reniatoja 27.01.06, 21:23 czy to chłopaczek czy dziewczynka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 21:24 Chłopaczek, prawda?)))) Odpowiedz Link
reniatoja Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 21:28 a skąd wiesz? Masz mnie na gadu, czy co? (bo se do opisu dałam) Ale na razie ma takiego maluteńkiego fiutka, ze go prawie nie widać i pan lekarz sobie zastrzegł, że jak za miesiąc przyjde, to może mi powiedzieć inaczej tak że chłopaczek, z tym ,że nie na pewno Ale dziwne uczucie sie dowiedzieć, nawet tak nie na pewno Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 21:30 ))) strzelałam)) pewnie bardzo fajnie czekać na dzidzię)) ja na razie mam namiastkę dzidzi))) Odpowiedz Link
reniatoja Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 21:32 migdalek.niebieski napisała: > ))) strzelałam)) pewnie bardzo fajnie czekać na dzidzię)) tak jak ja to naprawdę fajnie. Bo ja duzo szcześcia mam w życiu i np nigdy nie musiałam stanać twarzą w twarz z tzw. wpadką. Myślę, że wtedy by nie było tak fajnie. Ale czekać na chciane i kochane dziecko jest naprawdę fajnie. )) ja na razie mam > > namiastkę dzidzi))) W sensie? Pies? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 21:35 Na razie musi piesek wystarczyć)) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 22:32 hahaha, moje obie pociechy, a co jest na świecie i ta co będzie już za chwile, nie były zaplanowane. I nie wyobrażam sobie jak to jest "robić dziecko". Uwież mi, ze radość oczekiwania jest taka sama. Tak samo przezywa się pierwsze i kolejne ruchy, rosnący brzuch, badania itp. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 22:46 nawet sobie nie wyobrazam miec niezaplanowanego dziecka, kiedys kiedys mialam taka sytuacje ze sadzilam iz jestem w ciazy, wtedy jedyna mysla kolatajaca mi sie po glowie była aborcja, jaka to byla ulga jak sie dowiedzialam ze to był fałszywy alarm, dzieci powinno sie planowac, bo wpadki w wiekszosci powoduja monstrualne kłopoty. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dzisiaj się dowiedziałam 28.01.06, 09:16 No "wpadki" w małżeństwie to chyba nie powodują monstrualnych kłopotów, he he he a te przedmałżeńskie to owszem przewracają świat do góry nogami. Ale jak się ludzie kochają i nie jest to przygodny romans to nie ma tragedii. My nie planowaliśmy Julki, ale postanowiliśmy się nie zabezpieczać. Więc gdzieś w środku liczyliśmy się z możliwością, że Juleczka pojawi się na świecie Odpowiedz Link
onlyju Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 21:27 z taką pierdólką do ginekologa ;P oczywiście ponury żart i co? i co? jeśli chlopak - padaj na kolana i nieś kwiaty do kościola, teraz podobno same dziewczyny się na świat pchają Odpowiedz Link
browanx Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 21:54 reniatoja napisała: > czy to chłopaczek czy dziewczynka ciiii messjerszmit czówa i wszystko widzi. Będzie linki wklejać))) Gratulacje i spełnienia marzeń co do płci Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dzisiaj się dowiedziałam 27.01.06, 22:34 A ja nadal nie wiem. W poprzedniej ciązy tez do końca nie wiedzialam. Moja dzieci są wyjątkowo wstydliwe i się nie chcą pokazywać Odpowiedz Link
alpepe Re: dzisiaj się dowiedziałam 28.01.06, 12:16 przyślij mi zdjęcie twarzy twoje i męża, to ci powiem, choć, wiadomo, na 2 baba wróżyła. Odpowiedz Link