no.. a teraz :pensjonat pod roza: heheh jezu... Odpowiedz Link
juleczka4 Re: durne seriale! 13.12.05, 14:57 Zgaś kompa bo prądu Ci żre , komp i TV włączone ) Odpowiedz Link