Dodaj do ulubionych

Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy

21.03.06, 08:31
napierdoliło tego jebanego białego gówna big_grinDD
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:34
      to po co waliles konia?smile)
      • gosiaes Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:35
        walił, żeby poszedłsmile))
        • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:38
          to niech się nie dziwi że tego bialego mu nap...lilosmile
          • gosiaes Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:45
            w sumie masz racjęsmile
            No bo jak "znowu" napier......liło, to co pietrek taki zdziwiony jest?
            Powinien być szczęśliwysmile
            • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:48
              a czemu szczęsliwy? ze posciel musi zmienić?smile
              • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:50
                Przecież napisałem, że przepiękny poranek smile To chyba smutny nie jestem? big_grin
                • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:01
                  a czy ja piszę, że smutny pytam tylko o powód szczęśliwości?smile
                  • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:02
                    Jestem szczęśliwy bo mi się udało wstać!!! smile
                    • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:06
                      i jeszcze nawalileś tego bialegosmile
                      • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:08
                        Wiesz młody jesteś... 14 lat też bym chciał mieć.
                        A z wiekiem mężczyzna zaczyna się cieszyć każdym sukcesem smile
                        • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:13
                          może kiedys się naucze pokory
                          ale wiesz czlowiek mlody to i glupismile
                          • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:19
                            Wiem! Kiedyś też tak miałem big_grin
                            • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:20
                              chyba nie tylko Ty?
                              • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:22
                                No widzisz! I już zdążyłem zapomnieć!!! Przecież więcej jest takich geriatryków
                                jak ja big_grin
                                • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:25
                                  to Ci przypomnialem wlasniesmile
                                  • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:28
                                    Dzięki, bo już mi się perystaltyka zatrzymywała smile
                                    • ticoqp Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:36
                                      może czerwone światlo po semaforem bylo?smile
              • baba_krk a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 09:51
                • ticoqp Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:01
                  nie każdy lubi wykrochmaloną posciel
                  • baba_krk Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:04
                    no to pozostaje mu obrócić ją na drugą stronę i udawać, że nic się nie
                    stało wink))
                    • ticoqp Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:07
                      nie ma co udawać -materac się zorientujesmile
                      • baba_krk Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:10
                        wydaje mi się, że kiedyś czytałam w Focusie, że materace nie są bystrzakami tongue_outP
                        więc może nie?
                        • ticoqp Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:14
                          to chyba chodzilo o materace z bialym wlosiem tylkosmile
                          • baba_krk Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:16
                            może, nie jestem już pewna smile)
                            teraz trzeba Pietrka zapytać na czym on śpi, bo być może wcale nie używa
                            materaca i my tu niepotrzebnie dyskutujemy smile
                            • ticoqp Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:19
                              nie wiesz co czytasz?wink
                              przecież chyba nie śpi w poscieli na hamaku?
                              • baba_krk Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:21
                                a może jest ekscentryczny???
                                kto go tam wie tongue_out
                                • ticoqp Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:24
                                  myślę ( a rzadko się mylesmile , ze raczej niesmile
                                  • baba_krk Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:27
                                    ja to za często się mylę, saper by ze mnie był kiepski tongue_out
                                    • ticoqp Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:35
                                      pracowalabys moze przy testowaniu prezerwatyw?smile
                                      • baba_krk Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:36
                                        smile)))))))))))
                                        odpada... jakoś nie widzę się w tym "zawodzie" wink))
                                        • ticoqp Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 10:58
                                          dotacje od rządu bys dostawalasmile kupa kasiorysmile
                                          • baba_krk Re: a nie wystarczy wysuszyć??? ;)))) 21.03.06, 12:37
                                            to może Ty się weź za taką robotę tongue_outP
                                            ze mnie by pożytku nie mieli, naprawdę wink)
              • gosiaes Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:51
                o cholera, to na całą pościel mu nawaliło???
                • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:53
                  Za okno big_grinDDDDDDD
                  • gosiaes Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:54
                    masz celasmile)))
                    • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:56
                      Nooooooo! Wszystkie samochody pod blokiem mają białe czapy big_grinDDDDDDd
                  • pszczolaasia Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:56
                    to masz kolego piekny rozrzutbig_grinDD to białe coś tam..leży nawet TU!!!! big_grinDDDD
                    • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:01
                      Upsssssss To mi się i w Twoim kierunku wymsknęło? smile
                      To tylko ze dwa kilometry big_grinDD
                      • pszczolaasia Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:13
                        jestem w pracy cfaniaku, więc dodaj jeszcze z 10 kilosówbig_grinDDDD ale swoją droga
                        u mnie, na Witawie też leży..a to pod górkę..jednym slowem- szacuneczekbig_grinDDD
                        • pietrek666 Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 10:21
                          Oj (tu się oblałem rumieńcem)! Raz na jakiś czas człowiekowi coś się uda. A tu
                          takie wielkie halooooooooo big_grin
    • alpepe Re: Jaki qrwa przepiękny poranek i znowu w nocy 21.03.06, 09:56
      a u mnie nie smile, tylko teraz szaruga za oknem.
      • maretina piotrus? 21.03.06, 10:31
        pekly?smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka