vandikia 05.04.06, 12:39 pierwsze w życiu honorarium redakcyjne lalalala ))) babo - bedziemy mialy za co pic w sobote ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl Re: dostałam 05.04.06, 12:51 superrrrrrrr mozesz sobie kupic teraz ta spodnieczke za 329 zł) Odpowiedz Link
pszczolaasia spotykacie się? faaajnie:-))) 05.04.06, 13:01 to jak sie tak już na maksa zabawicie, to moze na 2-gi dzien z powodu kacora giganta (czego nie życzę) palenie rzucicie obydwie hę? D milej zabawy enyłej..)))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: spotykacie się? faaajnie:-))) 05.04.06, 13:04 jeśli tylko dotrę do wawy to bardzo chętnie, chwilowo moja wycieczka jeszcze stoi pod znakiem zapytania... a o rzucaniu zapomnij PP Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spotykacie się? faaajnie:-))) 05.04.06, 13:06 no jak spalisz 2 paczki to kto wie..moze się zdecydujeszP pamiętam, ze też tak robiłam i nie zdecydowałam się, chociaż w buźce sahara była;-/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: spotykacie się? faaajnie:-))) 05.04.06, 13:10 w piątek dużo mi poszło, w sobotę jeszcze więcej, wczoraj też sporo... i nic ( ale kiedyś rzucę, obiecuję ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia no oczywiście, ze Ci wierzę:DDD 05.04.06, 13:13 jestem przeciez żywym przykładem tego, że jak sie obiecuje, to sie kiedyś to robiPP ale co tam.. rozumiem Cię bo wciąż tęsknie do papieroska.... takiego jednego mnientowego LM-ka...PPP p.s. bawcie się zajebiście!!!!!! ))))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: no oczywiście, ze Ci wierzę:DDD 05.04.06, 13:17 dzięki, że przynajmniej Ty mnie rozumiesz i znasz ten ból )) bądź dzielna bo to właśnie od tego jednego się zaczyna... mam nadzieję, że uda nam się spotkać i że będzie fajnie )) Odpowiedz Link