veeto1 19.01.06, 19:10 Zjadłam dziś całą tabliczkę czekolady. Taka była pyszna, z orzeszkami i rodzynkami, nie mogłam się oprzeć, a teraz mnie mdli. Znowu całą dietę szlag trafił. Buuuuuuuu (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: Buuuuuuuuuuuuuu 19.01.06, 19:15 Nie martw się, nie zaszkodzi Ci tylko doda magnezu, uśmiechnij się i łepek do góry, a z uśmiechem dieta działa Odpowiedz Link
rachela180 Re: Buuuuuuuuuuuuuu 19.01.06, 19:16 ...nie mówiąc już o tych orzeszkach i rodzynkach, wiesz ile to witamin??? Odpowiedz Link
veeto1 Re: Buuuuuuuuuuuuuu 19.01.06, 19:24 Dzięki za pocieszanki, ale ja mam wrażenie, że jestem uzależniona od czekolady. Jak nie jem kilka dni nic pysznościowego, to mam zły humor. Odpowiedz Link
rachela180 Re: Buuuuuuuuuuuuuu 19.01.06, 20:04 Magnez ci spada, więc nic dziwnego. Nie rezygnuj z pychotek!!! Jak dziennie zjesz parę kostek czekolady nic się nie stanie!! Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Buuuuuuuuuuuuuu 19.01.06, 20:22 bo nie wolno mysleć o odchudzaniu, ani praktykowac takich rzeczy. Nie liczy się kalorii itp. Kiedys miałam okropne jazdy, ciągle pilnowalam wagi i załamywałam się z powodu każdego (nespodziewanego) kilograma. Jakieś 4 może 5 lat temu olałam problem. Jem ile chcę i co chcę. Pewnie sa jakieś wahnięcia w wadze, bo widze po ciuchach. Ostanio jak chciałam wejsc w stara sukeinkę wieczorową, trzy dni nie jadłam kolacji i wystarczyłoAle to takie dzialania doraxne. Generalnie wyrównuję sobie tym, że w syt. stresowych chudnę niezależnie od stopnia obżarstwa, a syt. stresowe sporadycznie się pojawiają. Jedynie nie odchudzał mnie stres związany z odchudzaniem Odpowiedz Link
veeto1 Re: Buuuuuuuuuuuuuu 19.01.06, 20:37 No tak tak, ale muszę stracić jakieś 3 - 4 kilo, bo mi się paski od spódnic wpijają w brzuch i to mnie wqoorvia. Gucio, jutro kupuję chrom. Kiedyś pomogło na długo, teraz może też. Odpowiedz Link