niedzwiedzica_sousie 03.04.06, 10:21 czy można nosić rajstopy i buty bez pięty? czy to będzie dobrze wyglądać? chyba nie, co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: buty bez pięty 03.04.06, 10:28 ale one noszą to w ramach odzieży roboczej a nie na ulicy Odpowiedz Link
ticoqp Re: buty bez pięty 03.04.06, 10:49 ale czy w szpitalu czy na ulicy jakos to wygląda dobrze lub źle więc musisz je spytac jak to widzą Odpowiedz Link
gosiaes Re: buty bez pięty 03.04.06, 10:25 a dlaczego nie? Pod warunkiem tylko, że pięty sa zadbane. Odpowiedz Link
ticoqp Re: buty bez pięty 03.04.06, 10:51 napisała - "bez piety" to chyba rajstopy zadbane? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: buty bez pięty 03.04.06, 11:59 Ja tam noszę normalnie cienkie rajstopy albo pończochy, tylko ze jak palce są zakryte. Przecież za zimno teraz na gołę stopy??? Odpowiedz Link
six_a Re: faktycznie, nie 03.04.06, 13:24 eee tam, ja sobie nie wyobrażam, jak do buta, który ma zakryte palce można włożyć gołą stopę? szkoda stopy i buta. no i rajstopy czy pończochy tonują kolor, bo sorry, ale po całym dniu chodzenia czerwoniutka ze zmęczenia stopa to nie jest piękny widok. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: faktycznie, nie 03.04.06, 13:44 no wiesz, stopa (pieta) wystajaca z butów bez piet to dla mnie okropny widok ale gorszy to chyba taki: but bez palców a na stopach ponczochy brrrrrr okropnosc Odpowiedz Link
six_a Re: faktycznie, nie 03.04.06, 14:27 jak bez palców, to inna melodia, ale tu tylko bez pięty. ale dlaczego okropny? to są bardzo wdzięczne buciki, tylko podobnie jak przy sandałach, trzeba mieć zgrabną stopę. Odpowiedz Link