Dodaj do ulubionych

co byscie pomysleli o forumowiczu,

26.01.06, 12:40
internaucie, w kazdym razie kims "wirtualnym", gdybyscie wiedzieli, ze
zmienia poglądy jak chorągiewka w zależności od publiki? Tak tylko pytam
retorycznie.
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:43
      a na co poglądy?
      • mmagi asekurant;-) 26.01.06, 12:47

• ticoqp Re: asekurant;-) 26.01.06, 12:49
          pilnuj drzewkasmile)))))))))))
          • vandikia ;))) hehehehehe 26.01.06, 12:52

• mmagi to było do Cię:P 26.01.06, 12:57

• ticoqp Re: to było do Cię:P 26.01.06, 12:59
              wiem przecieżsmile
              ale jak widzisz z dalszych postów - chodziło o kobietysmile))))))
              • mmagi Re: to było do Cię:P 26.01.06, 13:13
                poczytamsmile
      • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:54
        a na wszystko ;/ /prawie/
        • ticoqp Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:54
          że to kobietasmile
          • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:56
            oszzzz tyyyyyyyyy

musisz byc wyczesany tico tak sobie myslalam o tobie, bo jestes moim idolem
            rewelacyjnego kojarzenia faktów, bystrości noi czasem "betoniastego" poczucia
            humoru

tylko sie nie zarumien
            • ticoqp Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:57
              dobra, mów czego potrzebujeszsmile
              • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:58
                hehehe swietego spokoju ducha, mozesz mi to zagwarantowac? wink
                • ticoqp Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 14:48
                  to zalezy, jednych uspokaja 1/2 litra dziennie innych co innegosmile
                  co jeszcze to moze być? (na forum np) - podpuszczaczsmile
            • dzikoozka Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:01
              hehehe następna ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
              • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:17
                drzewko mi sie pogibalo i nie wiem do czego to wink
                • dzikoozka Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:21
                  do tego:
                  "musisz byc wyczesany tico tak sobie myslalam o tobie, bo jestes moim idolem
                  rewelacyjnego kojarzenia faktów, bystrości noi czasem "betoniastego" poczucia
                  humoru"

tylko sie nie zarumien\
                  niniejszym przyłączyłaś sie do szerokiego grona wielbicielek big_grinDD Ja sie tam
                  nie wypieram wink))
                  • vandikia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)))) 26.01.06, 13:34
                    musimy to przypieczetowac bractwem krwi wink
                    • dzikoozka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)))) 26.01.06, 13:39
                      big_grinD
    • grogreg Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:53
      Ze, ma otwarty umysl.
      • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:54
        tratatata

raczej skrzywiony ;P
        • c.eastwood Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:56
          a kto to ?
          • vandikia hipoteza 26.01.06, 12:57

• grogreg Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:56
          W przeciwienstwie do Ciebie.
          • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:57
            no ale o co chodzi ?
            • grogreg Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 12:58
              Tratatata.
              • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:00
                to git.
                • grogreg Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:03
                  a git.
    • roman_tyczka pomyslalabym,ze nie jest krowa.... 26.01.06, 13:13
      bo tylko krowa nie zmienia pogladow.
      ale z moich wieloletnich obserwacji wynika,ze sporo jest na forach krow i to nie
      dajacych mleka. bo wiadomo, krowa duzo ryczaca daje malo mleka.
      • vandikia :) 26.01.06, 13:18
        czyli jest bykiem tak? a skoro tak, to urodzony/a w kwietniu smile sledztwo
        nabiera rumiencow hehe
    • aguszak Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:13
      że nie traktuje w ogóle poważnie nikogo, kogo spotyka w wirtualnym świecie,
      bawi się tożsamościami, nawet, jeżeli robi to pod jednym nickiem i nie można
      być go pewnym nawet w podstawowych kwestiach...
      • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:19
        dla mnie to raczej niezrozumiale i dlatego zalozylam watek, zeby sie
        dowiedziec wink)
    • roman_tyczka ściskam zwieracze ze zniecierpliwienia... 26.01.06, 13:17
      ..ktoz to taki, bo latwo sie pogubic w gaszczu troli. no wiec Wanda nie trzymaj
      moich zwieraczy w napieciu?smile)
      • vandikia :) 26.01.06, 13:20
        patrz odp u klinta wink po prostu obserwacje ogolne
        • roman_tyczka Re: :) 26.01.06, 13:25
          vandikia napisała:

> patrz odp u klinta wink po prostu obserwacje ogolne

hipotetycznie wiec wszyscy sa podejrzani. ufff, ulzylo mi.
    • juleczka4 Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:30
      Pomyślałabym , że nie ma własnego zdania i zaburzenia własniej osobowści smile)

Jestem podejrzana??suspicious smile))
      • vandikia Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 13:34
        hehe uderz w stol a nozyce sie odezwa? wink nie, to wszytsko hipoteza, aczkolwiek
        na podstawie ogolnych obserwacji forow wink
    • pietrek666 Że jest z PIS-u :D n/t 26.01.06, 14:02

• dzikoozka Re: Że jest z PIS-u :D n/t 26.01.06, 14:15
        Jak sie czujesz pietrek? big_grinD
        30
        • pietrek666 Re: Że jest z PIS-u :D n/t 26.01.06, 14:21
          Jeszcze nie śmierdzę big_grinDD
          • mmagi hej:-) a tak na powaznie? 26.01.06, 14:37

• pietrek666 Re: hej:-) a tak na powaznie? 26.01.06, 14:47
              Tak na poważnie? To się w grobie leży big_grinDD
              • mmagi wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 14:48
                chyba ze nie chceszsad?
                • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 14:52
                  Czekam na diecezję. Chemia czy radioterapia. Jutro mam USG i RTG węzłów
                  podobojczykowych. Jak będą OK, to naświetlania, jak nie to chemia sad
                  • aguszak Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 14:55
                    Trzymam mocno za Ciebie...
                    • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 14:56
                      Co trzymasz? Bo jak kciuki, to mnie nie rajcuje sad
                      • aguszak Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:00
                        a samo trzymanie niekciuka Cię rajcuje? wink
                        • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:08
                          Zależy co u Ciebie funkcjonuje jako niekciuk ;P
                          • aguszak Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:17
                            Jeżeli to jest to o czy Ty wiesz, że ja się domyślam oraz ja rozumiem, że Ty
                            masz to na myśli, to wątpię, czy samo trzymanie może być satysfakcjonujące ;P
                            • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:31
                              Boszzzzzzzzzzz My jesteśmy ludzie prości, a Wy kobiety musicie tak wszystko
                              zagmatwać ;P
                              • aguszak Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:37
                                Jakby wszystko było takie proste, to by było nudno ;P
                                • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:39
                                  To może chociaż koło ratunkowe? ;P
                                  • aguszak Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:46
                                    możesz wykonać telefon do przyjaciela ;P ale tylko jeden ;P
                                    • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:59
                                      Żeby wykonać telefon, to choć trochę na elektronice trza się znać sad
                  • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 14:57
                    będę zdrowaśki odmawiać smile
                    • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 14:58
                      Bylebyś sobię tylko kolan za bardzo nie wyświechtała smile
                      • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:03
                        przynajmniej se włosy na kolanach wytre wink))
                        • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:09
                          I łokciach ;P
                          • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:14
                            a czemu łokciach? smile)
                            • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:16
                              No czymś się jeszcze trzeba podpierać na klęczniku. No chyba że wolisz
                              brodą... big_grinDDDD Tym bardziej jak jest tam się co wycierać ;P
                              • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:17
                                kurcze faktycznie, coś za mało na kleczkach bywam wink)
                                • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:20
                                  Tylko nie padnij krzyżem, bo sobie cycki sfatygujesz big_grinDD
                                  • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:22
                                    heheh nie ma co fatygować ;PPP
                                    a jakby co to dam znać, będziesz musiał mi silikon zrefundować smile))
                                    • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:25
                                      Nie mów hop. Znajomy dwa lata bez kierunkowskaza jeździł. A jak my facet w bok
                                      wjechał, to mu razem z nadkolem wymienili big_grinDD
                                      • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:26
                                        czekaj czekaj zapisze se na serwerze te dyskusje wink))
                                        i jakby co wystawie refakture, podaj NIP big_grinD
                                        • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:30
                                          Heheheeeee Najpierw NIP, potem PIN i za tydzień się obudzę bez śpiworka pod
                                          Śląsko-Dąbrowskim big_grinDD
                                          • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:31
                                            big_grinDDD nie takie cuda modlitwa zdziałała big_grinDD
                                            • pietrek666 Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:35
                                              Tylko do jakiego Boga te zdrowaśki zanosisz? big_grinDD
                                              • dzikoozka Re: wal sie co:PPPPP no napisz jak sie czujesz no 26.01.06, 15:55
                                                mojego osobistego big_grinDD
                                                spadam Pietrucha zaraz uściski big_grinDD
      • roman_tyczka a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:10
        pietrek666 napisał:

>
        • pietrek666 Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:14
          Ponoć tylko krowa nie zmienia poglądów, ale jak sie ma na imię Zyta, to można
          zmieniać nawet parę razy dziennie big_grinDD
          • roman_tyczka Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:20
            pietrek666 napisał:

> Ponoć tylko krowa nie zmienia poglądów, ale jak sie ma na imię Zyta, to można
            > zmieniać nawet parę razy dziennie big_grinDD

ale ja to napisalam w tytule jednego z postow. to o krowie.
            ja na szczescie w ocenie ludzi nie kieruje sie tym, jak maja na imie, tylko to,
            co maja w glowie.
            • pietrek666 Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:23
              Jeżeli chodzi i imiona, to mam kupę uprzedzeń, które zwykle się sprawdzają smile
              Nie znam np. Violetty, która miałaby w głowie co innego niż siano i otręby,
              natomiast lubię Agnieszki i Marty big_grinDD
              • dzikoozka Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:27
                i bardzo słusznie
                • pietrek666 Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:32
                  Słusznie, bo...? Marta czy Aga? smile
              • roman_tyczka Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:28
                pietrek666 napisał:

> Jeżeli chodzi i imiona, to mam kupę uprzedzeń, które zwykle się sprawdzają smile
                > Nie znam np. Violetty, która miałaby w głowie co innego niż siano i otręby,
                > natomiast lubię Agnieszki i Marty big_grinDD

to strach az sie tobie przedstawiacsmile
                • pietrek666 Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:33
                  Tam zaraz strach!!! Prawdziwa cnota krytyk się nie boi big_grinDD
                  • roman_tyczka Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:39
                    pietrek666 napisał:

> Tam zaraz strach!!! Prawdziwa cnota krytyk się nie boi big_grinDD

cnoty to ja juz dawno nie mam.
                    • pietrek666 Re: a jedna pani z PO tez zmienila poglady:) 26.01.06, 15:48
                      Nooooooooo. Szczególnie z tyczką Romana big_grinDDDD
    • kohol Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 14:12
      Pomyślałabym, że lubi dyskutować. Zapamiętywać czyjeś poglądy z jednej
      dyskusji, rozwijać je i używać w innej. Taka zabawa w adwokata diabła. Wymaga
      to gimnastyki umysłu, starannego uważania, by nie zostać przyłapanym i odwagi
      cywilnej, gdy sie zostanie przyłapanym.
      Chyba że zmienia poglądy w zależności od publiki na takie, jakie ma publika smile
      Wtedy jest to konformizm i asekuranctwo po prostu.
      • roman_tyczka Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 15:11
        kohol napisała:

> Pomyślałabym, że lubi dyskutować. Zapamiętywać czyjeś poglądy z jednej
        > dyskusji, rozwijać je i używać w innej. Taka zabawa w adwokata diabła. Wymaga
        > to gimnastyki umysłu, starannego uważania, by nie zostać przyłapanym i odwagi
        > cywilnej, gdy sie zostanie przyłapanym.
        > Chyba że zmienia poglądy w zależności od publiki na takie, jakie ma publika smile
        > Wtedy jest to konformizm i asekuranctwo po prostu.

wypisz-wymaluj ja!
        • kohol Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 15:37
          A jaki ta piewsza osoba czy druga?
    • six_a Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 15:08
      że nie warto se nim głowy zawracać smile
      • roman_tyczka Re: co byscie pomysleli o forumowiczu, 26.01.06, 15:12
        six_a napisała:

> że nie warto se nim głowy zawracać smile
        >
        otoz to! i na tym mozna zakonczyc te jalowa dyskusje, ktora miala tylko jedna
        korzysc - odwiedzil nas Pietrek. a moze juz tylko was? no sama nie wiem....smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka